Landet imorn!

Dålig uppdatering idag, jag vet! Men jag har faktiskt varit ute med myror, spindlar, grodor och sniglar. Haha nej, men jag har fixat i trädgården i 4 timmar eftersom att jag fick busskort, så då skulle jag hjälpa till. Ska snart börja packa, eftersom att jag åker till det "andra" landet imorgon. Det ligger utanför Norrtälje och vi kallar det fiskelandet. Där har vi fiskat sen vi var riktigt små. Kommer inte att kunna uppdatera därifrån, så ni får vänta tills jag kommer hem. Någon gång i slutet av veckan. 
För länge sen.. på landet!

Hahahaha

 

New in!


Bilder från midsommarafton!


Varning.. långt inlägg!

Kom hem från landet för en kvart sen. Har haft det grymt ♥ Vi åkte ut på torsdag morgon, åkte till Thun´s och sen landet. På landet var min mormor och mina kusiner. När vi kom fram åt vi jordgubbar, sen solade jag och spelade fotboll med Emil och kusinerna. På kvällen grillade vi och tittade på fotoboll. Sen igår (Fredag), midsommarafton, gick alla upp runt 9 och började fixa. Jag bakade med mormor, och de andra plockade blommor, sågade ner en björk och andra saker. Sen åt vi "midsommarlunch" och fikade. Efter det gick vi ner till midsommarstången, det är inte speciellt mycket folk där, men det är väldigt mysigt! Jag vann 4 chokladkakor..  ♥ Sen gick vi tillbaka och körde 7-kamp och frågesport. På 7-kampen skulle man bestämma namn till laget och jag sa att de andra kunde bestämma, så det blev: "Emil, Håkan och den där konstiga tjejen".. Haha, men vi vann i alla fall! Sen på kvällen grillade vi igen och tittade på fotoboll. Har haft det så bra de här dagarna. Men nu är jag hemma och ska hitta på något nytt. (Långt inlägg, men hade så mycket att berätta).
 

Ha en bra midsommarafton!

File:Midsommarstång.jpg

Det eller det?


Som ni nog ser är det "nallebjörnar" på vissa, och de är alltså det jag valt. Gör ni också!
 

Landet nu!

Hej Hej! Lånade Håkans Ipad så kan slänga in ett inlägg. Som sagt är jag på landet nu. Vi åkte runt 10 hemifrån. På vägen åkte vi såklart till Thun's, en affär som ligger i närheten av landet och där finns allt möjligt. Jag köpte en skjorta, strumpor, pennor och en body lotion. Lägger upp bilder när jag kommer hem! Sen åkte vi vidare till landet, min mormor och mina kusiner var redan här. Har solat lite också, men solen försvann bara. Nu tittar vi på fotboll, får se om jag kan slänga in lite fler inlägg sen! 
Arkivbild.. Nya bilder kommer på lördag!

Landet nu då!

Nu åker jag till landet, har fixat något tidsinställt.. ♥ Kommer hem på lördag någon gång.

Jag ska vara borta 2 dagar?

Har precis packat.. insåg att det här är för mycket kläder egentligen! Men man vet ju aldrig hur vädret blir och så. 
Sen saknar man alltid något, så det är lika bra att ta mycket saker!

Jag kan inte bara ge upp..

Kom nyss hem.. Har varit och kört intervall- och backträning. Tänkte faktiskt vila idag, men nu kan jag inte bara ge upp. Imorn åker jag till landet, tror inte att det kommer att bli någon uppdatering därifrån. Men jag ska göra tidsinställda så att bloggen uppdateras lite! Ska fira midsommar på landet, som alltid. Då blir det 5-kamp, tipspromenad och sen går vi nog till midsommarstången. 
Michelle och Jag ♥

Städning på högsta nivå!

Just nu städar jag, jag behöver pengar så tänkte att det var en bra idé. Kom hem från Carro för ungefär 30 min sen. Vi fikade skrattade och tog massor med kort. Så det var väldigt kul! ♥

HAHA

Sitter och äter en platt persika..  Det är faktiskt en egen sort.. det är inte så att jag har mosat den. Tycker att de är så rooliga!
 
Såhär ser de ut, roliga va? :D

Dagens Outfit

Fixar nu det sista innan jag drar till Carolina. Jag vet inte riktigt när jag kommer tillbaka. Körde lite styrketräning imorse, gjorde armhävningar, sit-ups, hantlar, upphopp och så. Ska även ut och springa 6 km sen. 
 
 

Yeeah!

Nu har jag äntligen fått nya blogg.se! Jag har hört många som inte alls tycker att det är bra, men jag tycker att det är mycket bättre nu! Allting är mycket snabbare och det finns flera saker att göra. Vaknade för en timme sen, då kom Maja över en liten stund. Idag ska jag träna och åka till Carolina som ska ha en liten fest eftersom att hon fyller år imorn ♥ 
Tjejerna i 6A på skolavslutningen.

Mysig tisdagskväll!

Har precis varit ute och lämnat "sommarjobbslappar".. Sanna och jag ska klippa gräsmattor, rasta hundar, rensa ogräs, lämna brev och andra tjänster har vi tänkt. Vi får väl se hur det går! Nu tittar jag på matchen, och äter Polly.

Satsar stenhårt nu!

Åkte hem från Michelle runt 5 idag. Direkt när jag kom hem stack mamma och jag ut och sprang. 5 km i skogen! Det känns bara lättare och lättare för varje gång.. och man känner sig så taggad när man springer ofta. För då kan man inte sluta springa, då känner man ju sig dålig..? Haha ♥ När jag kom hem körde jag lite styrketräning också. Nu ska jag titta på matchen. (SVERIGE-FRANKRIKE) Även fast Sverige inte har någon chans längre är det värt att titta.

Lite kort om imorgon

Hej, nu sitter vi och tittar på "eftersnacket" från matchen. Spanien och Italien vidare, Wiho! ♥ Vi går nog och lägger oss snart. Så vi inte vaknar så sent imorn, vill hinna vara så länge som möjligt.  Vi får se vad vi hittar på! Senare imorn ska jag åka med syrran till Skärholmen, hon skulle titta på något. Men jag säger väl Godnatt nu.
Michelle & Jag ♥

Spanien-Kroatien


Kom igen nu Spanien!

5 km med Michelle ♥

Kom nyss hem från en joggingtur. Det gick väldigt bra, känns lättare när man springer MED någon. Vi tävlade också mot en vuxen kille. Vi sprang förbi honom i en lång backe. Han tyckte att vi var duktiga, sa han.. haha ♥

HISS o DISS


Hissar
Sommarlov
Sol
Fotbolls EM
Kompisar
Sovmorgon
Träna

Dissar
Dåligt väder
Sega datorer
Människor som inte är sig själva
Höga höjder
Sniglar..
Att sverige är ute ur EM




NY DESIGN

Nu är designen klar! Bara lite saker jag är osäker på just nu. Som att texten i inläggen är olika på min och Michelles dator. Så jag tänkte fråga er läsare vad ni ser för text? Vilken text ser ni i det här inlägget, skicka gärna en kommentar ♥

Hemma hos Michelle nu!

Kom hit för ungedär en halvtimme sen. Busskortet köpt nu! Vi ska ut och springa sen, men nu fixar vi med bloggarna och så. Senare kanske vi hittar på något!

Sticker tidigt imorn!

Hej, fixar rummet just nu. Sen går jag nog och lägger mig. Ska upp tidigt imorn, vill komma till Michelle så tidigt som möjligt. Jag ska köpa busskort imorn, som håller hela sommaren! Tittade på Tyskland-Danmark förut, ute som vanligt. Åt lite popcorn och myste!
HAHA, bildbrist! Men så kan det se ut en kväll hos Michelle.. hah ♥

I sommar ska det tränas!

Har precis bonsai klippt min lilla gran.. som jag planterade för ungedär 1 år sedan. Haha jag döpte den till Stewart. Tidigare idag sprang jag 5,5 km, ska verkligen försöka att springa ofta nu! Imorn blir det med Michelle.

Ändrade planer

Hej, ändrade planer blev det! Ska till Michelle imorn istället, och sova över. Mår inte speciellt bra just, ont i huvdet och magen. Men nu ska jag iväg och titta på min syrras fotbollsmatch. Det är sista för säsongen så hon ville att jag skulle med.
Min syster i Thailand 2011/2012

11 grader och regn!

Hej, skulle egentligen upp vid 8 och springa 5 km. Sen hjälpa till i trädgården några timmar, så att jag får busskort under sommaren. Men så blev det inte! Som nog de flesta redan vet så spöregnar det. Ska försöka att komma iväg och springa om det slutar. Sen lite senare sticker jag till Michelle och sover där. Orkar inte med vädret just nu, det är ju SOMMAR?! 11 grader och regn!

Att en sån liten grej kan förstöra allt..

Hej, sitter ute på terassen och tittar på fotboll. Som vanligt, kan man ju säga. Äter lite godis också, och sen precis när jag ska ta en godis sätter jag handen på armstödet. Där känner jag något slemmigt och äckligt. Så jag inser direkt vad det är och börjar skrika.. Så de andra tittar såklart på mig och undrar vad det är. Sen ser de den, den onskefulla mördarsnigeln. Som faktiskt gjorde så att jag började gråta. HAHA, nu har jag tvättat bort den. Men har ändå en plastpåse på handen, ifall något är kvar.
Bilden är från 2:a Juni ♥

Jennifer tipsar

Jag har provat massor med olika foundations, och den här tycker jag är den bästa. (ISA DORA) Jag har "Vanilla Beige" men såklart finns det olika. Det bästa med den, enligt mig, är att man inte blir "orange" av den. Som man blir av vissa. Så har du inte en bra foundation, kan du testa den här!

Sprungit 5 km i terrängspåret!


Stekta gröna tomater

Hej, kom nyss hem från Sanna. Vi tittade på film, "Stekta gröna tomater". Har faktiskt sätt den förut, men vi förstod inte allt då.. Från myskläder och film till ut i skogen i springkläder. Duktig tjej här!

Småbarn för en dag..

Hej, igår kväll kom Michelle till mig. Vi hade även gäster, 3 vuxna och 3 barn. Barnen var 9 år, 5 år och 4 år. Vi fick bygga lego, hjälpa de att hoppa studsmatta, spela fotboll på ett nytt sätt och hjälpa de med allt.. Haha i början var de jätteblyga och ville inte prata med oss. Men tillsist kunde de inte låta oss vara. De sprang efter oss, ropade på oss och slog oss.. Sen var det ju Sverigematch också, men det var lite svårt att titta på den när killen bredvid kastar fotbollar på glasen. Men vi hade faktiskt jättekul ändå, vi satt för det mesta och skrattade åt allt roligt som hände. Det 4:åriga killen hoppade på Michelle och knäade henne i ansiktet, sen ramlade han ner för studsmattan, sprang ner för backen och jagade den andra killen tills båda började gråta..? När de skulle gå, verkade den lilla killen lite ledsen.. haha han får komma flera gånger! Men då får Michelle vara här och hjälpa mig, skulle aldrig ha klarat det själv. Sen sov Michelle över här, vi tänkte sova på studsmattan. Men det blev så sent, så vi tar det en annan dag. Nu har vi precis vaknat och nu ska vi äta frukost!

Kommer sakna er tjejer!

Igår, FREDAG så åkte jag och Michelle till Moa efter att vi vaknat. Frida sov där, så hon var där. Men bara en liten stund, för hon behövde packa eftersom att hon åker till Spanien idag. Ha så kul Frida, kommer sakna dig! ♥ Iaf, vi som var kvar gick till en jääätestor gunga.. Den var så rolig.. men man blev så snurrrig och så. Efter ett ta gick vi och köpte en klubba.. och sen gick vi tillbaka till Moa. Där lagade vi mat, pasta, kyckling och såklart Bearnaisesås. Sen sa vi HEJDÅ, eftersom att Moa åker till Falun på läger imorn, tror jag. Kommer sakna er!

Jag kan ju börja med att berätta om Torsdagen

Hej, förlåt för dålig uppdatering. Men har verkligen inte haft tid för bloggen de här dagarna. Men nu är jag tillbaka så vi glömmer det! I torsdags kom Michelle till mig, vi satt ute på min altan och tittade på fotboll, drack te, åt toast och popcorn. Sen flög det förbi några luftballonger, en luftballong flög så nära så att vi kunde prata med de i, haha ♥ Det var verkligen en jättemysig kväll, sen sov hon ju över här också.

Michelle, Moa och Frida

Hej, vaknade runt halv 9. Snart drar jag till Michelle och sen kommer Moa och Frida lite senare. Läängesen vi var alla fyra! Det är också typ sista gången innan alla åker iväg någonstans. Så vi måste passa på när alla kan.
Just nu försöker jag få tag på Michelle.. men jag tror faktiskt att hon sover fortfarande? Uppdateringen blir inte den bästa under dagen, bloggar ikväll! ♥
Haha, gammal bild.. VI MÅSTE TA NYA BILDER!

Skön avslutning på avslutningsdagen..?


Nu blir det att titta på EM på terassen!


Supergirls

Här är en video som vår tränare har gjort. Tråkigt nog är jag inte med när det spelas
in. Bara på en bild, som inte är den snyggaste ;)

Sommarlov ♥

Nu är året i 6:an slut. Det har gått väldigt fort, och gått väldigt bra! I skolan fikade vi och tittade på ett "bildspel" av klassen. Då var det väldigt sorligt, eftersom att vi kommer att splittras till hösten. Fick även hem gamla teckningar, en skiva med bildspelet, intyg och en ros. Sen såklart skulle rektorn prata, det gick ovanligt fort. Efter det sa alla Hejdå till varandra.. utom de som bara stack. Vid halv 11 gick jag, Sanna och Maja hem till Sanna och bakade tårta och firade att det nu är SOMMARLOV! ♥

Bara skolavslutning kvar nu!

Kom hem från skolan för ungefär en kvart sen. Har gjort inpackning och ska snart måla naglarna, göra fotbad, ansiktsmask och så. Imorn är det ju skolavslutning, och sen SOMMARLOV!

SVEEEEEEEERIGE NU!

Sverige-Ukraina KOM IGEN NU SVERIGE!

11 JUNI

Började 9 idag, och slutade 1. Vi städade bara klassrummet och tittade på bilder från klassresan. Haha.. bara fula närbilder på mig! Imorn blir det ungefär samma sak, vi ska bara göra ordning klassrummet lite. Efter skolan drog jag till Nacka med Michelle. Där spelade vi innebandy med Emil, Marcus och Wille i en liten hall. Sen runt halv 7 drog vi hem.
Haha, så söta vi är! ♥

Shopping och lunch med familjen!

Vid lunchtid åkte vi ner till Skärholmen och käkade och gick i lite affärer. Lägger upp bild på det jag köpte. Efter det åkte vi till Media Markt eftersom att vi skulle titta på en TV som vi ska ha ute. Så vi kan titta på EM ute på terassen :D Jag skulle även titta på en sladd till systemkameran, men den fanns tyärr inte. Inte TV:n heller. Så nu har jag kommit hem men Mamma och Håkan åkte vidare för att hitta en TV. Ikväll är det ju Spanien-Italien, men kanske ska se Nattas match ist..♥
Månadsten & Örhängen

Du föddes som ett ORGINAL, så dö inte som en KOPIA.

Vaknade för en timme sen, skönt med sovmorgon! Idag ska jag bara ta det lugnt, har blivit förkyld, IGEN! Kanske ska ut och spela lite fotboll med syrran ♥ Sen åka och kolla på syrrans fotbollsmatch. Just nu försöker jag att lära mig hur Håkans systemkamera funkar, så jag kan börja fota med den!


Tyskland-Portugal



Snart kommer Moa!

Hej, sitter här hemma hos Michelle. Vi väntar på Moa som kommer strax. Hon kom från Turkiet i natt, så det ska bli såå kul att få se henne. Sen ska vi dra in till stan och käka och fira Michelle.


GRATTIS MIN ÄLSKADE MICHELLE!


Grattis min älskade vän! Nu är du tonåring tjejen! Vi har känt varandra i 3 år nu, men om jag tänker efter kan jag inte förstå hur alla våra minnen har fått plats..? Minnena har bara börjat med en inledning, snart kommer resten! Jag älskar dig så mycket. Jag litar på dig till 100 % och jag vet att jag kan prata om allt med dig. Du och jag livet ut korven ♥ Misse och Jenne, som vi kallar oss. Annars korven och hotdogisen..


Hos Michelle!

Efter skolan idag åkte jag och Michelle till Skärholmen. Hittade ett par skor till avslutningen och present till Michelle som fyller 13 år imorn! TONÅRING TJEJEN! ♥ Ska upp och sjunga för henne imorn tidigt! Sen ska vi fika och efter det åka till stan och äta lunch tror jag. Då kommer Moa! Har saknat henne så mycket, hon har varit i Turkiet i en vecka! Hon är så brun, och jag är så vit.. Men det ska bli jättekul! När vi kom hem fotade vi med Michelles systemkamera. Här kommer en bild, av några hundra!

Sticker till skärholmen med Michelle nu!


Mys med familjen!


Sitter här..

..och chattar med de bästa sammtidigt som jag äter god kladdkaka! Sista
dagarna i skolan, snart sommarlov..

Statistiken höjs!

Tack alla underbara läsare, är så glad för att ni vill läsa min blogg! Släng in en kommentar om det är något ni vill att jag ändrar på, något jag borde skriva om eller något annat.

Vinnare- Dagens blogg!

Blev vinnare på dagens blogg, på min tvillingblogg.. Det är Michelles blogg och jag tycker verkligen att den är värd att läsa. Mycket bilder, bra inlägg, tips och tävlingar. KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MICHELLES BLOGG!


7 JUNI 2012

Skoldagen var kort, som alla torsdagar. Men jobbigt när man är förkyld.. blev det igår. Förkylningen kom snabbt, så då borde den försvinna snabbt också. Jag som verkligen ville träna idag! Ska satsa stenhårt i sommar. Ut och springa, köra fys och innebandy. Så till hösten hoppas jag att det har gett ett resultat. Michelle och jag har bestämt att vi ska träna tillsammans, så då blir det mycket roligare!
Arkivbild..

Alltid något..

Igår när jag kom hem kom jag på att jag glömt datorladdningssladden hos Michelle. Så fick inte igång datorn.. Men jag kom iaf ihåg att ta hem kamerasladden. Ska möta upp Michelle runt 3 och hämta sladden. Så att jag kan blogga från min dator.

SVERIGES NATIONALDAG

Hej, jag brukar inte fira nationaldagen speciellt mycket.. Brukar ni det? Snart kommer Marcus och Wille, vi ska väl spela fotboll och så. De skulle egentligen komma vid 10, men det var tur att de blev lite försenade eftersom att vi vaknade 20 i.. Ha en bra Nationaldag allihopa!

Inte en helt vanlig tisdag, nej..

Hej, nu sitter jag hemma hos Michelle.. Inte så ovanligt kanske. Vi kom hem vid 10. Hade ju innebandyavslutning idag. Vi åt hamburgare och de flesta badade. Fast inte Michelle och jag, vi bastade istället. Det var jättekul, men den gick typ sönder? Haha lampan slocknade och värmen sjönk. Men allt var jättemysigt ♥ Efter det stack Michelle och jag hem till Michelle och åt lite glass. Nu sitter vi och skypar med några boys.. Imorn är vi lediga, SVERIGES NATIONALDAG!

Haha mamma..

Mamma: Ska du med och springa Jennifer?
Jennifer: Neej.. jag tror inte det, mår inte så bra.. men kan jag få ta kladdkaka?
Mamma: Det känns inte helt bra för mig att du äter kladdkaka och jag ska springa?
Jennifer: Haha OKEJ, men jag följer väl med då! Men då får jag äta kladdkaka innan?
Mamma: Ja, men då kanske du inte mår så bra när du springer?
Jennifer: Jooo.. eller nej okej.. men då tar jag den efter!
Mamma: Okej, byt om så sticker vi!


Nu har jag precis kommit hem från 3 km löprunda i skogen. Kändes inte alls jobbigt, bara lite ont i benet och huvudet. Nu vill jag fatiskt inte ha den där kladdkakan längre, haha ♥


Bekännelser

Jag har haft den här bloggen i över 3 år nu.
Jag har väldigt lätt att lära mig saker.
Min familj och mina vänner betyder allt för mig.
Jag satsar på högt betyg i skolan eftersom att jag vill bli läkare.
Jag föddes 3 veckor för tidigt.
Jag hatar sniglar..
Jag ogillar människor som inte tror på sig själva, och inte är sig själva.
Jag tittar i brevlådan hela tiden för att se om Nationella Prov- resultatet har kommit.
Jag är 1,61 m lång.
Jag har inget mellannamn, och det är jag glad för.
Nu kommer jag inte på något mer.

You Smile, I smile

Har precis gjort klar engelskaläxan, tror att det var sista läxan för hela 6:an!! WIHOO ♥ Mamma frågade om jag ville hänga med ut och springa men jag mår inte helt bra. Men jag har bestämt att försöka springa någon gång i veckan hela sommaren! Imorn är det avslutning med laget. Vi ska bada i en i lagets pool och grilla hamburgare. Det är typ 4:e året jag är med, men det blir nog kul!

Sista "riktiga måndagen"..

Kom precis hem från skolan, fick sluta 20 min tidigare. Dagen började bra! Fick tillbaka Spanskaprovet, fick 63,5/64.. Gjorde ett litet slarvfel, men ändå väldigt nöjd! EXELENTE ♥ Sen fick vi önska vilken spanskagrupp vi vill gå i till hösten. Jag tog den gruppen där man har 2 läxor i veckan, pratar mer spanska och jobbar mest självständigt. Den andra gruppen kommer att ha 1 läxa och jobba med baskunskaperna. Men jag vill bli bättre, så därför fick det bli så! Efter spanskan fick jag jätteont i huvudet och det har jag haft hela dagen. Ska plugga nu, och sen vila.

Läätt..

Haha, nu har Emil kommit hem så jag gjorde hamburgare till honom och sen fixade han internet.. eller han klickade bara på en knapp som jag tydligen råkat komma åt.. Sitter just nu och chattar med Frida, snackar lite om allt möjligt. Imorn är det skola igen, sista "riktiga veckan", sen på onsdag är vi ju faktiskt lediga ♥ Ska snart göra mig iordning och sen sova!

Lite snabbt om dagen..

Dagen har varit grym, sov ju hos Michelle inatt. Vi skypade till klockan 3 och sen gick vi upp vid 9. Då handlade vi frukost och sen kom Wille, Marcus och Emil. Vi snackade och spelade fotboll mest. Vid 4 drog jag hem, sen dess har jag bakat med Sanna och Natta. Nu ska jag titta på film, göra inpackning, ansiktsmask, måla naglarna och så!

Varför?

Hej, lite smått arg just nu, min dator kan inte hitta internet, så jag kan inte blogga från den. Men som tur fick jag låna syrrans dator. Senare kommer brorsan hem och fixar det, som vanligt. En dag som denna behöver man verkligen sina syskon. Haha juste, kan inte lägga in kort heller, glömde sladden hos Michelle. Men jag får de på tisdag ♥

Största hamburgaren!

Hej, nu sitter jag här hos Michelle. Vi sitter här och snackar och så, som vanligt. Har det bara allmänt kul ♥
Var ju på Fridays´s förut med min familj och mina kusiner och deras föräldar. Åt världens största hamburgare enligt mig.. Haha men det var jättetrevligt och kul att träffa alla. Påvägen hem fick vi sitta och vänta eftersom att någon från USA kom från ARLANDA och skulle ha hela A4 för sig själv.. så vi satt i en tunnel i 20 min :( Men tillslut fick vi åka, så då släppte de av mig här hos Michelle.

FRIDAY´S

Nu sticker vi och firar Emil, sen åker jag direkt till Michelle och sover där. Tar med datorn, så kommer att uppdatera sen!
Outfit för kvällen :)

2 Juni?

Haha, som ni säkert redan vet har det regnat hela dagen. Jag tror att det är runt 5 grader ute. Det är ju faktiskt juni, eller? Känns som att det är April kanske.. Jag har iaf tittat på Nattas match idag, de vann med 6-1. Efter det var det ju riktigt skönt att åka hem och komma in i värmen. Min farfar och hans fru kom, så vi fikade och så. Nu ska jag göra mig klar och sen drar vi till Friday´s och käkar och firar Emil. Efter det kanske jag åker till Michelle och sover där, låter väl som en bra lördag? ♥
Deras nya lilla hund Texas, 13 veckor och jättesöt!

Maaatch!

Drar och tittar på Nattas match nu! Här kommer lördagens "mysoutfit" ♥

Grattis brorsan, 17 år nu!


Brorsan 17 år imorn!

Imorn ska jag fira min brorsa som fyller 17 år! Tiden har gått fort,
minns när han fyllde 13 år. Vi ska i alla fall ut och äta och så.

Dagens Låt ♥


Stan med Michelle!

Hej, efter skolan gick jag hem och fixade mig och sen åkte jag till Michelle. Marcus och Wille kom också så vi satt och snackade och bara tog det lugnt. Vid 6 drog Michelle och jag in till stan. Vi tittade runt lite och så. Kommer bild på vad jag köpte. Vid 8 drog vi hem och nu har jag ätit och ska fortsätta fredagskvällen med att bara ta det lugnt! Uppdaterar senare!

RSS 2.0