Hemma...

Hej :/ Åkte iväg till träningen vid 9, vi var bara 4 st. Men efter en stund kändes det som att jag skulle svimma. Allt blev svart och jag kände mig varm. Så jag sa till min tränare.. och sen satt jag mig och vilade. Men jag kände mig inte bättre så jag messade mamma, så hon kom och hämtade mig. Nu ska jag bara vila och så.

Sticker till träningen nu! <3

/Jennifer

Wordfeud!

Hej, sitter och spelar wordfeud med mamma, som sitter bredvid. Haha, mysigt! Mamma fick 125 precis.. Ska nog gå upp och spela lite Xbox med Nathalie.  Sen måste jag sova, ska ju upp vid 7 imorn för att hinna till träningen!

Kladdkaksmuffins!

Nu har Natta och jag bakat kladdkaksmuffins. (Nathalie bakade, och jag smakade bara på smeten).. Men iaf, nu står dem i ugnen. Ser jättegott ut ;)

Kläder

Hej, tittade på lite kläder igår som jag kanske ska köpa. Kommer en bild!


Vad tycker ni om designen?

/Jennifer Gransten
- Bilderna är bara tillfälliga.. hade inga nya. Så ska ut och fota någon dag!

Ska nog fixa en ny header?

Som att jag börjar blogga igen är det nog kul med en ny header. Skriv en kommentar om du har något förslag på hur den kan se ut.

Nu har jag städat klart, det blev superfint! Klockan är bara halv 4, så jag tror att jag ska träna lite här hemma.

Love You ♥

Hej, vaknade vid 8 idag.. tidigt! ♥  Men annars försvinner hela dagen. Idag har jag storstädat mitt rum, jag är inte klar så det är nog det jag ska fortsätta med. Imorgon har jag träning 9-12, lääängtar sååå mycket. Det var nog bara det, uppdaterar senare! Jennifer Gransten

Saknar er tjejer!

Börjar blogga..

..igen!
Länge sen.. 2 år.. men känns som det var igår.... ♥

ÄLVSJÖ AIK F99 SUPERGIRLS

På tre matcher har Älvsjö AIK f99 gjort 30 mål och släppt in 0.
Älvsjö AIK-Huddinge IBS 9-0
Älvsjö AIK-Tumba GOIF  13-0
Älvsjö AIK-Nacka W IBK 8-0




Dålig uppdatering! - Lååångt inlägg!

Hej. Den här veckan har jag inte hunnit blogga eftersom att det har varit Nationella Prov och sen har jag haft matcher, och varit med kompisar! ♥

I fredags sov jag över hos Michelle! Sen på lördagen spelade vi match mot Tumba (8-3 till oss) och Huddinge IBS (9-0 till oss). Sen när vi hade spelat klart matcherna sålde jag och Michelle tulpaner i Fruängen. Efter det skyndade vi oss hem till mig, duchade och åt mat och sen gick vi till Saga. Fast det var inte bara jag och Michelle som gick till Saga, utan min katt Dexter följde med hela vägen till Saga. Ungefär 1.5 km. Vi lämnade han utanför, eftersom Saga också har katter. Men han satt utanför dörren och såg väldigt orolig ut. Hos Saga tittade vi på Melodifestivalen med några stycken från innebandylaget! Fast efter en stund bestämde jag och Saga oss för att gå hem med Dexter. Vi gick halvvägs och sen kom mamma och hämtade honom. Haha han är så gullig! Sen fick Saga och jag skjuts hem till Saga igen. Vi kom till slutet av Melodifestivalen, så vi såg det och sen gick vi ut och körde vinken med alla tjejerna! Lyckad helg kallar jag det! Idag vaknade jag av att jag hade väldigt ont i halsen. Men som tur kom min Farmor och köpte tulpaner och hade med sig vinbärssaft. Så nu ska jag bli FRISK!

Snart träning!

Hej, orkade inte blogga igår som att det var NP. Först var det läsförståelse, det gick bra förutom att jag vet att jag kommer få minst ett fel. Jag skulle läsa sista stycket av texten och skriva om det, men jag skrev om sista stycken på första sidan.. inte så smart.. men men! Sen skulle vi skriva en berättelse och det gick faktiskt suuuperbra!

Idag är det ju torsdag, BÄSTA DAGEN! Vi började 09.10 och tittade på "1000 gånger starkare" tills det var lunch. Efter lunchen hade vi engelska och sen slutade vi! Hejdå!

Vinst!

Hej, kom hem för en halv timme sen. Idag var det ju match, 13-0 till oss. Suuuuper bra Tjejer! Skolan var okej, engelskaglosorna gick faktiskt väldigt bra! Imorn är det Nationella Prov, gud så läskigt! Ska ta bekväma kläder och sätta upp håret.. imorn. Haha, så gör Sanna och jag alltid när det är prov. Nu ska jag göra matteläxan, Puss! <3

Match imorgon mot Tumba!

Hej, som ni ser på rubriken ↑ match mot Tumba imorn. Dom ligger sist i serien så det kommer nog att gå bra! ♥
Matchen är på vår träningstid så jag åker direkt efter skolan. Kommer typ hem vid halv 7. Bloggar då. /Jennifer


Lunes - Måndag

Hej, dagen har varit BRA. Slöjd, Bild, No Matte.. Men nu måste jag plugga!
Lite läskig bild kanske..?

Helgen

Heej, kom hem från västertorpshallen för en timme sen. Frida, jag och Misse tittade på matcher och var sargvakter till damlaget, med några till från vårt lag. Damerna förlorade med 7-4.. :/ Men det var väldigt bra spelat ändå.

Igår var Frida, jag och Misse i Skärholmen och shoppade lite. Jag lägger upp bild senare på det jag köpte ;) Vid 4 åkte vi hem, vi tog bussen. Vi frågade busschauffören om bussen gick till fruängen och han svarar ehh.. aa visst, det gör den väl.. Haha men vi hoppade på och var lite oroliga som att vi åkte åt heeelt fel håll. Men tillslut kom vi till fruängen och forstatte hem. Hemma åt vi middag och tittade på Melodifestivalen, och hade det mysigt. Helgen har varit helt perfekt. Älskar er tjejer!

Tänkte bara säga..

..tack för alla snälla kommentarer. Jag blir så glad!

Den här dagen kommer att bli BÄST!


Hemma nu, bloggar mer imorn!

.

Klar för att åka in till stan..


..och äta mat och fira mormor <3

Grattis på födelsedagen mormor!



I love you.

Hej, nu är jag hemma från skolan. Skolan var väldigt trög.. kändes som längsta dagen på hela året. Men vi slutade 20 över 2. Men nu är jag som sagt hemma, så det är ju kul ;)

Skola nu!

Går till skolan nu, bloggar när jag kommer hem.

Träningen..

..gick bra. Först var det utomhusfys, det var såklart jobbigt men kul. Inneträniningen var också kul. Jag och Michelle fixade nytt matchställ också :D Jag fick mitt nr jag hade innan. ♥54 ♥ Nu sitter jag och tittar på tv. Ska inte va uppe så länge idag. Så jag säger Godnatt nu. /Jennifer

Träning kl 6.

Heej, åker till träningen nu. Jag ska träffa Misse innan. Kommer hem vid halv 9. Skriver då!

Ny header!

Fixade en ny header, men bilderna har ni redan sett förut :/ Så kommer det en ny header snart. Med NYA bilder! Men jag blev nöjd ändå, vad tycker ni? :)

Bäääääääääääästa daaaaaagen..

Hej Hej.. idag börjde vi kl. 09.10 och slutade 12.00. Vi gick igenom inför utvecklingsamtalen som är v. 7? Jag hade ju utvecklingsamtal i november. Men det är typ för den nya läroplanen. Sen hade vi en halv engelskalektion. Vi fick tillbaka verbprovet och Reflexiva pronomen. Det gick ju bra, 15/15 och 17/20 :D

Nu messar jag med Lilla Frida/Per.. Vid 6 är det utomhusfys och sen träning inomhus. Men jag och Michelle ska åka tidigare för att fixa nytt matchställ till mig (tror jag).

Dagens outfit <3


RSS 2.0