Underbar utsikt, över vattnet!

Merhaba (hej).. :D Har precis kommit hem, vi har varit ute och käkat med Håkans farbror och hans fru. Jag var inte så hungrig, tänkte faktiskt inte äta något.. men beställde något i alla fall och det var
värsta stora lådan mat, och sen blev det efterrätt också.. ;) Idag har vi varit på stranden och sen tittat i affärer. Har hittat väldigt mycket saker jag ska köpa ;) Imorn ska vi nog träna, på gym! Så det ska bli kul :D Puss och Kram ♥
 

10. Ett kort någon har tagit på dig

 

ALANYA

Nu sitter jag här i lägenheten i Turkiet. Flygresan gick bra, som vanligt var jag och mina syskon väldigt rädda.. men vi är glada, att vi överlevde. Vi kom fram vid 11, så då åkte vi ner till strandet och solade och badade. Det är typ 40 grader i luften och vattnet är så varmt! Man blir nästan varamare av att bada.. Låg i skuggan hela dagen, måste börja lugnt.. men jag lyckades ändå bränna mig lite. Påvägen hem köpte vi med oss frukt och så, från en marknad. Så fint och gott! Nu ska vi ut och äta. Juste.. jag tog med mig min dator i sista sekund, för jag fick veta att vi har internet i lägenheten, så uppdaterar när jag kan :)

8. En bild på någon/något du saknar

 (Älvsjö AIK f99 Supergirls) Saknar er så mycket tjejer! :)
 

WIHOOO

Klar för att åka nu! Har fixat tidsinställda, så hoppas att det blir bra med dom. Vi åker från Arlanda 00.45 till Istanbul, sen tar vi ett till flyg till Alanya och sen buss. Så vi är framme tidigt på morgonen någongång. Läste att någon del på Arlanda är avstängd, de hittade typ något föremål. Så att bombteknikerna fick komma.. HAHA varför alltid när vi ska åka? Förra gången slog ju blixten ner i planet! Men jag tror att allt är bra nu, och föremålet är borta! Kommer hem 10:e Augusti, så bloggar då. Puss, Kram och Hejdå allihopa ♥

SNAART ÅKER VI!

Sorry.. för dålig uppdatering. Har haft så mycket att göra! Ikväll åker vi, planet går 00.45 så vi sticker väl runt halv 10 hemifrån. Jag har nästan packat klart, bara lite småsaker kvar. Lämnar mycket plats i väskan, för jag ska ju shoppa! Det ska bli så kul, har aldrig varit i Turkiet förut. Nu ska jag fixa tidsinställda, så att bloggen uppdateras under tiden :)

CIAO!

På Thun´s köpte mamma nya skålar/tallrikar och då var vi bara tvungna att äta ur dom.. Så vi åkte ner och köpte mat, Italienskt! Vi gjorde en Italiensk sallad, som var jättegod. Nu håller jag på att göra en packlista, så att jag inte glömmer något.. men kommer säkert göra det ändå. Imorgon ska jag fixa tidsinställda till de 12 dagar jag är i Turkiet :)

NEW IN!

 Gulliga srumpor (som jag alltid köper..), nagelfil, godis och tights :)

Hemma nu!

Kom hem för en stund sen, från landet alltså. Vi åkte till Thun´s påvägen hem och handlade lite.. sen käkade vi lunch också. Igår kväll grillade vi och jag tittade på Hawaii five 0 så klart ;) Nu ska jag städa mitt rum, bädda rent och dammsuga. Så att det är fint när jag kommer hem från Turkiet sen. Det börjar närma sig, söndag natt :D 
Lite bilder från landet ;)

7. Den roligaste personen du vet..

..är Emil min storebror, som alltid får mig att skratta! 
 


Landet nu då!

 Åker till landet snart, åker hem imorgon. Så är inte borta så länge. Ska fixa något tidsinställt, till ikväll. Men jag är ju tillbaka imorgon, så bloggar då! Ha en bra tordag ♥

6. Bloggarna du läser

Jag kommer att skriva de bloggar jag läser dagligen..
Michelle Helenius
Frida Elison 
Moa Öhman 
Wilma Olssons
Sanna Ericsson
 
 
 

Micheeelle

Mötte upp Michelle vid 11, vi åkte till Långsjön. Vi var bara där en stund, badade och solade lite. Sen tog vi bussen tillbaka och köpte en kyklingsallad som vi delade på. Sen satte vi oss i en park och åt, den var jättegod! Runt 3 gick vi hem och spelade wii och åt glass :D Sen tittade vi på Grease.. haha ;) Runt 8 stack vi ut och sprang, 6 km runt Långsjön. Vi kom hem för en stund sen.. Nu ska vi åka och hämta Michelles grejer, för hon ska sova här inatt :D
Michelle o Jag, för ett tag sen ♥

Middag Med Familjen ♥


5. En bild på dig för 1 år sedan

Haha, för drygt ett år sedan.. 

5 km

Har precis kommit hem från en löprunda i skogen, 5 km. Jag har sprungit där många gånger men nu vet jag inte riktigt vad som hände. Knäna gjorde så ont, så att jag inte kunde andas.. Jag sa det till mamma,  och hon hjälpte mig och sa hur jag skulle andas och sen gick det bättre. Så jag klarade det. Luften är väldigt torr, därför blev det svårt att andas. Men nu har jag ätit, så jag får lite energi. Ett litet tips, är att ha någon som peppar en när man springer. Utan mamma skulle jag stannat efter 500 m. Puss & Kram.

Public Enemies

Har precis tittat på film, Public Enemies (om ni inte har förstått det). ;) Grym film i alla fall! Ska nog sova nu, imorn tänkte jag gå upp tidigt och springa. Får väl se hur det blir med det, jag vet ju någon som brukar vara trött på morgonen.. :) Godnatt, sov gott ♥ 

NEW IN

Mascara: 109 kr (REA)
Sminkbortagning: 49 kr (REA)

STOOR TV :D

Håller på att sätta upp vår nya tv, som vi åkte och köpte nyss. Fick nästan inte plats i bilen, men vi fixade och trixade och tillslut gick det. Den ska upp på väggen, men det fixar vi sen. Från en 42 tum till 60 tum! Så glad nu, tänk att bara sätta igång en film och titta, mysigt! :)

Helt perfekt!

Har gjort en kopp te och bäddat ner mig, ska sätta igång en bra film nu och ha det mysigt.. Det här kallar jag PERFEKT, för att vara en molnig sommarlovsdag.

INSPIRATION


4. Bild på din förebild

Så klart är det min älskade mamma Jessica som är min förebild.

Uppe klockan 5.. :D

Godmorgon, har hunnit med mycket idag, och klockan är bara 11. Vaknade vid 5, som att syrran gick upp för hon skulle till Danmark, på fotbollsläger. Pratar lite med henne och somnar om och vaknar vid 9. Går till Sanna och hämtar nycklar och pratar lite med dom och säger Hejdå. Eftersom att de åker till Norge idag, alla lämnar mig, men jag får väl hitta på något kul själv.. ;) Idag kanske vi ska till landet, bara sova där en natt och sen åka hem. Men det är inte bestämt, så jag får se hur dagen blir.
Michelle och jag, (var tvungen att täcka över ansikterna.. haha).

Myyysdag!

Dagen blev inte som jag tänkt.. fick ont i huvudet efter lunch. Så har bara tagit det lugnt, och tittat på tecknade filmer som jag såg när jag var liten. Oliver och gänget, Micke och Molle..  Haha skitbra ju! Imorn ska jag börja träna igen, har tagit några dagars paus. Så det känns ju bra! Sen på Onsdag ska jag träffa Michelle, som har varit i Skåne.

3. Berätta om dina vänner

Jag kommer att berätta om mina närmaste vänner (i slumpvist ordning).
 
Sanna Ericsson: Sanna och jag är grannar, klasskompisar, borsdskamrater, marsbarn m.m! Vi träffades första gången när vi var 0 år. Jag är bara en vecka äldre än Sanna. Vi gick inte på samma dagis, och egentligen gillade vi inte varandra som små. Men sen började vi samma 6:års och ingen kunde splittra på oss. Vi har suttit bredvid varandra i skolan i 3 år, vi jobbar alltid med varandra i skolan och ingen behöver ens fråga vem vi vill vara med (i skolan).. för det är ju självklart! Förut var vi varje dag efter skolan, men det är vi inte längre. Vi har träningar och andra saker för oss. Sanna och jag är väldigt olika.. vi har inte speciellt många saker gemensamt. Men ändå så är vi bästa vänner, och det har vi nu varit i 7 år. 

Maja Sernbrandt: 
Maja och jag började i samma 6:års, men då var vi inte alls bra kompisar. I 3:an-4:an började vi vara mer och mer. Men inte förrän 5:an blev vi riktigt bra kompisar. Vi har en speciell humor, och du får mig alltid att skratta. Alla minnen på spanskalektionerna, som bara vi förstår. När vi skriv Tenga, istället för Tienes.. och när jag svarade när hon inte menade mig och när jag blev kallad Chanette.. Vi kommer inte att gå tillsammans i 7:an och det är väldigt tråkigt. Jag hoppas att vi kommer i samma spanskagrupp iaf.. men jag säger det och jag menar det att vi måste hålla kontakten ändå, för jag tänker inte förlora en vän som dig. 
 
Carolina Eriksson: Carolina och jag har känt varandra sen dagis. Då vi var de busigaste, av alla! Haha.. Alla våra små lekar och bus.. Sen började vi i samma 6:års och har gått i samma klass enda till 6:an. Vi ska inte heller gå i samma klass i 7:an, (det jag skrev om Maja kommer även in här). Men vi måste hålla kontakten! 
 
Michelle Helenius: Michelle är nog den som jag är mest med. Vi går i samma innebandylag, ÄLVSJÖ AIK. Vi lärde känna varandra på ett läger för 2 år sen. Båda var jätteförkylda, och vi sov på samma madrass. Sen började vi vara mer och mer med varandra. Efter lägret bestämde vi att vi skulle träffas någongång utanför innebandyn, och då visade det sig att vi bodde ganska nära varandra. 20 min med buss och tunnelbana. Efter en tid visste vi allt om varandra och gjorde nästan allt tillsammans. Vi åker alltid till träningarna tillsammans och är minst 2 gånger i veckan. Vi har väldigt många saker gemensamt, berättar allt för varandra och därför är hon också min bästa vän, lillesmorf.
 
Frida Elison: Frida och jag har gått i samma innebandylag i 3 år. I början var vi inte alls med varandra men för ungefär 2 år sen började vi vara mer med varandra. Frida träffar jag inte jätteofta, när vi spelar innebandy såklart och även på fritiden. Men vi bor ganska långt ifrån varandra. Men när vi väl träffas har vi så kul. Oftast blir vi lite galna tillsammans. Hon gör alltid så att jag skrattar. Frida är min bästis, lilleper!
 
Moa Öhman: Moa började i Älvsjö AIK för knappt ett år sen. Alla i laget lärde känna henne på Gothia, utom jag (jag var inte med..). Så när jag träffade alla efter Gothia kände jag mig lite utanför. Men det ville jag fixa snabbt och det gjorde jag. Nu är Moa en av mina närmsta vänner, som alltid finns där. Du är också min bästa vän, Moa ♥ 
 
Det här är mina närmsta vänner, som betyder obeskrivligt mycket för mig. Alla har sin egen plats.
 
 
 

GOOODMORGON!

Godmorgon! Har inte haft så mycket att blogga om de senaste dagarna, alla dagar ser likadana ut just nu. Så därför är det inte så kul att läsa samma sak. Men jag ska försöka att skriva om lite andra saker. Frågade Sanna om hon ville ha en "fotodag" men hon ska till Norge, så hon kunde inte. Men jag får väl ha en "fotodag" med mig själv. Egentligen skulle jag vilja hitta på något, men ingen är ju hemma :( Ska iaf göra fotbad på Natta, och sen gå ut och fota, så kommer det upp lite bilder sen då! :D

2. Staden där du bor

Jag bor i Stockholm, Sveriges huvudstad.. Trevligt Trevligt.. ;)

1. Berätta om dig själv

Det här är som "det första inlägget" som alla tycker är väldigt jobbigt. Jag har aldrig gjort det, eftersom att jag började blogga när jag var 10 och typ hoppade över det inlägget, jag började bara berätta om min dag helt enkelt. Men här kommer det! Jag heter alltså Jennifer Gransten och är 13 år. Fyller år den 5 mars. Jag bor i en villa med min familj. Jag har 2 katter, Dexter och Bagheera. På fritiden spelar jag innebandy, är med kompisar, familj, och bloggar. Innebandy har jag spelat i ungefär 3 år, i Älvsjö AIK. Jag är en glad tjej som bryr sig väldigt mycket om dom jag gillar. Lägger ingen energi på dom som bara vill förstöra. Jag är också väldigt bestämd, som inte alltid är det bästa. Kan ibland bli lite sur om någon inte gör som jag säger.. haha ;) Jag har alltid viljat bli läkare, så därför satsar jag högt i skolan. Det var lite om mig :)
 

Bara för att jag inte har något att blogga om..

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Berätta om dina vänner
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. En bild på någon du saknar
9. En bild på ditt rum som der ser ut nu
10. Ett kort någon har tagit på dig
11. Din högsta dröm
12. Detta gör jag på helgerna
13. Hit vill jag åka innan jag dör
14. Här handlar jag helst
15. En vän som bor långt ifrån
16. Bild på det du köpte senast
17. Favorit land
18. Fem bra saker som har hänt mig under dessa 20 dagar 
19. Ett kort på din data
20. Något du vill ha just nu
 

Hej allihopa!

Godmorgon! Dålig uppdatering igår.. men vi hade gäster och så. Det var väldigt kul, haha jag tror att de gillade skattjakten! Idag ska jag bara ta det lugnt, ganska dålig väder ute. Så ska ha hårinpackning, ansiktsmask, göra fotbad, handbad, måla naglarna o.s.v :D Kanske ska börja packa också, det är en vecka kvar tills jag åker till Turkiet.. men det är ju bra att vara klar lite innan.  Ska försöka uppdatera bloggen mycket idag! ;)

Skattjakt..

Godmorgon alla! Ikväll ska vi ha gäster så dagen går väl åt till att fixa lite saker tilldet.. Det kommer en 9-åring och en 6-åring (tror jag).. Så att Natta och jag har fixat en skattjakt, så att de kan ha lite kul! HAHA :D De ska gå efter en beskriving och hitta pusselbitar som blir en karta, sen följa den och hitta skatten nergrävd under marken.. Sen hittar de GODIS.. i den fantastiska "skattkistan" jag gjorde.. Hahahaha ♥ 

Torsdagskväll!

Jättemysig kväll.. Efter middagen gick vi (Jag, Natta, Mamma och Håkan) till vattnet och satt oss. Vi tog med en filt, choklad, vindruvor och dricka. Sen satt vi oss på ett berg och hade picknick :D Gick hem runt 9, för jag skulle titta på Hawaii five 0.. ;) Ska fixa mig och sen gå och lägga mig nu. Godnatt ♥

SOLEN SKINER!

Hej, förlåt för dålig uppdatering.. Fint väder idag ju!! WIHO :D Idag har jag varit ute och hjälpt till i trädgården. Sopade och rensade lite ogräs. Sen blev det vattenkrig med Nathalie.. Blev så himla blöt! Haha men det var jättekul! Sen solade vi lite för att torka och nu har jag precis duschat och tagit på mig min OnePiece :D Ikväll blir det grillning med familjen. Ha en bra torsdag allihopa! ♥
I Milano för något år sen!

New In!

Kom nyss hem från Solna Centrum. Fick med mig lite saker faktikst. 
Väska (Accent) 399 kr
Foundation (Åhlens) 159 kr
Kalender (Åhlens) 129 kr
Stiftpennor (Åhlens) 19 kr

Ny design..

Nu är designen klar, den blev väldigt färgglad och somrig! Men det passar ju bra nu, eftersom att det är sommar.  Även fast det blixtrar och åskar ute.. Blixten slog ner precis utanför huset! Nu ska jag fixa mig och sen åka till Solna Centrum, ska väl gå runt och titta och så. Kommentera gärna vad ni tycker om designen ♥ 
 

Med det säger jag Godnatt ♥

Har headern fixad och allt! Men blogg.se har typ hackat upp sig.. Kommer till den där kon hela tiden.. blir så trött.. åååh! Men jag hoppas på det bästa, att det fixat sig till imorgon så jag blir klar tillslut. Imorn ska jag till Solna Centrum och titta lite, ska köpa en ny foundation också. Godnatt finisar! ♥

Bloggen fixas!

Det är därför den ser ut som den gör! :D
 

6 km runt sjön..

Kom precis hem, har varit och sprungit med Mamma och Syrran. 6 km runt sjön blev det. Nu ska jag ta en dusch, smörja in mig, ta hårinpackning och ansiktsmask. Låter väl bra? Juste, nya designen är påväg! 

Är du osäker på vad som är vad och hur det används?

Tänkte skriva lite om smink, om man är osäker på vad som är vad och hur det används. Taget från en tidning.
 
Puder: Finns i både kompakt form och som löst pulver. Puder används efter foundation för att hålla den på plats, och för att dämpa blänket där man oftast blir svettig (som pannan).
 
Bronzer: Som ett vanligt puder fast mörkare, oftast med lite glitter i. Används för att ge ansiktet en solkysst sommarlook.
 
Concealer: Ett täckstift som hjälper till att dölja finnar, mörka ringar under ögonen samt ojämnheter i huden.
 
Eyliner: Annvänds för att markera ögonen. Eylinern målas längs ögonfranslinjen på ögonlocket. Finns både som penna, flytande och skugga.
 
Foundation: En hudfärgad kräm som används för att jämna ut huden.
 
Mascara: Smink som man målar på ögonfransarna, oftast svart eller brunt. Det finns många olika typer av mascara, till exempel volymmascara (gör fransarna tjockare), mascara som gör fransarna längre och vattenfast mascara (som står emot vatten extra bra).
 
Highlighter: En ljus, skimrande kräm som man kan använda tillexempel på näsan eller under ögonbrynen- helt enkelt ställen som man vill "highlighta" (belysa) för att se piggare ut. 
 
Kajal: Används för att ge området runt ögat extra färg. Kajal används direkt under fransraden eller på insidan av fransraden. De vanligaste färgerna är svart och brun, med det finns kajal i regnbågens alla färger.
 
Läppbalsam: Om du har torra och spruckna läppar ska du använda läppbalsam. Läppbalsam har olika oljor och andra bra ingredienser som hjälper dina läppar att läka och bli mjuka. 
 
Läppglans: Ger läpparna ett svagt skimmer och lite färg. Läppglans finns i alla möjliga färger, mer eller utan glitter. 
 
Läppstift: Ungefär som läppglans, fast det är i fast form istället för flytande, plus att det ger mycket mer färg än ett läppglans. Finns i massa olika coola färger.
 
Ögonskugga: Finns i ett stort utbud av färger och används på och under ögonlocket. En ögonskugga kan appliceras på olika sätt för att framhäva ögats olika former.
 
Ögonbrynspenna: Med hjälp av ögonbrynspennan målar och markerar man ögonbrynen.
 
Manikyr: En behandling för händerna! Naglarna filas, målas och fixas.
 
Pedikyr: Ungefär som manikyr, fast för fötterna. Hälarna filas, naglarna klipps och målas.
 
 
 

Innebandy ♥

Ska gå ut och köra lite innebandy nu. Bara så att ni vet ska jag fixa bloggen, för jag tycker att designen är ful och tråkig. Vädret är fint idag igen, passa på att vara ute!  

INSPIRATION

Alla bilderna är från We♥it utom den på mig i Thailand.

I Can Always Make You Smile


Det är bara att bestämma sig :)

Snart blir det middag, potatisgratäng och kött! :D Känner mig väldigt stolt just nu, har tjänat 200 kr, sprungit 5 km, styrketränat i 40 min och kört innebandy. Sen har jag spelat lite fotboll och ätit fruktsallad med syrran också. Vissa kanske tror att jag tycker att det är jättekul att träna, men så är det inte.. Såklart att det är kul, men för det mesta jobbigt. Men det är bara att bestämma sig, och det har jag gjort! Jag har bestämt att träna och vara i bra form när innebandyn börjar igen, och då ska det bli så! Ha en bra kväll allihopa! ♥
Bild från i fredags, i Trosa, där vi stannade med båten.
 

I miss you ♥

Vaknade vid 11 idag, ställde egentligen klockan på 8.. Idag ska jag inte göra så mycket, bara träna, tjäna pengar och följa med min syrra pch beställa någon tröja..? Vädret är fint tror jag, har bara tittat ut genom fönstret, men det ser bra ut! Imorgon kommer Frida hem, som har varit på språkresa i England. Måste träffa henne någon dag, saknar henne såå mycket! ♥ Klicka på bilden för att komma till hennes blogg (där jag, Michelle och Moa gästbloggar då och då). Nya bilderna kommer snart.. har problem med uppladdnigen.. men de kommer!

Jag är hemma, så ni vet!

Kom hem vid 4 idag. Började städa direkt, tjänade lite pengar! Vill verkligen ha pengar till Turkiet, så då är det bara att kämpa. Nu ska jag springa runt sjön, 5:e gången jag springer 5-6 km den här veckan! Imorn ska jag väl vara hemma, och fixa lite saker. Nya bilder kommer upp på bloggen i nästa inlägg ♥

Sylt-kaos!

Idag vaknade Michelle och jag vid 12, skönt med sovmorgon! Sen blev det pannkaksfrukost. Men när Michelle tog sylt, blev det sånt tryck! Så hela flaskan skruvade upp sig själv och sylten flög ner på Michelles pannkaka och sprängdes ut över hela köket och oss. Hade röda fläckar över hela ansiktet, håret och kläderna. HAHA.. vilken morgon! 
 
Idag åker vi hem. Saknar min familj och så, men har haft det så kul här! Nu blir det någon vecka hemma, och sen åker jag till Turkiet. Kanske åker till mormor någon dag. Ha en bra söndag!♥ 
 
 
 

Tvättat oss i havet!

Hej allihopa! Någon som hade otur igår? ♥
Michelle och jag vaknade vid 10 av att motorn startades. Både flög upp ur sängen.. haha vi blev jätterädda. Då gick vi upp och åt frukost, massor med O´boy! Nyss badade vi, vi behövde tvätta oss för duschen funkar inte. Men det var väldigt skönt i vattnet. Men nu har vi bytt om, idag ska vi bara ta det lugnt. Vädret är inte så bra, men det blir mysigt ändå. Vi har det jättebra! Det är superkul här på båten, vi hittar på så galna saker.. Puss och Kram

Fredag den 13:e

Dagen har varit toppen! Michelle och jag vaknade runt 12, år frukost och fixade oss. Eftersom att vi skulle in till Trosa. Vi gick och tittade i småaffärer, åt glass, vaniljhjärta, drack cola och hade det mysigt! Vi mötte upp Michelles mormor också. Sen åkte vi tillbaka för att bada, det var jättevarmt i vattnet! Till middag blev det hamburgare, det var jättegott! Sen fixade vi oss igen och åkte tillbaka till Trosa. Där drack vi cola och hade eget party, eftersom att vi inte fick komma in på det riktiga partyt.. Men det var jättekul ändå! Hoppas ni haft det lika bra som vi!
 

Med och tävlar om veckans blogg

Jag är med och tävlar om veckans blogg på Michelle Helenius blogg. Jättebra blogg! Vill du också delta, klicka HÄÄR!

På väg nu!

Nu har vi åkt i ungefär 3 timmar. Vi ska åka i 8 timmar, tror jag.. Åkte till Michelle runt 1 idag, vi fixade lite saker och sen åkte vi till båten. Då badade vi, köpte godis och åt lasange. Nu har vi fotat lite, vi fastnade inte på bild idag.. Vi gör ett nytt försök imorgon. Sen satt vi ute högst upp och bara tittade på den fina utsikten. Jättemysigt! Det finns internet på båten, så kommer att kunna hålla bloggen uppdaterad ♥ Ha en bra torsdag!
 
 
 

Till Michelle nu!

Har precis snackat med Michelle.. hennes mobil dog, men det förstod inte jag så jag skickade runt 20 sms. Jag trodde faktiskt att hon hade blivit kidnappad..! Allt packat nu, så jag ska väl börja gå till bussen. Uppdateringen kommer inte bli den bästa, men kanske hinner slänga in något inlägg då och då.
Haha.. bildbrist! Men nu är kameran med så nu blir det nya bilder!

Det här kommer bli så kul!

Imorgon packar jag och sen åker jag till Michelle. Vi ska ut med "hennes" båt i några dagar. Vi kommer hem antingen lördag eller söndag. Det ska bli jättekul! Vi kommer nog att bada mycket och sen göra andra saker. Jag tar inte med mig datorn, kanske uppdaterar lite från Michelles dator.  Puss
Haha, gammal bild ♥

11 JULI 2012

Jag tänker på dig hela tiden, om allt bara kunde bli som förut.  Min förebild, den jag alltid såg upp till. Den dagen kände jag att det var något som inte stämde, att något som förändrade mitt liv skulle hända. Du har lärt mig så mycket. Du var den jag alltid kunde lita på, vad som än hände. Men nu är du borta, och jag saknar dig otroligt mycket. Tänk att det var 2 år sen, 2 år sen allt blev förändrat. 11 Juli 2010. Jag glömmer dig aldrig, Morfar ♥

Ny Design Till Carolina Eriksson

Har precis gjort en design till Carolina. Klicka på bilden om du vill komma till hennes blogg.
Vill du också ha en ny design, kommentera då! ♥
 

Jag gillar inte björnar..

Väcktes vid 9, och fick frågan om jag ville springa 5 km i skogen.. Haha, såklart ville jag inte det, men jag gjorde det. Dessutom gick det väldigt bra, sprang ungefär 10 min snabbare än vad jag brukar. Men det var för att jag trodde att jag var jagad av en björn, sen i slutet trodde jag att det låg en skadad människa, men det var ett nerfallet träd med ett rött band.. Men jag är glad ändå, nu har jag gjort det och jag lever.

Fortsätter imorn..

Hej, har fixat med ny design i flera timmar nu. Men är inte klar, jag fortsätter imorn eftersom att jag har väldigt ont i huvudet. Så nuvarande designen är bara tillfällig. Ska vila lite nu, får se vad som händer sen ♥

10/7

Har varit ute och sprungit 5 km och sen kört styrketräning i 30 min. Tanken var att springa ikväll, men det är skönare att ha det över. Ska fixa en ny design idag. Har inte börjat tänka på hur den ska vara än. Men vi får väl se när den är klar. Nu ska jag fixa lite saker innan min syrra kommer. Hon har varit på en kompis land! ♥ Ikväll blir det även något tips eller en tävling i bloggen.

jennifergransten

 
Bästa vänner är som stjärnor.. Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där.

Lång dag!

Har varit hos tandläkaren nu.. det gick bra! Gick upp vid 5 imorse, kunde inte sova. Men nu är jag jättetrött.. haha ♥ Idag blir en sån dag som man gör mycket men ändå ingenting. Ska rensa min dator, fixa rummet, fixa bloggen, träna och så. Hoppas ni får en bra tisdag.. är det tisdag idag? Haha glömmer bort dagarna under sommarlovet!

Tänk positivt..

Har varit och sprungit 4,2 km och kört fysträning med Maja. Det är alltid jobbigt innan man ska springa. Men tänk alltid på hur nöjd du blir efter! Nu ska jag köra armhävningar med Emil. Imorn ska jag upp tidigt, ska spänna tandställngen.. ♥ Puss & Kram

Personnebadet med Michelle!

Nu sitter vi hos Michelle, vi har varit vid Personnebadet. Det var väldigt kallt i vattnet, men det var ändå skönt. Nu börjar molnen komma, men resten av dagen har det varit varmt och soligt! Men snart blir det ännu varmarre och ännu soligare. ♥ TURKIET ♥ Sen snackade vi, käkade lunch och träffade några av Michelles kompisar. Vi såg även en familj som vi såg vid långsjön 2 dagar i rad, sen på Eriksdalsbadet och idag igen.. haha! ♥

Ändrade planer :D

Igår åkte jag till Michelle vid 9.. haha vi ville verkligen göra nåt! Vi badade i 19 grader. Jag tyckte att det var ganska varmt, men det tyckte inte Michelle ♥ Sen hjälpte jag Michelle med hennes nya dator, hon är ju inte van med PC. Runt halv 1 drack vi O´boy, typ 1,5 liter.. Haha ♥ Vi vaknade vid 10, nu ska vi hitta på nåt. Senare ska jag möta upp mormor och sen åker vi till grönan och tittar på Ulrik Munther. Jag är inte värsta fanet, men det blir ju kul!

Nu blev det mycket :D

Nu är mina kusiner här, visste inte att de skulle komma. Men det är ju kul! Vi ska snart äta, grekiskt ♥ Min mormor ringde nyss och frågade om jag ville till grönan imorn och se Ulrik Munther, så det ska jag göra imorn kväll! 
Tidigare idag, från mitt "minispa". Puss
 

5 km + Fruktsallad

Kom nyss hem, sprang 5 km. Gick riktigt bra! Ska verkligen försöka träna så mycket jag kan nu under sommaren. Allt känns mycket bättre då ♥
 
 

HEEEELLO!

Har städat skåpet i hallen, 250 kr! Måste ha pengar till Turkiet så STÄDA, STÄDA, STÄDA! Men nu är jag helt slut, ska ändå ta mig ut och springa. Sen ska jag faktiskt ha "minispa" för mig själv ♥
 

When nothing goes right go left

Igår kväll när jag kom hem träffade jag Maja och Sanna en snabbis. Det skulle bara vara en snabbis men jag stannade till halv 1 typ.. haha. Vi tittade på film och så. Vaknade 10 imorse, sen åkte Mamma och jag och köpte kattmat och schampoo,balsam, duschcremé och så. Jag köpte en handkräm, bild kommer här:
 

Först O´learys och sen Bowling

Vid 7 stack jag, mamma och Håkan till Heron. Vi käkade först på o'learys och sen bowlade vi. Som högst fick jag 122 poäng på en serie. Ganska bra faktiskt! Det var jättekul, spelades musik till och jag tog en chokladmilkschake.
 

Klar nu!

Syns inte så mycket.. men jag har gått igenom varenda liten låda! Puss

Nu blir det storstädning!

Känner att min rum behöver en riktig storstädning. Det tar sin tid men det blir så fint efter. Så musik på högsta! Före/Efter bild kommer när jag är klar. 

Är med och tävlar om en ny design!

Jag är med och tävlar om en ny design på Fanny Wikströms blogg. Hon gör jättefina designer! 
Klicka på bilden för att läsa mer om tävlingen/ gå med i tävlingen!
 

Myskväll med familjen Gransten

Hej, har precis käkat middag, libanesiskt tror jag det var! Nu blir det film, paj, chips och godis ♥

Eriksdalsbadet

Gick upp vid 7 idag, Michelle och jag ville ju vara först till Eriksdalsbadet. Haha, nej men vi ville va där tidigt, för annars blir det så mycket folk. Men vi hittade inte in, Entré-skylten var väldigt otydlig så det tog väl 15 min innan vi hittade rätt, och hade gått 2 varv runt hela huset. Vi badade i 5 timmar, och käkade lite emellan! Vi hade jättekul, åkte vattenrutschbanor på alla olika sätt och så. Det måste göras om!

Skriv vad du tycker!

Har tänkt att fixa bloggen. Med ny design och annat. Så jag skulle vilja att ni hjälper mig, vad tycker ni? Ska jag börja blogga om något mer, sluta blogga om något? Skriv vad ni tycker, så fixar jag det!

I Love You

Kom hem för ungefär en halv timme sen. Runt lunchtid gick jag och mötte upp Michelle och Moa. Vi tog bussen till donken och köpte milkshake och sen gick vi till IKEA. Haha, vi tittade runt lite och provade soffor, bestämde hur våra "nästa rum" ska se ut.. Sen käkade vi också. Efter det gick vi till Media Markt och tittade på datorer och sen provade massagestolar i typ en timme. Haft en jättebra dag, med massor med skratt! Imorn blir det Eriksdalsbadet med Michelle ♥ 
 
 

Godmorgon!

Ska snart möta upp Moa och Michelle. Dagen var tänkt som en "hemmadag", men det är bättre att jag hittar på något. Så ska bara fixa mig lite och sen går jag och möter upp dom vid bussen. 

The benchwarmers

Nu blir det film med syrran!

Turkiet

Den 30 Juli åker jag till Turkiet, har aldrig varit där förut. Vi ska till Alanya.  Ska bli så kul! Ska sola, bada och bara ha det allmänt bra. Har bara solat här i Sverige någon gång, men nu blir det inte mer på någon vecka.. Jag och Michelle har bränt hela kroppen typ, det hände på någon minut! Så nu svider det på hela kroppen och ansiktet är helt rött. 

Landet 25 JUNI-1 JULI

Måndagen den 25:e Juni åkte jag och mina syskon till landet med buss. Landet ligger en bit utanför Norrtälje. Så klart stannade vi i Norrtälje för att handla fiskesaker på affären DOGGER. Där vi alltid handlar, innan vi åker till landet. Vi köpte 10 olika drag. Sen kom Farmor och hämtade oss där, så åkte vi vidare tillsammans. Det här landet kallas "Fiskelandet". Vi har fiskat där sen vi var hur små som helst. Att fiska är hur kul som helst, man står det i naturen, funderar och tänker på allt. Sen känner man hur en fisk hugger, man vevar in och ser fisken. Om man inte fiskat kan man inte förstå känslan. Tillsammans fick jag och mina syskon 23 gäddor, från 1-7 kg. Vi fick även massor med abborrar. Jag fick den största vi någonsin fått i vår lilla sjö, 33 cm. Vi fiskade ungefär 6 timmar varje dag. Vi åkte hem på söndagen, 1 Juli. Det var skönt att komma hem, livet på landet är inte alls som hemma. Ingen bryr sig hur man ser ut och man har ingen dator eller så. Skönt att vara på landet, men man längtar ändå hem. 
 

http://jennifergransten.blogg.se

Hej, har haft väldigt dålig uppdatering senaste tiden! På sommaren är man ju ledig, och borde hinna. Men det är så mycket annat i vägen. Funderade faktiskt på att ta en bloggpaus, men NEJ! Jag älskar att blogga och det ska jag göra. Så gott det går i alla fall. 

Övernattning på studsmattan!

Hej, kom hem från landet igår. Kommer berätta om landet i ett annat inlägg. Direkt när jag kom hem bytte jag om och sen åkte jag till Farsta Centrum där jag mötte upp mina saknade vänner Michelle och Moa. Vi han inte vara så länge, men det var ändå kul att få träffas och snacka lite. Sen åkte jag hem och åt middag. Efter det ringde jag Michelle och frågade om hon ville komma och sova på studsmattan med mig, eftersom att det var så varmt inomhus.. Så hon kom över, vi tittade på EM-finalen, åt godis och hade det mysigt. Sen sov vi på studsmattan som är sne, så när vi vaknade klockan halv 5 låg vi på andra sidan studsmattan.. Under natten frös vi lite, men sen kom solen. Så vi bestämde oss för att åka till Långsjön. Vi solade badade, snackade och så, jättemysig dag. Sen åkte vi hem och åt och tittade på film och nu är vi hemma hos Michelle, ska sova här inatt :D  

RSS 2.0