Hemma nu!

Kom nyss hem från Michelle, sov ju där inatt! Vi hade det galet kul, som vanligt ♥ Nu är det bara att börja packa till Maja och Sannas land. Jag åker dit med Maja och hennes Mamma runt 4, Natta och Sanna har redan åkt. Kommer inte uppdatera bloggen när jag är borta. Kanske gör några tidsinställda. Puss & Kram!

Haha Thailand 2011-2012

↓↓↓↓↓↓↓

Hej, nu sitter jag och Misse här och tar det lungt. Vi har ju varit och kollat på FINALEN mellan Älvsjö AIK P99-Ackers, Älvsjö förlorade tyvärr. Efter det åkte Misse och jag hem till mig.. och nu har vi hoppat studsmatta, spelat fotboll, innebandy, wii, plockepinn, tennis, boule, haft godisjakt och grillat. Nu ska vi snart äta, fondue :D Sen åker vi till Misse och sover där. Ha det bra! ♥

Här har ni...


Det kommer att bli bäst det här!

Hej, nu ärvi lediga lördag, söndag, måndag och tisdag. Har redan bestämt vad jag ska göra. Senare kommer ett "schema" med allt. Nu ska jag fixa lite saker och sen kommer Frida hit och sover över! <3

Snart träning!

Hej, dagen gick fort.. Hade bara två letioner, Engelska och SO. Klockan 6 är det träning, men jag åker nog runt 3 som jag brukar. Hah, ska möta upp Michelle som vanligt. Vi brukar sitta och snacka lite och så ♥
Misse ♥

Går till skolan nu!


Laddar kameran just nu, så sen ska det bli nya kort!

Soooovmorgon!

Börjar halv 11 idag! Men det är bara för att vi har invigning i skolan. Så när vi har slutat (vid 3) ska jag hem.. och sen tillbaka till skolan vid halv 5 och vara där till halv 7. Vi ska typ inviga en ny byggnad och NO-salar och så. Det jag ska göra är att gå och leta konstvärk. Haha.. Nu ska jag fixa mig, Puss! <3

Nu eller aldrig!

Skolan var heeelt okej! Slutade vid 3, men jag glömde nycklarna så jag satt ute i solen och pluggade i en timme. Tills mamma kom hem, då åkte vi och handlade. När jag kom hem sprang jag 4 km. Jag har bestämt att springa 2 gånger i veckan fram till sommarlovet! Nu ska jag plugga engelska, spanska, matte och NO. Puuss!

Godnatt!

Har pluggat i 3 timmar i streck nu.. känner att jag måste sova. Bloggar mer imorn.
Går inte att ladda upp bilder.. 

Allting blir så lätt när jag är med er!


Har haft det bäst!

Hej, på helgen är jag ju ledig och så. Men jag hinner inte blogga. Måste passa på att vara med mina fina kompisar. Men jag ska verkligen försöka att bli bättre på att blogga under helgen, (och vardagar).

Igår åkte jag och Misse först till Liljeholmen och shoppade lite. Sen åkte vi vidare till Frida. På vägen tog vi lite kort vid bryggan. Sen gick vi till Frida, och sen kom Moa ♥ Då gick vi ut och fotade, skrattade och hade det superkul! Sen år vi på MAX, och satt där i 2 timmar. Sen åkte Misse och jag hem till Misse och hämtade hennes saker och sen kom Moa och hennes Mamma och hämtade oss. Så åkte vi till Kungens Kurva. Där köpte vi frukost och lite mys till kvällen. Sen skulle vi ta bussen hem, men det gick inte så bra. Vi tog fel buss så vi hamnade ute i Vårby runt 10. Haha, vi var jätterädda, vi satt typ och skakade. Men tillslut kom en buss så vi kom hem. Då åt vi glass och snackade och så. Sen Idag vaknade vi och åkte till Frida. Då gick vi och tittade på semifinalen mellan Sköndal-Åkersberga. Efter det åkte vi hem. Nu har jag pluggat med Sanna, till NO-provet! Låångt inlägg.. men helgen har varit så underbar så var tvungen att berätta! Här kommer bilder ♥
Älskar er tjejer!

Dålig uppdatering

Igår fyllde Vanessa 8 år så att det kom gäster och så. Vi åt jättegod mat och jättegod efterrätt.. (cupcakes). ♥
Idag ska jag träffa de bästa, Moa, Misse och Frida. Vi ska hem till Frida tror jag? Hör av mig mer sen!
Haha.. ♥

Ingen träning för mig..

Jag får bara mer och mer ont i halsen, känner mig trött och varm. Hoppas jag blir bättre till helgen! Veckan har gått fort, redan fredag imorn.

Kort dag!

Sitter här hemma nu, slutade vid halv 1. Ikväll är det träning, men vet inte om jag ska gå eftersom att jag känner mig sjuk. Får se sen.. Nu ska jag baka cupcakes med Nathalie.

Här är ett exempel!

Här är en bild på mig, Moa, Frida och Michelle. Vi tog den hemma hos Moa nu på Påsklovet. Jag vet inte riktigt varför vi tog den eller varför vi hade de kläderna. Men vi fick väl bara någon konstig idé, som vi brukar få. Haha ♥

Vad tycker ni?

Jag har tänkt lite.. och jag funderar på att börja lägga upp en bild + text ibland. Inte helt som vanligt, utan att jag berättar vem, när, hur och var bilden är tagen och så. Det kanske skulle vara en ganska rolig sak, vad tycker ni?


40 dagar kvar nu!

Om jag har kollat rätt så är det 40 SKOLDAGAR kvar till SOMMARLOV! Sista veckan brukar oftast gå åt till att göra klart det sista och fixa klassrummet. Men det är inte så långt kvar, nu är det bara att kämpa på det sista i skolan.


You and me ♥

Hej, efter skolan kom Sanna hit, vi tittade på film och åt brownies, haha ♥ Sanna gick hem vid 7, så nu har jag fixat köket eftersom att vi ska ha gäster på fredag.



Lång dag

Sitter här och pluggar, chattar, bloggar och tittar på solsidan.. Kunde inte bestämma vad jag skulle göra, så det blev lite allt möjligt. Skolan gick fort.. innan lunch tittade vi bara på film. Offside, tror jag den hette. Direkt efter skolan var det ju träning. Sen tog jag bussen hem, tryckte på stop-knappen vid Herrängens gård.. och det stod STANNAR men ändå stannar bussen inte? Jag fick gå från någon annan hållplats 2 km bort. Haha, jag är hemma nu iaf.. <3
Haha.. älskar dig! <3

Mysig Måndag!

Hej, dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Tänkte plugga typ hela dagen, men det blev film istället. Haha, så nu tror jag att jag ska sätta igång med engelskan. Imorn blir det skola och sen träning direkt efter.

Nu börjar vi igen..

Skola nu igen då.. Dagen gick fort, matte, NO, livskunskap och bild. Sista lektionen var slöjd men jag skulle till tandläkaren. Första dagen i skolan efter lovet får man reda på att det är NO-prov nästa tisdag, då var det väl bara att sätta igång att plugga.

↑↑↑↑↑↑

Som ni nog ser har jag fixat en ny design ♥
Vad tycker ni?
(om ni inte ser, klicka på f5)

Tränat lite..

Började dagen med lite träning. Har gjort armhävningar, situps, plankan, rygglyft och lite mer. Funderar på att kanske ut och springa.. men vet inte riktigt var? Haha ♥

Vaknade nyss...

Idag ska jag bara ta det lungt, plugga, träna, ansiktismask, hårinpackning, fotbad.. Det låter väl bra! Imorn är det ju skola, lovet har gått väldigt fort men det har varit fantastiskt bra! <3


Godmorgon alla!

Vaknade för en timme sen.. tidigt? Idag ska jag kanske åka och titta på Nathalies fotbollsmatch, om den inte blir inställd. För som ni nog har sett har det snöat inatt. Efter det ska jag möta upp Michelle och sen åker vi till stan.
Min lilla sötnos!

Hemma nu!

Kom nyss hem från min faster. Vi var där och klippte oss. Medan mina syskon klippte sig lekte jag med mina små kusiner. Alfred och Klara, de är så gulliga! Nu ska vi snart äta. Ha en bra fredagskväll! ♥

Fredag..?

Nu är det redan fredag, jag tycker att lovet har gått väldigt fort. Men det har varit väldigt, väldigt kul! Idag ska jag vara hemma och städa lite. /Jennifer



Jag vill bara att du ser mig, som den jag är.


BILDER FRÅN LOVET!

Haha vi ser ut att vara runt 7 år.. men det är vi inte. Haha älskar
er tjejer!

Träning

Hej. Kom nyss hem från Moa. Igår var vi ju och kollade på X Factor. Efter det åkte jag, Moa och Michelle hem till Michelle och sov över där. Haha, vi hade jättekul! Sen nästa dag (idag) åkte vi och mötte upp Frida i Liljeholmen och sen åkte vi till Moa. Där spelade vi spel, åt pizza, skattade och tog mycket kort. Nu ska jag fixa mig till träningen. Jag orkar egentligen inte gå, men jag ska göra det ändå. Det kommer bilder från helgen när jag kommer hem. Runt halv 9.

Nästan klar..

Nu är jag nästan helt klar, för att gå till bussen och möta Michelle.

Grattis Frida! ♥

Idag fyller Frida år ♥ Nu är du tonåring! Hoppas du får en underbar dag, älskar dig! Jag och några till ska iaf åka till Hovet och kolla på X Factor, och fira Frida. Så jag hör av mig efter det.
-Klicka på bilden för att komma till den underbara tjejens blogg!

Thailand 2011/2012


Här kommer lite om helgen..

Söndag:
Först cup på förmiddagen. Gick sådär, en match vann vi och två förlorade vi. Efter det åkte Michelle och jag hem till mig och sen sov hon över.
Måndag-Tisdag
Vi gick upp vid 7, gjorde oss iordning och åkte till cupen. Vi förlorade en och vann en. Efter det åkte jag hem och duschade. Sen kom Michelle, Moa och Frida hit. Vi hade verkligen jättekul ♥ Vi somnade runt 2 och vaknade klockan 7. Så vi var väldigt trötta.. Haha, men vi gick upp sen och då åkte vi till Moa och gjorde pannkakor och spelade spel. Nu har jag precis tränat, är helt slut!
Helgen har varit fantastisk! /Jennifer



Helt slut! ♥

Som ni ser på rubriken är jag helt slut. Först cup, med 3 matcher. Som gick sådär.. vann en, och förlorade två. Sen efter det åkte Michelle och jag hem till mig och hoppade studsmatta i två timmar. Vi hoppade på knäna så de är lite röda nu. Men vi laddar inför matcherna imorgon. /Jennifer



Sitter här...

..i min One Piece och dricker te. Ska fixa lite på mitt rum strax och sen ska jag nog sätta igång en film och mysa lite. Ska inte gå och lägga mig för sent eftersom att det är cup imorn. Måste typ upp vid 6-7..

Bilder från dagen!

Haha, supermysig dag på IKEA ♥

IKEA med Sanna ♥

Om en timme ska Sanna och jag til IKEA. Sanna ska typ titta på något tyg till en tavla? Jag ska väl bara titta på lite ljus och servetter till hemmet och köpa en mjukglass.. Tar med mig kameran så det kommer nog upp bilder ikväll!
Älskar dig Sanna ♥

Tack Maja!

Jag gick över till Maja och Sanna och spelade lite wii och sen fixade Maja mitt hår ♥

Love you ♥

Idag ska jag bara ta det lungt, igen. Jag kanske hittar på något lite senare. Börjar känna mig lite förkyld! Får inte bli sjuk, jag ska spela cup söndag-måndag! Jag berättar mer om cupen sen.

PÅSKAFTON!

Glad Påsk alla! ♥



Haha..

Haha, Sanna visade mig den! Ja, så är det faktiskt.. haha ♥

Mystic river

Nu blir det film med familjen här hemma!

Mysdag

Nu ska jag ta en dusch, göra ansiktismask, fotbad, handbad och ta en kopp te!
Låter väl bra? ♥

Ny design!

Hej, nu har jag precis gjort en ny design ♥
Vad tycker ni? Kommentera gärna!
/Jennifer

Torsdag-Fredag

Hej, igår efter skolan åkte jag till Misse. Vi hade det superkul som vanligt! Vi gick och spelade fotboll och innebandy i soolen! Men vart tog sooolen vägen? Det snöar ju nu?!
Älskar dig! <3

Påsklov, äntligen!

Nu på påsklovet ska jag träna innebandy, spela cup, vara med kompisar, vara med familjen och bara ta det lungt! Vad ska ni göra? Jag önskar er iaf en riktigt glad PÅSK!

Sista dagen!

Går till skolan nu! /Jennifer

Ibland måste man bara göra det, även fast man inte vill och orkar!

Har precis städat köket, hallen och dammsugit hela undervåningen! Så nu ser det fint ut.. Onödigt inlägg, men jag ville egentligen bara att ni skulle titta på min rubrik. Så tänker jag! ♥

Om du måste göra nåt, gör det fort, så har du det gjort!

Hej. Imorn är det sista dagen innan Påsklovet. Riktigt skönt! Idag hade jag redovisning i Historia och Nationella prov Svenska (Muntligt). Det gick väl bra.. var så nervös så att jag skakade men det märkte ingen annan så då är det ju bra! Nu är iaf de sakerna klara innan lovet, så jag slipper tänka på det.


Snart klar!

Sitter och pluggar nu! Har gjort Engelskan och Spanskan. Nu är det bara matte och öva till redovisning i Historia och sen är jag klar! Ska göra en ny design senare ikväll!
Vart tog våren vägen?

Spruta idag..

Dagen var väldigt seg.. även fast vi slutade 50 min tidigare på slöjden eftersom att vi hjälpte till att bära in plankor i slöjdsalen. Riktigt skönt! Lektionerna innan lunch var jobbiga, tänkte bara på sprutan vi skulle ta efter lunchen. Men tillslut skulle vi ta sprutan, jag ville verkligen få det gjort! Det gick faktiskt bra! Sticket kändes inte, men när de sprutade in vätskan gjorde det ont i hela armen.. Men nu är det gjort! Fast ska ta om en månad igen och sen en gång i 7:an -.- Haha men man får vara glad att lite är över nu. /Jennifer

RSS 2.0