MÅNDAG!!♥!!

Hejsan alla bloggläsare!!♥


Idag vaknade jag klockan 6. Det är ovanligt tidigt när det gäller mig. Då gick jag och mamma ner och tog en kopp the och en macka. Efter frukosten gick jag och fixade håret. Jag satt på mig kläder innan frukosten så det var klart. Idag har jag bara utsläppt med ett hårspänne. Efter det tittade jag på TV en stund. Vid halv 8 gick jag till Sanna, då gick vi till skolan. I skolan började vi med samling. När vi var klara med det pratade vi lite och sedan var det tyst läsning. Den boken jag läser var inte så bra så att jag frågade Åsa(min fröken) om jag fick byta bok idag när vi ska till bibloteket. Jag fick det, men under tysta läsningen fick jag läsa ur den boken jag hade. Sedan fick vi våran engelskabok, den heter lift off. Vi fick 2 engelskaböcker, en som hette lift off textbook som vi skulle ha glosorna i och en som hette workbook(om det stavas så). Efter det var det rast, på rasten spelade jag king, det var kul. När rasten var slut skulle vi gå in och ha klassråd. Då bestämde vi placering och lite andra saker. När vi var klara skulle vi ha matematik, det var jättelätt. Det är mycket roligare att gå på mellanstadiet en att gå på lågstadiet. När vi var klara med matematiken var det lunch. Det blev tomatsoppa med mjukt bröd. Det var bara gott med bröd, men tomatsoppan var inte god. På lunchrasten spelade jag också king. Rasten gick fort och så var det dags att gå in och ha mer engelska. På engelskan hörde vi när engelska pratade och så skrev vi lite glosor. Klockan 1 skulle dem som behövde en bok gå till bibloteket. Jag lånade 3 böcker. När alla hade hittat en bok gick vi tillbaka till klassrummet och hade tyst läsning igen. Boken var jättebra så jag ville läsa när jag kom hem. Sedan slutade vi klockan 2, då gick Sanna och jag hem och så att jag mellis. Nu ska jag snart på fotboll, ganska lång tid kvar, men endå.


Hejdå!!!!!!!!! Hejdå!!!!!!!!!!!!!Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hejdå!!!!!!!!!! Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hejdå!!!!!






fotboll!


dom böckerna har vi i engelska!


Hejdå!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hejsan♥



Idag åkte Maja och jag ut och cyklade en liten sväng.  Vi cyklade till en affär och tittade på lite saker. Jag hittade lite fotsaker till mitt fotbad och nagelsaker. Men jag hade inte med några pengar så att jag och maja cyklade hem. Vi frågade sanna om hon ville följa med för att hon ville titta på ett nagellack. Vi cyklade tillbaka och köpte sakerna. Jag hittade också en sax för att det behövde jag. Nu ska jag städa mitt rum för det gjorde jag inte förut.


Hejdå hejdå hejdå!!

Hejsan svejsan

Hej!

Idag har haf städat lite på rummet. Jag har också vart på fotbollsmatch där vi vann med 3-1. Jaggjorde mål i nästan första minuten jag spelade och sedan gjorde jag mål på en straff. det var jättekul att vinna och kul att göra 2 mål. Vid 7 ska jag på födelsedagsfest hos maja. Kommer hem vid 10, kanske skriver ett inlägg då. Nu ska jag typ duscha. Ha det gott igelkott!



olika hundar(suddig bild)

SKOLANNN

Hejsan hejsan hejsan!

Idag har vi bara arbetat med klubboken. Vi  har haft rast och lunch också. Det var kul med klubboken.

Oj vad kort inlägg det blev, men jag hittar inte på något mer.

Där är klubboken!

Hejdå från Jennifer!




27 augusti

Hejsan svejsan!


Idag på morgonen vaknade jag, då var Nathalie(min syrra) sjuk. Hon har öroninflamation igår med och var hemma från skolan då med. Hon var faktiskt sjuk i tisdags också. Nu blev det lite konstigt, jag säger bara att hon var sjuk sen i tisdags. Sedan gick jag till skolan och först hade vi ett möte med föräldrar sen rast. Idag har vi haft matte och pratat om hur vi ska ha det i klassrummet och så. Vi slutade klockan 2. Då gick jag och Sanna hem till Malin, vi hade kul där. Klockan 5 skulle vi vara hemma så vi gick halv 5. Hemma badade jag med Nathalie och nu ska jag måla naglarna. Jag har inte skrivit så  mycket den senaste tiden. Men ibland är jag upptagen men jag ska försöka skriva minst en gång om dagen<3


♥Hejdå♥


Lite frukt jag har ätit 3 äpplen och 1 päron.

BADA

Hej!

Nu ska jag bada, skriver mer efter badet. Hejdå!

KORT

Hej!

Idag hinner jag inte skriva men jag skriver dubbelt i morgon. Hejdå!

TEST



PERSONLIGHET

Namn: Jennifer Gransten
Födelsedag: 5mars
Smeknamn:  Jentan, Jentis, Jenson
Ögonfärg:  Blå.
Hårfärg: Blond
Längd: typ 143 cm
Högerhänt/vänsterhänt:  högerhänt
Skostorlek:  36
Är dina föräldrar skilda:  mm
Dålig vana: Har ingen aning

FAVORIT
Färg: limegrön
Sport:  Fotboll
Godis:  mycket men mäst choklad
Affär: lite olika
Helgdag: Lördag
Årstid: vår

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:  japp!
Rymt hemifrån:  Ne
Sovit utomhus: ja!
Spytt i skolan:  mm på toaletten(pinsamt!)
Gjort något dumt som du skrattar åt idag:  ja mycket
Varit på scen: ja
Retats: jappppp

DU
Svär:  Ibland, men inte så ofta
Sjunger bra:  Vet inte, jag tycker att jag gör det lite
Duschar dagligen:  JAPP
Vill gifta dig:  Inte nu, när jag är stor
Kommer överens med dina föräldrar:  Japp
Äger en ipod: NE
Sover med gosedjur:  aa MEN dom är på andra sidan sängen

THIS OR THAT
Pepsi/cola:  pepsi
Mc donalds/burger king:  Mc donalds
Choklad/vanilj:  Choklad
Jordgubbar/blåbär:  Jordgubb
Kött/vegetarian:  Kött
Tv/film:  ? Vet inte?!
Adidas/nike:  adidas
Kakor/paj:  kakor

KAN DU
Gå ner i splitt: nej!!
Skriva med båda händerna: Det kan väl alla men inte så fint med vänster.
Vissla: Japp
Blåsa en bubbla:  ja men inte så stora
Ha dina ögon i kors: Lite
Nudda näsan med tungan: nepp

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:  Nathalie(min syrra, jag gav henne en godis)
Du pratade i telefon med:  Har inte pratat med någon i telefon idag men mamma igår
Du kramade: Mamma.
Du skällde på: sanna(jag sa bara att hon skulle gå av en gunga) Men det var inte att jag skällde på henne derekt. Jag bara sa med snäll röst <3
Du sportade med:  Klassen på idrotten.

SENAST DU
Skrattade:  Idag men maja och sanna på deras mammas tjejfest.
Grät:  Igår för att jag inte ville cykla själv till fotbollen.
Filmen du såg: Kommer inte ihåg?

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster:  Träd och ett annat hus
Lyssnar du på musik nu: japp
Vad har du på dig:  En Pyjamas
Vad är det på din musmatta:  Jag har mitt skrivbordsunderlägg som musmatta, med hundar i allafall.


ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:  5 stycken tror jag
Dricker du mjölk:  alltid, jag får det i skolan och sedan hemma
Person du hatar mest: säger jag inte.den som är dum mot mig, den borde veta det
Vad borde man uppfinna: Pengar som växer på träd.
Är du ett hälsofreak:????????? :)
Vilket är det värsta vädret: Slask och issskalt

Hejdå från Jennifer!

TISDAG♥

♥Hejsan♥


Idag var det en vanlig tisadag i skolan. vi började med att ha misik, vi hade en ny musikfröken och ny musiksal. Det var jättekul där. Efter musiken hade vi en lite rast. Idag hade vi No, gympa och på gympan hade vi orgentering. Det var också kul.
När jag kom hem läste jag min bok och åt mellis. Sanna var  hemma hos mig och åt mellis. Nu sitter jag och tittar på TV.
Nu ska jag lägga in karttecken som vi tränade på i No.



Sten
Stig
staket




Hejdå!

MÅNDAG


Hejsan bloggen!
 
Idag när jag vaknade var klockan 10 minuter i 7. Jag hoppade ur sängen och gjorde mig klar. Jag var jättetrött så  jag sommnade nästan när jag stog och borstade håret. När jag var klar gick jag till Sanna. När jag hade gått dit var jag inte trött längre. Efter en liten stund gick vi till skolan. När vi var framme väntade vi på att vi skulle gå in. Klockan 8 började lektionen. Vi började med att prata lite och sen läste Åsa(fröken) för oss. Boken var spännade, den hette Danny, bäst i världen. Sedan hade vi matte, då jobbade vi i nya matteboken. Det var jättelätt och jättekul.  Klockan 1 skulle vi till bibloteket och låna böcker. Jag tittade på en bok som hette molly moon... men sen frågade jag Åsa om hon kunde hjäla mig och då tittade hon också på den boken jag tittade på. Det fanns 4 stycken böcker av den serien och jag lånade 2, för dom var ganska tjocka. Nu ska jag gå ut och leka. Hoppas att ni har haft en bra dag!  Stora kramar Jennifer!



NY DESIGN

Hej!

Idag frågade jag erica om hon kunde göra en ny design till min blogg. Hon sa att jag skulle titta på min blogg för att det var en överraskning där. Jag tittade och så hade jag fått en ny design. Jag blev jätteglad för att den var så fin. Tack så mycket Erica!!


Idag har jag tittat på när mamma gjorde triathlon. När hon sprang åt vi hamburgare och gick runt lite. Mamma var klar efter 1 timme och 41 minuter. Det var jättebra tid. Idag har vi lekt på vår vändplan, vi har ritat upp en väg där. då har vi våra sparkcyklar och åker runt, så har man ett jobb och jobbar där varje dag och får pengar (papperspengar). Det är jättekul.
Nu är jag jätteglad för min nya design.

triathlon när dem simmade iväg!





                            Puss puss Jennifer Gransten!

MATCH

Hejsan!


Idag har jag haft fotbollsmatch, jag gick upp tidit för att vi grattade nathalie som fyller år idag. Sen åkte jag och morfar till min fotbollsmatch. Vi mötte huddinge.  Jag fick jätte ont i foten för att en taklade mig. Matchen slutade 2-0 till huddinge. Jag tycker att vi spelade lite dåligt, men det var första matchen efter sommarlovet så...

Nu ska jag göra något, hejdå!

SKOLAN

Hejsan!

Idag vaknade jag halv 7. Då gick jag och gjorde mig klar. 20 över 7 skulle jag gå till maja och sanna så skulle maja göra en utbkad fläta. HIHI den blev jättefin. Idag ska vi på utflykt till långsjön och bada.  Vi hade med oss matsäck.  Det var kul där, sen efter skolan lekte jag med sanna och carolina. Vi hade jättekul. Hejdå!

Långsjön!

SJUK

Hej!

Idag vaknade jag klockan 1 på natten och hade jätte ont i huudet. Då tog jag en epren(huvudvärkstablett) för att jag trodde att jag hade fått migrän som jag får ibland. Efter en stund gick jag in till mamma och sa att jag hade ont i huvudet. Hon sa att jag skulle ta en dusch. Då gjorde jag det och sen gick jag och lade mig i mammas säng. Migrän är en sak som man får ont i huvudet tills man spyr, jätte tråkit. Nu har jag duschat 3 gånger och har ätit lite frukost. Jag är jättetrött för att jag inte har sovit så mycket. Men jag ska vila lite när jag är klar med datorn. Migrän smittar inte så att om jag inte har ont i huvudet imorgon så ska jag till skolan.

Nu ska jag skriva på gestboken till fotbollen att jag inte kommer på träningen idag.



Jennifer Gransten








  I love you Dexter!



HEJSAN SVEJSAN

Hejsan svejsan!

Idag har jag inte skrivit något för att jag inte har haft tid. Jag har vart på picknick med maja, sanna och nathalie. Sedan har jag städat mitt rum. Nu ska jag dricka the med min kära syster.

Hejdå!


MAMMAS FÖDELSE DAG/TREATHLON

Hej!

Idag på morgonen vaknade Nathalie och jag, då gick vi ner och gjorde frukost till mamma. Hon fyller år idag så att hon fick en muffins och en kopp the. Sedan gick vi in till mamma och sjöng. Efter det fick hon presener, av oss fick hon en pasta från italien och örhängen. Mormor och morfar hade lämmnat paketen här när morfar var här igår. Då gav vi mamma pakete från mormor och morfar också. Mamma fick en mixerstav och en matbredare, man har dom sakerna när man lagar mat. Efter det  skulle vi köra treathlon, det är en tävling där man först ska simma, sen cykla och sist springa. Klockan 10 gick starten. Då skulle vi simma 100 meter i sjön, sen cykla 3km och sen springa 1,2 km. Det var jättejobbit. Sedan skulle mamma köra igång, hon simmade 750 meter, cyklade 2 mil och sprang 5km. Efter det åkte vi hem.

Hejdå!

GRATTIS MAMMA!
 

FOTBOLL

Hej!

Idag på morgonen gjorde jag fotbad på natta. Hon skulle på en fotbolls cup klockan 12.  Klockan 11 kom Nathalies kompis, hon skulle åka med oss. När vi kom fram dit lämnade vi av dom och sedan åkte vi och hämtade mormor för att hon också skulle titta. När vi kom dit igen tittade vi på första matchen. I den matchen blev det 1-0 till det andra laget. 2:a matchen blev det 0-0. När 3:de matchen skulle börja började det ösregna. Tillslut började det också hagla. Det var jättekallt så jag var helt blöt och så. När det hade gått 40 minuter var det slut, då åkte vi hem. Jag tror att det blev 3-0 till det andra laget. Hejdå!

Hejdå!
Hejdå!
Hejdå!
Hejdå!
Hejdå!
Hejdå!

ITALIEN

Hejsan, nu ska jag skriva om italien och lägga in bilder!


3 augusti


Dagen började med att mamma kom in i mitt rum och väckte mig.
Då började jag att göra klar till resan. När vi hade packat och gjort det sista
gick vi ut och satte oss i bilen. Sedan körde vi till Skavsta flygplats.
Det tog lite mer än en timme att åka dit. När vi var framme lämnade
vi in våra väskor. Sen gick vi igenom kontrollen och gjorde det man ska göra innan
man flyger iväg. När vi var klara med det så satt vi oss och köpte en påse chips.
Seden började vi gå mot flygplanet. I det flygplanet hade m an inga speciella platser,
man satt sig där det var ledigt. Seden startade flygplanet, det tar 2 och 1 halv timme att flyga till
italien.På flygplanet gjorde jag inte så mycket. Nathalie och Emil sov så att jag fick bara Emils
fötter över mig. När det hade gått en stund kom dom med dricka och godis. Vi tog pepsi, en chips
burk och en påse choklad. Mums, det var jättegott! När vi var framme i italien hämtade vi våra
väskor och sen åkte vi tåg 1 timme. Det som var jobbigt var att för att komma till hotellet behövde
vi åka 2 timmar buss. Det var inte så kul.Efter bussen gick vi och åt middag på en resturang. Det var gått.
 Men när vi var framme gick vi 5km med packning, det regnade då.
 När vi kom till hotellet packade vi upp våra saker och vilade lite. Det var den dagen.


Vi skulle också  sporta på den resan, så nu ska jag berätta om när vi sportade.

 
Sport

På tisdagen gick jag, Emil och Nathalie 2mil. Det var jobbigt men kul. För att komma till
stranden behövde man gå ca 3 km.  En dag sprang vi upp till ett ställe som kan kunde se över bergen.
Det var jättefint. Vi cyklade upp för ett berg, vi skulle til en kyrka och sen skulle vi äta gär också. Det var 6km
till kyrkan. Det var aldrig helt plant det var bara en backe som vi cyklade i. Ibland gick jag för att det var så
jobbigt. Det tog 1 timme och 40 minuter att cykla upp dit. Sedan åt vi mat där, jag åt sallad.
 Vi gick in och badade
på ett hotell för att vi var så varma. Efter det tog vi
 en glass.Men sen var det
 dags att cykla ner.
 Men det var bara roligt.
En annan dag sprang vi 5 km till arco, det var ett bad där.
Man behövde ha badmössa på
sig för att inte det ska bli så smutsigt. Det va r jättekul där. Jag simmade 100 meter där.
Sedan åt vi lunch och sen skulle vi springa tillbaka. Men när vi skulle springa badade vi lite.
Men det var lera man behövde gå i för att komma i vattnet. Jag blev lite lerig när jag skulle springa
tillbaka så mina kläder blev blöta. Sen har vi gått lite varje dag.



Bada sola

Vi har också badat mycket och solat. Vi hoppade från en bro.
Det var 2 meter ner, det var jättekul. Sen badade vi i sjön och poolen.
Det var jättegod mat där. Jag åt pasta, pizza, melon och skinka, sen åt jag lite mer saker.



12 august

12 augusti skulle vi åka hem. Bussen gick 11.00. Vi stog där och väntade
men det kom inte. Vi fick stå i typ en timme och vänta på bussen.
Men sedan kom den och då började dom jobbiga timmarna. Efter 2 timmar
var det över, då skulle vi åka tåg i en timme. Först åkte vi ett jättefint tåg med
bord och så var det svalt och sjönt. Men sedan skulle vi byta tåg till ett som inte var lika fint.
Vi åkte ca en timme med tågDet var jättetrångt  i bussen, så när dörrarna öppnades
så blev jag klämd i dörren. Sedan var det flygplan igen, men innan det fick vi vänta
i några timmar. Efter alla saker vi gjorde på flygplatsen skulle vi åka tillbaka till Sverige.
Då sov Nathalie och Emil igen och jag satt bara och tänkte och hade kul.
När vi var i sverige hämtade vi våra väskor och sen skulle vi åka tillbaka. Men mammas
bil funkade inte så att vi fick hjälp med det och sen kunde vi åka hem.
Vi kom hem vid 1 på natten, då tog vi några mackor och sen duchade jag. Jag gick
och lade mig halv 3 på natten. Sen vaknade jag vid halv åtta.

Det var italien, nu kommer bilderna.

1.


2.

3.

4.

5.

6.


7.

8.

9.

10.

11.

12.


1.Bergen i italien.
2.Berg igen.
3.Stenar vid vattnet.
4.Ett träd som hade rolig bark.
5.Stranden och berg.
6.Berg och träd.
7.James bond dörren från filmen. (dom spelade in filmen i italien)
8.James bond däcket från filmen.
9.En blomma.
10.Jag/Jennifer
11.pallmer.
12.Det såg ut som en svan men jag tror inte att det var det.


Kram från mig och hoppas att det var kul att läsa det!!




Jennifer Gransten<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

HEJ

Hejsan!

Jag hoppas att jag kan skriva om italien idag, men bilderna jag ska lägga in är på min kamera och jag behöver en sladd för att lägga över bilderna. Men sladden ligger längst ner i väskan. Lite konstig mening.

Hejdå!

HEMMA!!!!

Hej igen!

Nu är jag hemma, jag kom hem vid 1 på natten och har gjort lite andra saker nu. Nu är klockan 20 minuter över 2 på natten. Imorgon kommer jag att lägga in alla bilder och skriva om itailen, men idag orkar jag inte för att jag ska sova strax. Snart börjar skolan, aa lite kul, men kul med sommarlov också<3 Imorgon får jag träffa maja och Sanna som jag har längtat efter så länge<3<3<3 Maja och Sanna har passat Dexter när vi har vart italien. Godnatt, eller snart är det godmorgon för några.


hihi godnatt!!



Vet ni vart den raka kurvan finns?? (en gåta)

hejdå

Hejsan!

Imorgon åker jag till Italien så att det blir inget bloggande på 10 dagar. När jag kommer hem blir det mycket bilder och mycket skrivet. Det kanske blir ett inlägg i kväll. Hejdå hejdå <3<3


Italiens flagga!

GRÖNALUND

Hej!


Idag har jag vart på grönalund med mina kusiner. Vi åkte kvasten,blå tåget,pop expressen,gick i lustigahuset,rock´jet och lite till. Till lunch åt jag kycklingringar. Det var gått. Snart börjar skolan och då börjar jag att skriva mycket mer på bloggen. Nu är jag jättetrött. Jag ska lägga in lite bilder som jag hittade på google.

Hejdå och ha en bra sommar önskar Jennifer Gransten!<3


Gröna lund!

en till bild på grönalund!



Hejdå!

RSS 2.0