HEJ

Idag ska vi åka och hämta Nathalie för att hon har vart på fotbolls cup.  Men jag kommer skriva mer idag. Kramar från mig!

DAGENS


Hej, nu ska jag göra dagens...

Dagens vill ha: sol.
Dagens klädsel:kjol men gröna blommor med en T-shirt.
Dagens smink:inget än.
Dagens frisyr:utsläppt.
Dagens låt:Snickarboa, från emil i lönneberga. Mormor sjöng den för att emil skulle vakna.
Dagens planer:Sola.
Dagens saknad:Sanna, maja, Nathalie mamma.
Dagens köp:inget.
Dagens mislyckade:inget än.
Dagens dummaste:För varmt i mitt rum, där jag sover på landet.
Dagens godis:Inget än.
Dagens humör:Jätteglad.
Dagens mening:Sol, jaaaaaaaa jippi hihi.



Hejdå från mig!


                                                                                                                                              Jennifer<3

LITE BLANDAT

Hej, nu är det sommarlov!! Eller det har  vart det typ 2 veckor, men det har bara regnat. Men nu i 1 vecka har det bara varit bra väder.

 
Igår på kvällen fick vi besök, det var mamma. Mormor och morfar viste det men jag fick reda på det lite innan bara. Igår till middag åt jag något jag aldrig hade ätit. Jag trode att det var jätteäkligt men det var lite gott och lite äkligt. Det var kycklinglever, jag åt bara lite. Sen kastade vi pil. Mamma sa att jag skulle slå 100poäng. Men jag orkade inte räkna matte,så jag ska göra det idag. Jag ska säga en sak till mamma, här kommer det: mamma kan du ta med min kamera, jag ska förklara vart den ligger när vi pratat i telefon.



Idag ska jag bara ha det bra, kanske skriver mer sen. Hejdå, puss sanna och maja!!

Nathalie jag saknar dig<3<3


Hejdå!

FREDAG



Hejsan igen!!

Jag har jättekul på landet men jag saknar några. Först SANNA, min bästis. Saknar dig så mycket sanna!! Idag har jag ite gjorts så mycket. Bara suttit framför datorn och ätit frukost. Hejdå<3

TISDAG

Hejsan!!

Jag kommer inte att skriva varje dag som jag är på landet och att det är så fint väder. Jag har haft jättekul här på landet,  jag har: spelat pingis, spelat kubb, gjort ett slott i sandlådan, splelat ett spel som man ska kasta en boll ovh fånga den med en sak som den fastnar i, solat, ätit god mat, jag har gjort mer men jag kommer inte ihåg mer. Jag kommer vara på landet mer en en vecka så jag kommer inte att skriva varje dag. Men när jag kommer hem har jag mycket att berätta. Hejdåååååååå och ha en bra sommar!!

FREDAG

Hejsan och glad midsommar!!

Idag klockan 2 gick vi till midsommarstången. Vi skulle dansa lite och vinna priser. Först dansade vi och sen tog vi lotter. Jag vann 2 kexchoklader ovh första pris på barnprisera. Det var en stor låda med massor med godis,bollar ovh ett spel. Det var typ 7 påsar med godis, mums!! Sen har vi haft 5-kamp, det var kul ovh mamma och jag  komma 2:a av 3 lag. Nu ska jag gå och äta lite godis. Hejdå!

PÅ LANDET

Hej igen!

Mormor och morfar hade en dator på landet så jag kan skriva inlägg. Jag har vart på fotbollsläger idag, sen har jag vart på landet. Imorgon är det midsommarafton, hoppas att det inte regnar då. Jag glömde min kamera hemma så det kommer inga bilder, dumma Jennifer från Jennifer!! Jag kommer nog att skriva några inlägg i veckan, men kanske inte så många. Ha det gått igelkott, kram från mig<3<3<3<3


                                                                                                                                      Jennifer!

SES SNART

Hej, nu åker jg till landet mer än en väcka så vi syns då. Hejdå puss Jennifer!<3

Förlåt att det blev så sent!

Hejsan och förlåt att det blev så sent. Jag har gjort så mycket idag så jag har inte hunnit med att skriva. Nu ska jag berätta det jag har gjort idag.
 
1.Fotbollsläger
2.städat
3.ätit
4. spelat fotboll med Nathalie
5.lekt lite
6.packat
7.kul med natta

Det har jag gjort idag, men nu kan jag skriva lite. Om ni/du undar varför jag packade är det för att jag ska åka till mormor och morfars land imorgon.  Vi ska ha kul och fira midsommar. Jag ska vara där typ en vecka så jag kommer inte att skriva då. Jag tror att jag hinner lägga in ett inlägg imorgon innan jag åker. Men det som blir kul när jag kommer tillbaka är att jag kommer att ha mycket att berätta då. Nu ska jag städa det sista på rummet så det blir fint innan jag åker. Ha ett bra sommarlov!! Hejdå pussar och kramar Jennifer<3

tisdag

Hejsan alla bloggläsare!!

Idag har jag vart på fotbollsläger igen. På torsdag är det slut så då kan jag skriva mera inlägg på dagarna. JAAA idag vann vi 1 match av 3. Det kanske inte är så bra men i allafall.Vi har olika lag som man är uppdelade i olika åldrar. Jag är med Nathalie och några fler. Nu ska jag... vet inte vad jag ska göra faktiskt. Haajdåå från Jennifer!!<3

FOTBOLLSLÄGRET

Hejsan!!

Idag vaknade jag av att mamma ropade på mig. Jag var så trött för Dexter (min katt) hade varigt  i mitt och Nathalies rum tills klockan var 6, för då stängde vi dörren. Han var typ lite kiss och bajsnödig, hihi. Men jag kom upp ur sängen i allafall. Jag bytte om och gjorde mig klar. SEn skulle jag på fotbollsläger. Nathalies kompisar Fanny och Frida skulle komma vid halv 9. Min cykel hade slut på lufft så jag fick springa när dom andra cyklade. När vi hade kommit en bit fick jag sitta på fridas pakethållare. När vi var framme skulle vi träna, vi delade upp oss i ålder. Jag tränade med 01:or och 00:or. Fast sen delade vi upp oss så att 99:orna spelade själva. Vi körde evighetsstafett, nertagningar, doppboll och glassboll. Efter lunch körde vi matcher. Hejdå alla som är snälla och läser min blogg.

SHOPPING KALLT

Hej  igen!

Idag efter lunch åkte jag och nathalie och shoppade. Vi skulle köpa regnkläder till imorgon, för då ska vi på fotbollsläger. Men vi kommer att ha dom på andra saker också. Nu ska jag spela spel med natta. Hejdå!

REGN

HEJSAN!!

Idag när jag vaknade rregnade det jättemycket. Jag blev SÅ sur för att om det är så imorgon blir jag helt blöt för då ska jag på fotbollsläger. Men sen kom mamma in och sa att jag och Nathalie kunde åka och köpa regnkläder idag. Vi ska åka buss dit. Men innan det ska vi åka till fotbollen och hämta våra saker till fotbolslägret. Har inget mer och skriva nu.
HEjdå!!

STÄDNING

Hej!!

Idag har Nathalie och jag städat, vi städade bara där nere men det är mycket att göra. Jag ska laga mat idag med Nathalie.  Men nu ska jag gå!! Hejdå!!

LITE KUL BARA

Hej!!

Nu ska jag göra ett test som maja hade på sin blogg och som hon tog från andra bloggar. Skriv en kommentar om det inte är okej att jag får göra det testet. 

Skriv ditt namn med lillfingret: jennifer
Skriv ditt namn med armbågen:jennifer
Skriv ditt namn med foten:jennifer
Skriv di´tt namn med munnen:jennifer
Skriv ditt namn med pannan:j2w3hbnghbg8re34e5  (lite konstigt)
Skriv ditt namn med näsan:jennirer
Skriv ditt namn med hälen:jkernnm iokgfewrtf (också litw konstigt)
Skriv ditt namn med örat:jh.hbjylöy-kvbgk (mer konstigt)

HAHA det var kul men svårt!! hejdå!!

FREDAG 12 juni



Hejsan svejsan!!


Idag gick jag upp vid halv 8, då gíck mamma och jag ner och fikade. Sen gick vi upp,då la jag mig i mammas säng och sov där till 10. Klockan 10 ringde Sanna som frågade om jag ville komma och  fika. Jag sa att jag kom men jag skulle bara äta min macka. När jag kom dit hade hon dukat upp lite fika<3 Det var gått i gått gått! Sen gick vi upp och gjorde en dans tillsammans. När vi hade tränat en stund skulle vi äta lunch. Vi åt risgrynsgröt, pasta, köttbullar och chicken bits.
Innan vi åt mat sprang vi ut i regnet. HAHA det var jättekul. Vi tittade på film när vi åt lunch, visåg på någon film som typ hette hjälp jag är en fisk. Sen har jag haft kul hela dagen. Hejdå skriver kanske ett litet inlägg efter maten! puss puss!

TORSDAG (lite sent)

Hej, förlåt att jag inte har skrivit något idag men jag har vart ute i det jättefina vädret. Men nu ska jag berätta om dagen.

Idag vaknade jag av att telefon ringde, jag gick upp och svarade. Det var Sanna som undrade om vi kunde leka. Jag behövde göra mig klar men hon kom endå för hon kunde spela lite data. När jag hade gjort mig klar spelade jag. Nathalie, Maja och Sanna spel. Vi spelade labyrinth, jag orkar inte förklara hur det går till för det är ganska svårt. Men det är jätteroligt i allafall. Efter det gjorde jag och Sanna en film, det blev ganska bra. Vi visade deb för Nathalie och Maja, då kom vi på att vi kunde göra en egen stor film. Vi spelade den i skogen med en varg (jag var vargen) en liten flicka (ganska liten var hon och det var Sanna som var hon) en mamma (Maja var mamma) och ett monster (natta var monster).  Filmen blev faktiskt jättebra. Sen kom jag på att jag behövde köpa present till Carolina  som ska ha kalas idag vid halv 6. Sanna földe med mig, vi köpte pennor, sudd, pennvässare och lite till. När vi kom hem valde vi kläder och sen var klockan halv 5 så jag skulle göra mig i ordning för kalaset.  Jag ska lägga in en bild kanske men det kommer lite senare för mamma måste ta kortet och hon är inte hemma nu. När klockan var 5 gick Sanna och jag till Carolina. Vi skulle köra bowling. När vi kom till bowlingen satt vi på oss rätt skor och sen körde vi. Jag fick 6 spärrar och 1 strike på 2 serier. Jag van båda gångerna mot dom som var på min bana. Båda gångerna fick jag 90 poäng. Vi var 8 som spelade och av alla dom kom jag 2:a. Men jag skrev det här inlägget igår men jag glömde att lägga ut det , men nu kommer det. Det kommer mer inlägg idag! HEjdå!

SOMMARLOV, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hejsan!!!

På morgonen gick jag upp halv 7, det har jag skrivigt i det inlägget som heter 06.30. Jag, Nathalie och mamma åkte till skolan 20 minuter i 8. Jag började 8 men Nathalie började kvart i 8. Mamma och jag satt kvar i bilen tills klockan var 10minuter i 8. Det blev många 8:or nu. hihi! Vi hade inget uppträdande som vi hade åsneprinsen, men vi fick våra intyg och fika. Efter fikat sa jag hejdå till mina fröknar Isa och Åsa<3 Men Åsa ska jag ha ett 4:de år, fast så har jag Stine (en annan fröken, som är min idrottslärare) i stället för Isa. När jagkom hem spelade jag data och fikade, vi åt en kaka som mamma hade bakat.  PS. Det blev så dåligt väder idag så det känns inte som sommar!

jag var lite ledsen för att bilderna blev fula.

ja en ganska bra bild! TAck mamma som du tog dom!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3

HOHO

Jag ska bara ladda min kamera sen kommer ett inlägg som jag redan har skrivit bara att det saknas bild!

06.30

Hej!!

Gick nyss upp, klockan var bara halv 7. Men jag måste göra mig klar in för skolavlutningen. Jag lägger in en bild på mina kläder idag. Nu måste jag göra mig klar. Hejdå<3<3<3<3


IDAAGG

Hejsan!!

Idag i skolan fixade vi klassrummet, städade lådor, packade och lite mer. I morgon är det skolavslutning (#_#) Nathalie och jag skulle åka och shoppa, vi skulle köpa skor till avslutningen. Men nu ska jag gå, jag ska lägga in en bild på mig imorgon. Då får ni se vad jag ska ha på mig på skilavslutningen. Ha det gott igelkott!

HIHI LITE OLIKA SAKER

Hejsan!!!

Igår på morgonen fick jag en väska av mamma som jag skrev förut. Jag fick också 2 par örhängen, jag ska lägga in bilder på dom sakerna. Klockan 5 igår skulle jag på picknick, man skulle ha mat och lite fika med sig. Nathalie och jag åkte sparkcykel dit för att mamma  kunde inte följa med. Vi tog med oss pastasallad. När vi kom dit spelade vi fotboll, sen körde vi bränboll, det var kul. Efter det åt vi mat, det var gått. Jag ska lägga in lite bilder på när jag var vid långsjön och hade picknick.  Men nu ska jag berätta om idag för allt det där jag har skrivigt var om igår. Idag gick jag upp som vanligt och gjorde mig klar. Sen gick jag till skolan med Sanna. Vi hade slöjd på morgonen, jag städade målarrummet. Efter slöjden var det rast, det var ganska kul på rasten. När vi kom in flyttade vi saker till vårt nya klassrummet som vi ska flytta in i 4:an. Sen har vi nästan bara gjort det idag. Hejdå från mig!

min väska, men örhängerna gick inte att ta kort på för dom är så små.

några ännder som vi såg på vägen dit!

HEjdå!!!!!!!!!

KORT

Hej!

Jag ska skriva ett jättelångt inlägg idag när jag kommer hem från fotbollsavslutningen. Då kommer picknicken från igår,väskan, örhängerna, idag och fotbollsavslutningen. Hejdå från Jennifer!


Jag undrar vem som har gjort den här, är det Sanna?

SÖÖNDAGG

Hejsan!!

Idag när jag vaknade kom mamma in till mig, hon gav mig örhängen och en jättefin väska<3 När jag hade tittat på det en stund startade jag datan, jag loggade in på msn. Sanna och jag chattade till Sanna bara logga ut utan säga hejdå. Då ringde jag till henne, och då sa hon att hon loggades ut av sig själv och kunde inte logga in igen. Sen frågade jag om hon ville leka, vi skulle mötas ut 20 minuter i 11. Vi hade ingenting att göra, då kom vi på att vi skulle ha med oss någonting som kosstade cirka 50kronor till micknicken med vår klass 3A. Då gick vi till Ica orren, jag skulle köpa godis där fast Sannas mamma skulle köpa någonting för 50 kronot i stället. Men Sanna köpte grillad kyckling och bröd i allafall. Sen gick vi hem, då skulle Sanna äta så jag satt mig framför datorn. Hejdå!! Kanske lägger in en bild på väskan och det sen. <3

MATCH, SHOPPING & BAD!!

Hej!!

Jag ska berätta om 3 saker idag.

                                  

                                              MATCH
Idag klockan 11 hade jag match, när klockan var halv 11 åkte vi till långängen. Då hade vi uppvärmning. När klockan var 11 startade matchen. Jag var höger mitt, matchen var 40 minuter lång, en halvlek var 20minuter. När matchen var slut stog det 3-0 till Segeltorp. JIPPI!! Nu har vi vunnit alla matcher och  spelat en som det blev 1-1.


                                     SHOPPING
När jag kom hem från fotbollen åkte jag, Maja, Sanna och natta och shoppade. Jag köpte: en bikini och  kompis tröja med Sanna. Vi gick där tills klockan var typ  5.

                                       BAD
När vi kom hem från shoppingen så badade vi med skum, jag ska snart gå med Maja till Ica orren för att hon ska köpa godis. Idag är det Sveiges Nationnaldag (stavas?) så på morgonen hade vi sverigekläder. Det är också Danmark mot Sverige, det får man inte missa. Hejdå<3

GODMORGON

Hej, idag ska jag på fotbollsmatch, skriver om det lite senare, juste, jag ska till skärholmen idag.

LITE OM SKOLAN OCH AVSLUTNING

Hej  igen, äntligen fredag!!

Idag skulle jag läsa upp min faktatext, men jag hade bara övat att läsa den en gång så jag ska läsa upp den på måndag.
Då läste Aksel och Nikola ett kappitel var i fräsboken. Vi har en bok som vissa ska öva på att läsa högt ett kappitel för klassen. Sen skrev vi fredagsbrev. Det är lite jobbigt att skriva fredagsbrev menn som det var det sista brevet från 3:an så var det kul. Jag målade mitt med lite färger, det var: gul,blå, grön och svart. Efter det var det rast, då lekte jag med Julia,  Sanna och Lovisa( Sannas fadder) Vi lekte häst, jag var häst och Julia var min ägare. Sen skulle vi gå in, då fick vi posten vi skille ha. När klockan var 11 var det mat ( vi äter tidigt idag för vi har idrott).  Efter lunch sprang jag in till Julia och så fick hon alla mina kulor, det var kanske 50 stycken. Jag annvänder  dom inte så då fick hon dom, jag har inte köpt dom. Jag har spelat kula och vunnit. OJ, min favoritkula råkade jag ge bort, jag ska  fråga om jag får tillbaka den :( Sen hade vi idrott. Ja men nu ska jag berätta om klockan 5-7. Halv 5 åkte morfar och jag till Älvsjö, för det är avslutning med innebandyn. Vi viste inte hur lång tid det tog att åka dit så vi var framme när klockan bara var 5 över halv. Det var ändå många som hade kommit så jag gick ur bilen och lekte med tjejerna som hade kommit. Vi tittade på poolen för vi ska bada i en stor pool. Det var ganska kallt där. När alla hade kommit åt vi hamburgare, det var gått. Sen bytte alla om och hoppade i poolen. Det var jätte jätte KALLT!! JAg var i ganska länge men sen gick jag till uteduschen som var jättevarm. Där stog jag länge, tillslut blev vattnet kallt så jag gick och bytte om. Efter det grillade vi marsmellows(stavas?) och sjöng.
Klockan 7 var det slut, då åkte jag hem och åt pizza. Hejdå från Jennifer!!

haha!

MINI INLÄGGET

Hej!!

Jag ska snart åka på innebandyavslutning så jag skriver om dagen ikväll.<3

TTORSDDAGG

Hej!

 Idag gjorde jag klart min faktatext som jag ska läsa upp imorgon. På rasterna lekte jag med Julia, hon gav mig en ängel som hon hade gjort. Sen lekte vi med en boll med några fler. Efter det lekte vi en lek som hette tittut, jag skulle hoppa
fram från en grej, det var jättekul. Jag ska städa nu, men ses mer sen när jag har fint på rummet och kan sitta vid datan.



Hejdåisar från Jennifer!!


FEL

Jag stavade fel på våruset det stavas vårruset!

ONSDAG

Hejsan svejsan!!

Idag på morgnen gjorde jag mig klar, sen skulle jag gå till skolan.  Innan vi kom in kom Julia ( hon är mitt fadderbarn säger hon och leker med mig på rasterna). Hån går i FA. Jag skulle springa ett varv runt huset med henne. Sen var det dags att gå in, då tränade vi till Åsneprinsen för idag ska vi ha genrep för FA, 1A och 2A och ikväll är det för föräldrar och släkt. Efter lunch skulle vi springa våruset, det är ett spår i skogen som är 800meter. Man tävlar i klasserna, det lag som spriger mäst varv får glass. När vi tränade för 2 veckor sen sprang vi tillsammans 90 varv. Nu sprang 3 stycken 11 varv och jag och några fler 6 varv. Jag tror att vi vinner för vi hade en rammsa som är så här: sassa brassa mandelmassa, vi ska springa varven massa, 3A 3A 3AAAAAAAAAAAAAA!! Hejdå från Jennifer!!

TISADAG

Hej, idag har jag tid att skriva mycket!!

Dagen började cirka halv sju. Då väckte mamma mig och Nathalie. Vi blev väckta så tidigt för Emil fyller år idag. Han fyller 14 år. Jag ska lägga in en bild på min present jag gjorde. Vi sjöng  happy  birth day. Då vaknade han och så fick han sina presenter. Han blev jätteglad (tror jag). När klockan var kvart i sju gjorde jag mig klar och åt frukost. Vi hade musik på morgonen. Det är inte det bästa i skolan. Men men...  När musiken var slut gick vi till klassrummet, där hade vi tyst läsning. Efter det gick vi igenom ch, g och sh ljudet. När klockan var halv 10 gick vi på rast. Jag gjorde inget speciellt på rasten. Vi skulle gå till skogen idag men det fanns inte så mycket personal till det. Det var bara halva 3:an och halva 1:an som skulle gå till skogen. Då var vi inne på fritids, då tog jag bort min namnskylt och sparade mina saker som skulle sparas och kastade mina saker som skulle kastas i fritidslådan. I 4:an ska vi byta hus så vi måste flytta våra saker. Efter det var det lunch, det blev potatisgrattäng med någon sak. Sen var det rast igen och då körde jag burken. När vi kom in jobbade vi med korsord. Efter det var dagen slut så vi gick hem i det dåliga vädret, När vi kom hem frågade Maja om vi ville ta ett bad, det ville vi. Sen lekte vi sjukhus, hihi. Hejdå från Jennifer!!

PS. jag lägger in bilden sen eller fler!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OJ

Jag ser att det inlägget där jag stavade fel på sätra badet inte finns, men det fanns förut :( Jaja men då stavade jag Zetrabadet. Hejdå!

MÅNDAG

Hej!

Idag har jag vart i skolan som vanligt, jag orkar inte skriva mer nu för det är så fint väder. Jag skriver mer senare. Vi har tränat till åsneprinsen idag också! Hejdå från mig!

RSS 2.0