Fredag

Hejsan!

Idag har jag, Nathalie, Maja och Sanna gjort en egen resturang. Vi lagade mat av olika växter och massor med saker.  Vi lagade mat och hade jätte kul. Lite senare åkte vi och badade. Imorgon ska jag till Grönalund med mina kusiner, ska bli jättekul. Nu ska jag se smallville. Hejdå!

hittade bara den! haha

HIHI

Hejsan hoppsan!

Idag ska Nathalie och jag åka och shoppa, vi ska cykla idag också. Nu har jag spelat ett tråkit spel. 



Hejdå!



en bild jag hittade bara!

IDag

Hejsan!

Nu har jag, mamma och Nathalie vart ute i skogen och plockat kantareller och blåbär. Vi fick jättemycket blåbär, vi fick också jättemycket kantareller. Stället där vi plockade är hemligt. Jag ska lägga in en blid på när vi plockade kantareller på landet. Nu ska jag fortsätta att sortera mina bilder.


Vi fick mera kantareller idag.


Kram från Jennifer!

HEMMA

Hej, nu är jag hemma!

Jag kom hem igår men du lekte jag med Maja och Sanna. Idag har jag inte gjort så mycket. Men idag ska jag, Nathalie, Maja och Sanna tälta i deras tält. Vi ska tälta i 2 nätter. Jag kanske skriver imorgon, vi får se. Förlåt för att jag inte skriver så mycket på bloggen, men det är så fint väder att jag inte vill sitta inne framför datorn.

Nu ska jag gå. Hejdå!

FREDAG

Hejsan!

Idag
har
jag
vart
och
handlat
kläder
 med
mamma,
Nathalie
och
emil.
 Vi
köpte
jättefina
kläder.
  Nu t
ittar
jag

TV
och
ritar.

Är det någon som kan läsa det när jag har gjort såder med texten??


Hejdå från Jennifer!

 Idag åker jag till landet, jag kanske skriver några inlägg där. Jag kommer hem på söndag.



torsdag

Hejsan svejsan!

Idag på morgonen börjde jag städa, om jag städade i 5 timmar får jag 500 kronor av mamma. Jag städade och städade... Klockan 4 var jag klar. Då blev jag jätteglad.  Nu ska jag göra något annat. Hejdå från Jennifer Gransten!




TISDAG

Hejsan, tiden gick så fort så jag kom på att jag ska skriva minst ett inlägg varje dag. Jag satt mig för att skriva på bloggen men jag gjorde andra saker. Men nu ska i allafall skriva ett inlägg.



Idag har jag Städat rummet, vart ute i trägården, lekt med Nathalie, spelat data och lite fler saker. På lördag tror jag att jag ska plocka svamp på landet, men om det är för mycket mygg går det inte. Jag kommer hem på söndagen så att jag tror inte att jag missar att skriva någon gång. När Maja och Sanna kommer hem ska vi tälta. Länktar efter dom så mycket. Det är alltid så att vi åker bort på sommarlovet och sen när vi kommer hem åker dom hem. Då blir det bara någon vecka vi kan vara med varann. 


Nu ska jag vara med natta, hejdå!



En bild från 6:års, hihi!

HEMMA

Hej igen!

Nu är jag hemma igen. Jag har vart på landet och fiskat i en vecka. Innan det var jag med mormor och morfar på deras land i 3 veckor. Men nu ska jag vara hemma lång tid, så nu kan jag skriva mycket. Idag vaknade jag runt 10 för att jag kunde inte sova igår för att det var så varmt. Jag sommnade vid 2. På morgonen åt jag frukost. Sen skulle jag städa mina lådor med kläder i. Jag gjorde 5 av 10 lådor. Dom är stora lådorna så det har tagit 4 och en halv timme att städa dom. Men nu tog jag en paus. Så nu ska jag göra lite saker på datorn.
                                                                                                                                      Hejdå och ha en bra sommar!

HEJDÅ

Hej!

Nu ska jag åka till landet en vecka. Jag vet inte om datorn funkar där. Men annars skriver jag.

Hejdå från Jennifer Gransten!

LOVAR

Jag lovar att bilderna jag skulle lägga in idag kommer imorgon.

9:de juli

Hej!

Idag vaknade jag vid halv 10. Då åt jag frukost, sen gick jag upp och spelade dator. Efter det vaknade Nathalie, då gjorde hon sig klar för att vi skulle gå ut i regnet. Vi satt på oss regnkläder och sen gick vi ut. Vi spelade fotboll med gummistövlar, vi kallat det stövelboll. På sommarlovet kommer jag kanske inte skriva varje dag. Bilderna från landet kommer senare idag. När vi kom in åkte vi och handlade dynor till stolarna och så handlade vi lite mer saker. Efter den åkte vi och handlade mat till våran sallad vi skulle göra idag. Nu sitter jag är och har nyss ätit den goda salladen.

Hejdå alla bloggläsare<3

TJA<3

Tjenixen!

Nu har jag kommit hem från landet. Det var jättekul där men det är skönt att komma hem. Nu har jag ätit melon med mamma och Nathalie. Imorgon kommer  jag  lägga in lite bilder och skriva lite. Nu ska jag fixa lite med datan. Ses imorgon<3     
                                              ##                       ##
                                            #    #                    #   #
                                           #       #                #       #
                          ###########################   HAHAH jag skulle göra en katt men det orkade jag inte så det blev två berg.


BILD

Jag, innan maten.




Nu ska jag äta strax, hejdå!


HEJ

Hej!

Det inlägget som heter IDAGGG hade  jag satt in en bild som jag skrev att ni skulle gissa på vad det är. Den som hade rätt  var Maja, det var mitt saft glas. Grattis Maja, du kan få et pris om du vill. Idag ska jag bara ha kul, hoppas jag.


Nu ska jag göra mig klar.  Hejdå, från jennifer gransten!

IDAGGG


Idag på morgonen tog jag lite kort med min kamera. Jag ska lägga in dom bilderna i det här inlägget. Det är 27grader på landet.


Dagens vill ha: kul
Dagens klädsel: rosa klänning
Dagens smink:inget
Dagens frisyr:utsläppt
Dagens låt:lilla snigel
Dagens planer:sola och springa vattenspridaren
Dagens saknad:maja, sanna och mamma
Dagens köp:inget
Dagens mislyckade:inget
Dagens dummaste:myggor
Dagens godis:inget
Dagens humör: jätteglad :)
Dagens mening: Ha en bra sommar!!




















1.Traktorn på landet.
2.Min saft som jag drack imorse.
3.myggorna.
4.en fotbollsspelare, jag gjorde en sak med kameran så han blev tjock.
5.gissa vad det är??


Hejdå!

RSS 2.0