KOLMÅRDEN!

FREDAG:

Väckarklockan ringde klockan 6 och då gick jag upp. Fixade iordning mig,  packade det sista och åt frukost. När jag var klar gick jag till Sanna för hon skulle åka med oss till Heron City där vi skulle samlas. Då såg jag jättemånga påsar med mat som hon skulle ha med sig. Det var maten till klassen, inte bara till Sanna ;)
Då gick vi och lämnade alla påsar i bilen och sen åkte vi. Där väntade vi på några som inte hade kommit. Sen kommer bussen vi skulle åka i, som en i klassens mamma körde så vi hade den för oss själva :D Vi (jag, Sanna, Maja och Carolina) tog plats i bussen längst fram och så hade vi ett litet bord. I bussen var det jättekul, vi lyssnade på musik, tog kort, snackade och mer. Efter 1 och en halv timme var vi framme vid Kolmården. Då gick vi och ställde in våra saker i huset där vi skulle sova. Sen skulle vi ut och kolla på djur, vi kollade på snöleopard, kameler, jättestora marsvin, zebror, elefanter, massor som jag inte kan namnet på..... Sen var det lunch, då hade vi tagit med oss matsäck, jag hade pannkakor :) Sen kollade vi på mer djur, vi klappde små grisar och gätter, kollade på björnar,vargar, lamor, tigrar och noshörningar. Efter det var vi en lekpark och en jättelång rutchkana, gick i olika gånar och så, innan var vi och kollade på olika skelett. Sen gick vi tillbaka och valde sängar, det var våningsängar och jag sov nere och Sanna uppe. Breve oss sov Maja och Carro och på anra sidan var det en vägg. Sen fixade vi ordning sängrarna och åt lite godis. Efter det åt vi hamburgare, var ute och gjorde olika lekar, frågesport och så. Sen åt vi godis och snackade och så. Vi hade jättekul :) Vid 10 behövde vi sova, Carro kom ner och sov hos mig för dte var ganska tråkit att sova själv, vi skrattade och så, men tillslut somnade vi. Vi vaknade vi 7 och då gick vi upp och bytte och packade våra saker så det avr klart och sen skulle vi till elefanterna och mocka. Haha, det var faktiskt roligt =)


Sen åt vi frukost på en resturang, vi åt yougurt, och drack oboy. Sen kollade vi på aporna och lite djur.Efter det var det Delfin show :) Sen kollade vi på sälar. Efter det var det lunch, då blev det makaroner och köttfärssås :( Varför ska det alltid bli det!! Sen gick vi till något Äventyr där det var 3 lag så skulle man göra olika tävlingar. Det var kul :) Sen skulle vi åka hem :( 1 och en halv timme, det var inte så roligt att åka hem, satt vid ett element!!
När vi kom fram kom Sannas mamma och sen åkte vi hem till oss. Då gick jag in och kollade på tv och spelade wii, sen kollade jag mer på tv och sen somnade jag i soffan kl. 9.

Nu är det söndag och har nyss spelat match, 3-2 till dom :(
Ska kanske va me Carro idag, vet inte riktigt.


Nu kommer BILDER!












Det var Kolmården, hoppas du orkade läsa allt ;)



Kommentarer
Postat av: mormor

Det var jätteroligt att läsa.Ni måste ha haft roligt.Elefanter är roligt att titta på.Förstår att du somnade när du kom hem.

2010-09-19 @ 17:37:11
Postat av: Jennifer

Ja det var jättekul! Förresten, jag har tagit alla bilder själv =)

2010-09-19 @ 17:52:00
URL: http://jennifergransten.blogg.se/
Postat av: mormor

Bra fotograf.

2010-09-19 @ 19:17:27
Postat av: Jennifer

Tack <3

2010-09-20 @ 14:53:18
URL: http://jennifergransten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0