Sätrabadet

Hej igen, jag stavade fel på  sätra badet i det inlägget innan men det stavas sätrabadet.

Efter lunch åkte vi till sätrabadet, vi badade i det kalla vattnet, fast efter en stund blev det varmt.  Sen åt vi glass och hade jättekul. Vi  badade 3 eller 4 gånger. Innan vi skulle åka hem var vi i en liten lekpark. Sen var klockan 5 och det var dags att åka hem. När jag kom hem städade jag lite mer på rummet så jag var helt klar. Efter det åt jag middag. Sen gick jag till Maja och Sanna. Sanna och jag lekte med våran nya granne Lukas och hans kompis Lilly. Vi lekte i sandlådan och på deras lilla berg med bilar och stenar. Sen gick jag in och satt mig framför datorn. Nu ska jag duscha för det kom lite sand i mitt hår när jag, Sanna, Lukas och Lilly lekte i sandlådan. Pusssssssssssssssisssssssssssssssar från Jennifer!


FOTBOLL

Hej, nu ska jag på fotboll och vara bollkalle, när jag kommer hem ska jag kanske städa. Men det är så fint väder.

FREDAG, JAAAAAAAA

Hej!!

Idag när jag gick hem från skolan såg Sanna och jag en duva, vi var en halv meter från duvan.  Den satt mitt i gången där vi skulle gå  så vi gick lite på sidan av den, Sanna gick först. När jag skulle gå förbi så flög den in i mig och slog till mig så Sanna och jag gick hem. Då gick  jag, Nathalie, Maja och Sanna och köpte godis.

Hejdå från mig!

OPERAN (sent inlägg)

Hej, förlåt för inlägget kom så sent men om ni läser klart kommer ni höra vad jag har gjort idag.
HAHA en liten rolig bild!!
På morgonen väcktes jag typ kvart i sju, sen gick jag och tog på mig KSSS byxor och min tjejmilen tröja. Sen gick jag ner och gjorde min matsäck, för min klass ska på Opera.Sen var det dags att ill skolan. När vi kom till skolan hade vi en kort samling sen var det dags att gå till bussen. Vi missade första bussen så vi fick ta nästa. Vi skulle åka till Fruängen och ta tunnelbanan där i från. Det  gick jätte fort att åka till Fruängen! När vi kom dit gick vi till tunnelbanan, då satt vi och pratade lite. När vi kom till T-centralen gick vi av och gick till Oprahuset, där fick vi en guid som skulle visa oss olika rum. Först sa hon att det fanns 12 våningar och 1000 rum. Vi gick först till parketten och tittade på alla målningar och sånt.  Det var jättemycket guld, vi frågade om det var riktigt men det var bara målat guld. Sen var det dags att gå till scenen, fast vi fick bara stå bakom scenen. Efter det gick vi och tittade på en liten föreställning, det var en Operasångerska jobbade på  Operan. Hon spelade olika korta pjäser, eller det var en liten del av en stor förestllning som hon spelade ur. Sen gick vi till typ kungliga saker, har ingen aning om vad det hätte. Men sen blëv alla hungriga så vi satte oss och åt våran matsäck. MUMS!! Efter det var det dags att åka hem. Vi åkte först tunnelbana sen buss. När vi kom hem hade vi en liten rast, då spelade jag kula, jag hade inga kulor men då fick jag några och ställde upp några pirramider och van jätte många kulor.14 små vanliga och en som kanske är en 15 om det heter så. När jag kom hem lekte jag med Maja och Sanna, sen var klockan mycket så jag behövde fixa mig innan innebandyn, fast idag spelade vi ute. När jag kom hem var klockan 4minuter över sju. Då åt jag mat och sen städade jag. Pussisar från mig!<3<3

KLÄDSEL

Hej igen!

Jag ska lägga in min klädsel idag hade jag lovat. Här kommer den!

Den blev inte så fin men jag hade dom kläderna på mig i allafall!

OONNSSDDAAGG

Hejsan!

Idag på morgonen gjorde jag mig klar till skolan. Sen kom Sanna, då gick  vi till skolan. När vi kom till skolan väntade vi tills klockan var 8. Då gick vi in och hade högläsning, inte tyst läsning, mohaha. Sen hade vi samling, det var inte så mycket vi skulle göra på samlingen. Efter det hade vi matte och klassråd. Men sen var det dags för idrott, på idrotten körde vi flag, jag troode det stavades med 2 g, men våran idrottslärare hade inte stavat så i vårt schema. Det går till  så här: man delar upp i 2 lag ( vi hade tre lag då). Sen delar man planen på mitten och ställer konor i mitten. Sen har man konor i målen som andra  laget ska ta. Om man inte är på sin planhalva så kan man bli kullad och då får man gå in i fängelse och vänta på att en kommer och räddar en.  Jag fick ett jätte jätte dåligt lag, så vi förlorade alla matcher utom när vi satt ihop 2 lag bara. Då vann vi!! Jag  tog 5 koner sammlagt och jag brukar ta tre, vissa tar 000000. När jag kom hem från skolan lekte jag burken med Maja, Sanna och natta, natta gjorde illa foten och började blöda så mamma fick tvätta hela foten och linda in den i bandage. Nu ska jag gå och rulla köttbullar till maten och imorgon är vi ska på Opera.
Jag ska lägga in lite bilder för det har mamma saknat<3  Kramisar från Jennifer!
Dagens klädsel kommer lite senare idag, men det kommer andra bilder.
När vi tältade i torsdags såg vi__gissa vad vi såg!
Bild idag!

Jag igår!

Hejdå igen från Jennifer!

TISDAGGGG

            Tjenixen!

Idag på morgonen satt jag på mig KSSS byxor och en tröja med döskallar.  Sen gick jag in i badrummet och skulle göra en frisyr, men mitt hår var så stårt så jag plattade det. När klockan som vanligt var halv 8 kom Sanna. Då gick vi till skolan. Idag har vi haft musik, tyst läsning, samling, rast, matte, lunch och korsord. Det var några som fick kvarsittning för dom kom för sent men det var inte jag. Jag  ska fråga Sanna om hon vill hoppa studsmatta nu. Det blev inte så långt inlägg men det kanske kommer ett senare idag! Hejdå från Jennifer


LEDSEN OCH MATCH

Hej igen!
 
Idag klockan 5 skulle jag åka på fotbollsmatch, mamma och jag gick ut och skulle öppna bilen. Det gick inte att öpnna den. Batiriet var slut, det laddas upp av bilen men vi kom inte in i den. Mamma fick ringa runt till sina kompisar och se om dom kunde köra oss till matchen. Tillslut kunde Marie, vi gick till henne. Hon föllde inte med på matchen så mamma fick köra. Vi kom dit  10 minuter innan matchen så jag fick värma upp själv. När matchen började sprang jag på målvackten, eller jag skulle skuta på fritt läge och så kom framför mitt ben så hon fick bollen på sig. Jag gjorde inget mål men jag kämmpade som jag aldrig gjort förut. När matchen var slut hade vi vunnit med 4-1. JIPPI!  Nu ska jag säga vad jag är ledsen för. Det är så att varje gång några kompisar och jag gör någonting som kanske någon har missförstårt, så är det jag som får skullden. JAJA nu orkar jag inte berätta mer om det. Idag saknade jag mormor och morfar<3

Hejdå från Jennifer!


Måndag den 5/25-09

Hej, någon som är glad?
Inte jag i allafall!

Idag på morgonen ringde Sanna och frågade om jag hade på mig mina KSSS. Det hade jag, och hon med. Sen var det dags att gå till skolan, eller jag åt frukost och det man brukar göra på morgonen. Sen gick vi till skolan. Då hade vi slöjd, jag gjorde 2 saker, men dom är lute hemliga så jag kan berätta det någon annan gång. Sen var slöjden slut och då hade vi rast. När vi hade lekton hörde jag min brorsa och hans kompisar stå och skrika och svära. Åsa (våran fröken) gick och stängde fönstret. Det blev inte så långt inlägg idag för jag ska på fotbollsmatch. Men jag ska berätta lite om varför jag är ledsen. Eller jag kan bara säga att jag inte är glad. Hejdå från Jennifer!

Söndag

Hej!

Idag på morgonen ringde det på nattas mobil, det var Maja som undrade om vi ville gå ut.  Jag skulle bara göra mig klar och sen ringde jag Sanna. Jag frågade om vi skulle leka, vi skulle mötas ute fem över nio. När klockan var tre minuter över kom Sanna till mig. Vi gick ut och spelade king, men det blev tråkigt så vi fixade djur.nu till Sanna. Sen gick jag, Maja, natta och Sanna till lekparken, vi skullemköpa glass bredvid. Klockan var bara kvart över 10 och det öppnade klockan 12. Vi gick lite längre bort och så hittade vi en annan liten pizzeria, men dom öppnade 11, men nu var klockan halv 11 så vi lekte lite medans. När klockan var 11 öpnnade det. Då köpte vi en glass var. MM !! Sen gick vi tillbaka till lekparken och åt glassen. Sen gick vi hem och hade vattenkrig. Hejdå!



                                                                                                         Jennifer<3

JÄTTE KUL

hej!

Idag  efter middagen gick jag ut med natta. Vi körde våran lek på studsmattan, jag ska berätta hur den går till. På  studsmattan har vi skyddsnät, det man sätter upp det med är stollpar. Vi annvänder vi som mål. Sen har vi en plastboll så ska man sitta ner och slå bollen i varanns mål.(med händerna) Om bollen kommer på sidorna ska man slänga sig efter bollen kanske så man lanndar på huvudet. Som jag gjorde, jag slängde mig på axeln så jag knäckyr den. Fast mitt huve kom  först sen axeln. När jag ställde mig på knä kändes det som om jag hade tappat anndan. Men natta och jag bara skrattade, HAHA det var faktiskt jätte roligt när jag gjorde illa mig. Jag sköt natta i huvudet många gånger. Natta är min storasysster som heter Nathalie<3 I love Nathalie<3 När vi kom in skrattade bi jätte mycket för natta sjöng en låt som vi hittade på när vi var små. Den är så här: skyll inte på pångo! HAHA! Sen åt vi godis och tittade på TV.
Tjadå önskar Jennifer!
                                                               Man kanske inte skriver önskar nu, men det gör jag!

                                                          Kram Jennifer Gransten!

LÖRDAG

HEJSAN ALLA BLOGGLÄSARE!

Idag vakande jag halv 10, eller jag vakande  inte, min brorsa kom in och väckte mig. Jag frågade varför han gick upp så tidigt men han skulle på fotbollsmatch. Då gick jag till hans rum och tittade när han spelade ett spel på X box 360. Det var ganska tråkigt, men han var bra, jätte. Efter en liten stund blev det rolitgt. Sen satt jag mig framför datan och var inne på KPwebben.  Men sen behövde jag äta frukost för klockan var ungifär 11. Jag gjorde frukost åt min syrra och mig. När vi hade ätigt klart kom Dexter, han var jätteblöt för han hade vart ute på morgonen i regnet. Det här vädret är så himmla tråkigt att vara ute i. Men natta tog en filt och la på Dexter, åå vad mysigt tror jag att Dexter tänkte, han satt faktiskt kvar däe ganska länge. Sen tittade jag och Nathalie på en film, den hätte typ jump in! Den var ganska bra. Sen gick jag upp och var inne på msn, sen skulle jag byta om. När klockan var 1 åt vi lunch, sen spelade jag sims 2. Sen gick jag och satte mig här. Hejdå! 


 
                                                      Jennifer<3

TORSADG-FREDAG

Hejsan svejsan i lilla stugan!


Igår (på torsdagen) skulle jag, Maja, Sanna och Nathalie sova in Majas och Sannas tält för andra gången. Klockan 3 gick Nathalie och jag till Ica och köpte godis. Vi köpte 2påsar med snören, en med jordgubb och en med kåla, en stor marrabo och en mentos.  När vi kom hem satt jag mig framför datorn och chattade lite, sen kom jag på att jag inte hade packat klart. Vi hade gjort en packlista, så jag viste vad jag skulle packa, det var mycket jag skulle packa. Först kläder så jag klarade mig ute, sen mat och dricka och till sist lite saker man kunde leka med som kortlek en boll och sånt. När jag hade packat klart kom Maja, Maja och Sanna hade vart och köpt blå KSSS byxor till dom, Nathalie och mig. Jag har redan grå KSSS men dom är ett annat matrial. Jag ska lägga in en bild på KSSS byxor så ni får se. När klockan var 5 satt vi upp  tältet, det gick väldigt bra. Sen var det dags att ta dit alla saker förutom maten och drickan.  Klockan 7 skulle vi äta, Nathalie och jag skynndade oss. Sen gick vi till Maja och Sanna med maten och drickan. Vi gjorde iordning alla saker och sen spelade vi kort och åt godis. När klockan var cirka kvart över nio gick vi hem till oss och hoppade studsmatta. Sen ville vi göra olika saker så man fick bästemma en sak var. Vi började med Nathali, hon valde yoga på studsmattan. Det var lite konstigt men kul. Efter det var det Sannas tur att välja lek, hon valde laserstråle. Det är när man ska springa  förbi den som är kullar på studsmattan, kullaren måste springa fram och tillbaka. Som trea var det Maja, hon valde hinnderbana, det var inte så lång tid vimkörde det för Nathalie hade inga skor och vi sprang i leran. Sist var det jag, då körde vi burken. Min katt Dexter tittade på alla vart dom var och hittade dom jättelätt. Så den som räknade tittade på  Dexter vart han tittade. Sen hittade vi på lite fler lekar, men sen gick vi till tältet, Sanna ville sova, men hon var uppe en stund till och spelade boule. Men sen gick alla och la sig. Maja och jag pratade lite, Nathalie hade somnat redan och klockan var bara 11. Sanna fick ont i magen och gick in till sin  säng. Men vi stannade kvar i tältet. Maja och jag kunde inte sova. Men klockan 1 somnade vi. Sen klockan 3 vakande vi igen. Vi låg och pratde en stund och sen sov vi hela natten. På morgonen skickade Maja och jag sms till Majas kompis, sen åt vi lite godis från igår. Efter ganska lång tid kom Sanna, vi spelade kort men sen skulle dom åka till landet. Så Nathalie och jag fick packa ihop vara saker och gå hem. Ni sitter jag här och ska nu avsluta mitt inlägg. Det kommer nog ett till inlägg idag. 

                                                                                                                                                     !Jennifer!

TORSDAG

Hej!

Idag ska jag tälta med Majam Sanna och Nathalie. Jag kankse skriver ett till inlägg sen men jag ska sova i tält på Majas och Sannas tomt. Jag skriver imorgon hur det gick till men nu ska jag packa lite.


                                                                                  Jennifer Gransten

ENTLIGEN ONSDAG

Hejsan!

Idag på morgonen tänkte jag: yes, entligen onsdag. För idag slutar jag klockan 12. Vi slutar klockan 12 för att vi ska visa upp Åsneprinsen på en onsdagskväll, då tar det tid att visa  det då vi får sluta tidigt. På morgonen viste jag inte vad  jag skulle ha för kläder, det tog öång tid innan jag hittade något att ha på mig. Tillslut hittade jag mina fotbollsbyxor och min pumatröja. Jag skulle ha utsläppt idag men mitt hår var så lockigt, så mamma sa att jag kunde ta platt-tången. Det blev  rakt och fint då. Sen var det dags att gå till skolan, jag tog men mig min basketboll. När jag hade gått en bit kom jag på att vi inte skulle ha någon rast. vi skulle ha idrott istället för rast. Efter idrotten hade vi EA, sen var det lunch. Det var äklig lunch, men som tur slutade vi efter lunch. Efter lunch gick jag hem. Sen lekte jag med  Sanna. Hejdå från Jennifer!

Tisdag!!!

                                                 Hejsan alla!
 
Idag på morgonen var jag jätte jättetrött, jag vet inte varför. När jag gick gjorde jag mig klar till skolan. Jag  fick gå
 själv till skolan för Sanna skulle ta stickprov. När jag kom till skolan kom jag på att det var musik, jag gick dit. Men jag var den första tjejen så jah viste att jag inte hade kommit föesent. På musiken var et inte så kul, musik är inte min grej, kanske sjunga lite men inte dom sångerna. Efter musiken gick vi till klassrummet, då hade vi tyst läsning, vi har det varje morgon. Då hade Sanna kommit tillbaka, hon sa att hon hade tagit 12 nålar i armen, men hon sa att det känndes som att man tar hårspenets späts i armen. Om ni vill veta mer om det får ni gå in på Sannas blogg: www.sannaericsson.blogg.se, jag är inte säker på att hon har skrivit om idag. Sen hade vi samling, vi förlorade på klocktävlingen. Idag har det vart en jobbig dag, på lektionen satt jag utanföe klassrummet med 2 andra, dom störde mig så himmla mycket. Till lunch blev det äklig fiskgratäng!!!  När vi kom hem bästemmde vi att vi skulle sova i tält torsdag till fredag, vi bästemmde också vad vi skulle ta med oss. Jag berätter mer om det på fredag. Jag hade tänkt att lägga in en bild på mig hur jag har klippt mig men jag hade toffs idag och det är inte lika fint. Jag lägger in den bilden när jag har utsläppt och är extra fin. Ha en bra fortsättning!



                                                                                                                  /Jennifer Gransten!<3

MÅNDAG IDAG IGEN

Hej alla som är snälla och läser min blogg!

Om det är någon som tror att jag ska ta bort min blogg  så har ni helt fel. Jag ska ha kvar den så länge det går, som ett minne. Jag tackar värkligen dom som har skrivigt så många dina kommentarer<3  Nu ska berätta lite om idag. På morgonen ringde Sanna och sa att hon inte skulle komma till skolan för att hon var sjuk, men hon skojja bara. Hon fråga om man skulle ha kläderna till Åsneprinsen med sig, jag sa att man ska ha det, jag har redan tagit med kläder till Åsneprinsen. När klockan var halv åtta gick jag ut för att hämta min basketboll som jag ska ha med mig till skolan. Sen kom Sanna,då gick vi till skolan. Då hade vi slöjd( trä och metallslöjd har jag). Jag gjorde 2 leksaker till min katt Dexter<3
Jag lägger in en bild på dom leksakerna till Dexter. Efter slöjden hade vi rast, då körde vi king, det var kul. Vi har bara haft matte idag, eller när skoldagen nästan var slut fick vi choklad muffins av en som kommer från lärarhögskolan, hon heter Jessica. Hon har vart hos vår klass länge och nu ska hon inte vara med oss, TRÅKIGT! Men hon ska vara hos oss imorgon och när vi visar upp Åsneprinsen.  När skoldagen var slut  var det inte fint väder så Sanna och jag skulle dela på ett par galonbyxor. Vi fick ett byxsben var och ha båda benen i, det tog 13 sekinder att komma 1 meter. När vi skulle gå puttade några i klassen oss med fingret, men vi rammlade då. Tillslut orkade vi inte gå så längre så vi fick stanna och ta av oss skorna mitt i det blöta. När jag och Sanna kom hem åt vi mellis hos Sanna. Sen lekte vi lite. Jag gick hem sen, då satt jag mig vid datan och gjorde lite läxa. Hejdå alla snälla som läser min blogg!

Bilden blev lite suddig, men men!

                                                 hejdå!

MER OM SÖNDAGEN

Hej igen!!
Idag efter luch tittade jag på TV, först tittade jag på robisson, men det var en repris, Sen tittade jag på talang 2009, men det var också en repris. Det var roliga, konstiga, bra och dåliga på talang 2009. Det börjar bli tråkit att skriva på bloggen för ingen skriver kommentarer. Den här helgen har jag faktiskt inte gjort så mycket så jag har inte skrivigt så mycket. Men snart är det en ny vecka och jag kommer skriva mycket mer.
En bild som jag har gjort. Hejdå från Jennifer!

Söndag!!

                                                           Hej!

Igår skrev jag bara ett jättekort inlägg, men jag hade värkligen  inte lust att sitta framför datorn när det var så fint väder.
Men idag kan jag skriva längre för jag har ingen att leka med. Det är 17maj altså norgens Nationaldag. Jag lekte lite i morse med Maja och Sanna men sen skulle do göra sig klara till Norgen Nationaldag. Jag gick in och satte mig framför datorn och chattade, sen satt jag mig här och har ingenting att göra.  Jag skriver mer sen men nu ska jag göra mer läxa!!
syns sen, hejdå från Jennifer!

LITET INLÄGG

                         Hej!

Idag på morgonen kom Maja till mig, Maja och jag lekte lite inne. Men sen gick vi ut och blåste såpbubblor. Vi skulle fråga om vi kunde åka till Skärholmen, men när vi kom in skulle Maja åka med sin mamma och mormor. Jag frågade om Sanna ville  gå på bio med mig. Vi skulle se när den var, vi skulle se Hannah Montana the movie. Vi tittade lite när den var, vi skulle gå på den 15.30. JIPPI! Men nu ska jag göra lite läxor :(


FERDAG!!

Hej mitt internet hade pajats lite så jag kunde inte skriva då men nu kan jag skriva. Nu är det fredag igen, jag trodde det var tisdag som jag har vart sjuk i tre dagar. Jag gick upp på morgonen och gjorde mig klar. Sen åt jag frokost, men sen var klockan halv åtta så jag behövde gå till skolan. När jag kom till skolan hade vi tyst läsning och sen samling. Idag ska vi bara träna Åsneprinsen, JIPPI!  Vi tränade innan rasten och efter. Efter lunch hade vi gyma, jag trodde det skulle bli jätte kul för det var fotboll. Men mitt lag kom sist av tre lag, jag vet inte om det var för vi var dåliga eller vad det var. Efter gympan gick jag hem, jag skulle klippa mig.  Vi åkte till skärholmen när jag kom hem för Nathalie hade redan kommit hem. Jag skulle klippa mig för första gången på klippoteket som ligger i skärholmen. Vi bokade tid klockan 3. Medans vi väntade på att klockan var 3 köppte vi avslutningsklännig till mig, Nathalie hittade ingen förns vi skulle åka hem. När klockan var 3 gick vi till klippoteket, jag kom på att jag hade glömt  min påse med kläder i en affär. Jag rusade dit, tur, den låg kvar! Sen sprang jag tillbaka till mamma och Nathalie och sen skulle jag klippa mig. Nathalie och jag klippte oss sammtidigt, jag fick en kille som pratade spanska och engelska, han var gäst från ett annat land. Jag tänkte: jag är inte så bra på engelska men mamma hjälpte mig. Jag tyckte att jag blev  jätte fin i håret, jätte.  Hejdå från Jennifer!

LITE SENARE MED MAJA

                                                                                         Hej igen!

Idag när jag hade gjort lite läxa gick jag in på msn, Maja var inne på msn så vi bästemmde att vi skulle på picknick. Vi skulle mötas ute på vändplan klockan 4. Jag hade med mig lite fika och Maja hade en två mackor och, äppelpäron och dricka. Maja är Sannas storasyster för dom som inte vet det. Vi satte oss på en filt på en gräsplätt. Vi de delade på allt så man fick lika mycket.Vi började med att ta en macka var, och så satt vi och pratade lite och hade kul. Sen tog vi äppelpäron, dom var lite bruna men dom smakade vanligt. När vi hade ätit upp äppelpäronet tog vi chokladbollar och lite annat gott. Vi hade jätte kul!! Sen skulle jag äta, vi år grillspätt, det  var gått! Efter maten grillade jag och Nathalie parsmällov. MM. hejdå nu ska jag gå//Jennifer!


TORSDAG

                                                                          Hejsan bloggen!

Dagen började med att mamma ropade att jag skulle gå upp för det var skola. Jag är frisk nu, BRA! Jag gick och klädde på mig. Sen gick jag ner och åt frukost, jag hade en halv timme på mig att äta frukost så jag tog det lungt. När klockan var 20 minuter över sju ringde Sanna, hon sa att hon inte skulle komma till skolan. Jag skulle gå med Emil då, när jag pricis skulle gå kom Maja. Maja frågade om jag ville gå med henne, det ville jag såklart. När vi gick till skolan fick jag ett tuggummi av Maja,tack Maja<3 När jag kom till skolan bästemmde vi vilka kläder vi ska ha på Åsneprinsen. Det var bara dom som var kalasbarn som bästemmde, vi ska ha vita och ljusblå kläder. Sen var det dags att gå in för klockan var 8. Vi gick in och då hade vi som vanligt tyst läsning en halvtimme. Efter den tysta läsningen hade vi samling, vi hade klocktävling, jag har inte berättad vad det är. Nu ska jag förklara vad klocktävling är: Vi har olika  grupper, grupp 1(jag är med i grupp 1), grupp 2 och grupp 3. Vi ser vilka som har klocka vid borden. Idag hade alla vid mitt bord klocka så vi hade full pått altså 9 klockor. Vi vann för dom andra borden hade en sjuk i sin grupp. JIPPI!! Vi har klocktävling för vi ska lära oss klockan. Det var lite svårt att förklara men fråga på en kommentar om det är något ni undrar över. Efter samlingen hade vi bild, vi skulle göra fram och baksida till våra datumblda så vi kunde sätta ihop dom. Min framsida hade 2 gula solar och så hade jag skrivigt Mina datumblad med grön text.  Baksidan var ranndig med gul och grön. När klockan var halv 10 var det rast, på rasten spelade jag fotboll det var kul. När klockan var 10 var rasten slut, då hade vi matte. Sen var det luch och matte men nu orkar jag inte skriva om skolan. När jag  kom  hem hade jag jätte mycket läxa för jag har vart sjuk, jag började göra lite matte och när jag var klar på ena sidan av boken kom jag på att jag hade räknat plus  istellet för  minus. Men nu ska jag göra klart läxan. Hejdå från Jennifer! Jag kanske skriver ett inlägg senare! Hejdå från Jennifer<3

LITE MER OM DAGEN<3

                                                                                          Hej igen!

Idag när jag hade skrivigt inlägget som heter OnSdAg åt jag lunch. Efter lunch tog jag en apelsin. Sen gick jag upp på mitt rum och vilade lite, för jag är fortförande sjuk. Det ganske man inte förstog på det andra inlägget när jag var ute och fottade och sånt men jag är sjuk. Jag kanske kan gå i skolan imorgon, jag får se. När jag hade vilat lite gick jag in på msn, det var bara Sanna som var inloggad, eller det är mitt på dagen, vilka andra skulle vara inne när det är skola. Om du ni har läst dom andra inläggen så vet ni att Sanna är sjuk. Vi chattade en stund men sen skulle Sannas mamma har datan så hon loggade ut. Jag satt där själv och hade tråkigt, men sen kom jag på att jag skulle gå in på youtube och titta på lite grejer så jag gjorde det. Men sen blev det långtråkigt så jag städade mitt rum, ingen storstädning men Sen kom jag på att mamma hade sakt att jag ska dammsuga och moppaa mitt rum idag. Jag sprang ner och frågade mamma vart dammsugaren var, mamma tänkte lite och sen sa hon:den är i emils rum(min storebror). Då sprang jag upp igen och hämtade den, sen började jag att dammsuga. Där min papperskorg hade stott hade det blivigt ett stort svart märke, men det fick jag bort när jag moppade. Nu ska jag, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. Jag får hitta på något, om det är nogot roligt skriver jag om det ikväll. Hejdå från Jennifer!!

1.

2.

1.Jag sitter vid eken!
2.Jag ligger vid ekens rot!


100000000000 pussar från Jennifer!

OnSdAg

Hejsan!

Igår var jag nästan säker på att jag skulle gå till skolan. Men på morgonen hade jag jätteont i halsen och lite ont i huvudet. Jag gick upp och åt frukost, för jag skulle se om jag blev bättre. Jag blev aldrig bättre så jag stannade hemma.
 När jag hade ätit frukost gick jag och upp på mitt rum. Jag vilade en stund och höll på med min mobil. Sen gick jag till min data och chattade med Sanna på msn. När jag chattade tittade jag på TV också, det var det dåliga programmet:Mina vänner tiger och puh. Det är SÅ tråkit det är nalle puh och tiger och massor med djur oc en mäniska. Jag tittar inte på det så mycket så jag vet inte hur det är. När jagchattade med Sanna frågade mamma om jag ville ha the, jag sa ja. Jag gick ner och mamma hade dukat  upp ute, det var faktiskt varmt ute. Hon hade gjort te och till set fick jag frukt. Det var gott. Sen skulle vi ta lite kort, jag började att ta kort på mamma på jätte många ställen. Ibörjan tänkte jag att vi aldrig skulle bli klar för korten blev lite roliga om och om igen. Men tillslut fick vi faktiskt jättemånga fina kort på mamma. Sen var det min tur att få lite kort på mig, det gick lite sådär bra för jag hittade inte riktit min min. Men tillslut fick vi till det. Jag ska lägga in dom bilderna. Jag ska också lägga in min outfit idag. Vi får se hur den är.
.
                                                                                            Outfit

1.Vitt linne med blå stjärnor!
2.svarta tights!
3.brun tjol!

                                                    Nu kommer lite bildersom  mamma  har tagit på mig!
1.

2.

3.

4.

5.

6.



1.Jag vid bamby och magnolia!
2.Jag gjorde fel men den blev lite gullig!
3.Jag när jag ligger på våran ek!
4.Jag igen när jag lucktar på en magnolia och står vid bambyn!
5.Jag sitter på vårt bonsaiträd!
6.Jag står i bambyn!


Tack mamma, du har tagit fina bilder idag!<3<3
Jag har tagit på mamma också, här kommer en bild på mamma!
mamma<3


100pussar från Jennifer<3<3

PÅ KVÄLLEN

                                                                                  Hej!!
Idag på kvällen gick jag och mamma ut, vi skulle plocka lite blommor. Mamma plockade en jättestor bucket med dina blommor. När hon hade gjort det frågade hon om jag ville plocka en liten bucket. Jag svarade såklart JA! Jag gick ut och började plocka, sen hörde jag att det var någon som knackade på mig, jag tittade upp, det var Maja och Sanna. Dom vinkade till mig och jag vinkade tillbaka. När jag kom in satt jag mina blommor i en vas och plaserade ut dom på ett fint ställe. Sen gjorde mamma och jag lite fint. Jag har tagit bilder på det så ni kan få se. Här kommer bilderna.


1.

2.

3.


4.

5.

6.


1.Blommor som jag och mamma la i vatten!
2.stor buketten som mamma plockade!
3.Fruktskålen!
4.Fina ljus!
5.En blomkruka och 2fina blommor!
6.Godisskålen som vi ska ha på lördag. GOTT HAHA!

Hejdå från Jennifer!! Trevlig kväll! 10000000PUSSAR FRÅN JENNIFER!

LITE LÄNGRE INLÄGG<3<3

                                              Hej, idag tänkte jag skriva ett lite längre inlägg!

Idag på morgonen viste jag att jag skulle vara hemma från skolan för att igår hade jag feber. Jag gick upp klockan 7, då åt jag frukost. Sen gick jag upp och satte mig framför datan. Först var jag inne på msn, men det var bara en som var inne. Men sen skulle hon till skolan så jag fick spela: Mario Forever. Det är ett Mario spel med olika banor. Men sen kom det en sak som jag hatar, det är: Game over!! När det står det är det att man har förlorat. Nej Nej tänkte jag. Så jag bestämde mig för att inte spela det mer.Jag skulle ge svar till gåtorna idag men det är ingen som har gissat så jag får ta det imorgon. TRÅKIGT att ingen har gissat!!! Sen tittade jag på massor med bloggar, dom är värkligen fina. Idag ska jag till tandläkaren, men bara på en visning, vipps jag måste borsta tänderna riktigt noga. Sen  tittade jag  på TV, det är playhouse Disney, det är för dom som är lite mindre. Det  är:Mina vänner tiger och puh. Det är så tråkigt!! Men jag får spelade data istället för att titta på TV kanske. Efter det  måste jag göra mig klar för jag ska till tandläkaren. Innan jag gjorde mig klar chattade jag med Sanna, för hon är fortförande sjuk. När kloclan var halv 11 skulle vi åka. Det var bara ett problem, bilen startade inte. Mamma sprang över till Sanna och frågade om Sannas pappa kunde hjälpa med startkablarna. Jag säger bara det här är inte första gången bilen inte startar. Men Sannas pappa fick köra upp sin bil på vår parkering så vi kunde koppla in startkablarna. Sanna och jag satt där ute och tittade, det var jätte kul. Tillslut fick dom igång vår bil så vi kunde åka. Vi åkta till Fruängen, det är det jag går till tandläkaren. Sen satt vi oss i väntrummet, efter några minuter skulle vi sätta oss utanför där vi skulle gå in. Vi skulle gå in i rum 5. Vi gick in när dom sa: Jennifer Gransten. Dom tittade snabt och sa att jag skulle få tandställning om cirka 2år. I den stolen man sitter i åkte jag rutchkana i när vi skulle gå där ifrån. HIHI det var kul!! Sen åkte vi hem. Hejdå från Jennifer!!


                                                                                                 Dagens outfit



Rosa tröja
svarta läggings
svart linne

                                                                          

                                                                            Dagens frisyr

Toffs med lite utspritt hår.



KRAM FRÅN JENNIFER!

IDAAAAAAAAAAAAAAAAG

                                                                        Hej igen!!

Efter frukost frågade mamma om jag ville ta ett bad. Jag sa: ja det vill jag. Jag gick upp och skurade ur badet, för det är så stort. När jag hade badat kom mamma upp med en kopp te. När jag hade druckit upp tet satt jag och spelade data, jag spelade på spela.se. Det var tråkigt, så jag spelade lite conter strike (cs) men det var inte häller kul. Jag kände att jag var   mamma trodde att jag hade feber. När jag spelat lite spel loggade Sanna in  på msn. Vi bestämmde att Sanna skulle på fika hos mig kloclan 1. Båda var sjuka så vi smittar inte varan. Sanna skulle till docktorn så jag gick när för att äta lunch. Jag tog tomtegröt, det var gott. Efter lunch gick jag ich vilade lite, men sen var det dags att göra i årdning fikat. jag gjorde äppeljuce och massor med kakor. När Sanna kom hade hon 2chokladbollar med sig. Båda tänkte:vad mycket vi ska äta. Men sen pratade vi och åt lite. När vi hade ätit upp spelade vi buzz, det var jätte kul!!  Sen gick jag upp och chattade med Wilma på min fotboll, jag sa att jag inte kunnde komma på fotbollen. Men jag kanske får titta. Hejdå från Jennifer! Har någon lyckats lösa mina gåtor??? Jag ger er svaren iomrgon. Hejdå igen från Jennifer!
En kossa som jag tog kort på en gång, det var inte så länge sen!<3<3


HEMMA

Idag på morgonen kännde jag efter hur jag mådde. Jag hade jätte ont i halsen, snorig och jag hostar och nyser hela tiden. Så jag stannade hemma, jag ville ha slöjd men det gick bara inte, för jag var jätte förkyld. Idag lite senare kan jag skriva lite mer.För nu är klockan bara 16minuter över 8. Jag ska äta frukost för jag har bara tagit en kopp te. Jag ska lägga in några gåtor.Om ni kan den skickar ni svaret på en kommentar. Gör så här: När vi ser en 1och sen gåtan skriver ni på kommentaren: 1 gris kanske, om det är svaret. Sen fortsätter det 2, 3, 4, 5,6, 7och vidare. 1.Vilket ord  har fyra bokstäver och utalas aldrig fel? 2. Vem har en kam men kammar sig aldrig? 3.Vem sover alltid med skorna på? 3.Vem är det som har ett handtag och många tänder? 4.Vilken sten är alltid ihålig? 5.Varför står storken på ett ben? 6.Vilken råtta äter inte ost? 7.När kommer sköldpaddan  upp i 100km i timmen? 8.När börjar ankungen simma? 9.Hur länge sover åsnan på natten? 10.Vad kallas mössens motorcyklar? Man behöver inte svara på alla, men om man vill får man det.Här kommer några: alla barnen! 1.Alla barnen fryser, utom amin, för han sitter i en kamin. 2.Alla barnen går på toaletten,utom Dieter,för han sitter i torkskåpet och skiter. 3. Alla bernen åker skidor,utom Dan, för han sitter i en gran. Jag skriver mer sen. Ha det gott igelkott!! Kramar från Jennifer!!
Min katt Dexter<3<3

IdAg/SöNdAg

Idag efter frukost har jag bara: läst, sovt, spelat data, tittat på TV och spelat Xbox 360. Det har vart väldigt varmt inne, jag trir att jag har haft feber. Det blir nog ingen skola imorgon. Jag och Emil har bakat chokladbollar, men dom blev lite konstiga. HIHI! Men nu ska jag fixa lite saker. 100000pussar från Jennifer!!
HiHi!!

SJUK!!

Hej!!

Idag på morgonen var jag jätte förkyld, jag blev det igår. Sen på morgonen var det värre. Sanna har är också sjuk, gå in nespå hennes blogg:www.sannaericsson.blogg.se. Men nu måste jag gå, jag får se om jag kommer till skolan omorgon.Hejdå från Jennifer!!en bild som jag har gjort!!


FREDAG OCH LÖRDAG

Idag lite senare skulle jag sova över hos Carolina. Jag städade lite på mitt rum och packade. Sen var det dags att  åka, jag åkte sparkcykel. När jag kom dit lekte jag och Carolina,  det var kul. På lördagen hade vi fotbollsmatch, vi mötte Grödinge. Ibörjan av mathen gjorde Carolina mål. 1-0 men sen gjorde dom mål, NEJ!! Men sen gjorde jag ett mål,JIPPI. Vi vann med 6-1 och jag gjorde 2mål, Carolina 1 mål, Melina 2 mål och Jossefin 1. Ja vi van!!! Grattis pojkar 99 till er match!! Hejdå från Jennifer!! Vem är det som skriver att den andra bloggen var finare och vilken av dom andra, du vågar inte skriva ditt namn, är du feg elller! Hejdå igen från Jennifer!

FREDAG IGEN

                                                                                   HEJSAN
Idag på morgonen tänkte jag: yes det är fredag. När jag kom till skolan hade vi som vanligt tyst läsning, men idag ska vi bara träna på Åsneprinesen, JA!! När vi hade tränat en stund var det rast, då fortsatte vi med vår masagelek. Men idag hade personalen, altså jag, Sanna och Carolina stängt halva  rasten och hela luchrasten. Istället fick vi masage av Elize, Nicoletta och Malin. Det var skönt!! Efter luchrasten hade vi idrott, vi skulle träna inför våruset, tillsammas i vår klass sprang vi 90varv och det är cirka 800meter. Klssen innan oss sprang 24varv. Försök att räkana hur många mer varv vi sprang??? SVAR__________ kommer imorgon. Hejdå från Jennifer!! vart har alla som skriver kommentarer tagit vägen?

Hejdå!

IDDAGGG

Idag på morgonen var det en vanlig dag, eller det var torsdag den 7maj. Jag gick till skolan med Sanna, mamma skulle komma halv 2 för idag ska jag ha utväklingsamtal. Vi hade engelsaka först och sen gjorde jag lite i räknestegen men Nicoletta. När klockan var kvart över 9 skulle den andra gruppen åka och bada(tigrar) men inte jag. Så vi som var kvar gick ut på rast, då spelade jag king. När vi kom in fortsatte vi med räknest egen och jag gjorde lite stavning 2. Det var faktist jätte rolig dag idag!! När klockan blev halv 12 var det lunch, det blev blodpudding. Det var inte så gott. På lunchrasten hade jag, Sanna och Carolina öppnat en spa affär, man fick:kottmasage, heldags behandling, stenbehandling, bladbehandling, benbehandling, armbehandling, ryggmasage och lite till. Men nu var rasten slut och vi behövde gå in. Ja men nu går vi vidare till mit utväklingsamtal! Det gick jätte bra!!
min maskot på min fotbollsmatch idag!

OJSAN

Jag råkade skriva 2likadana inlägg. Ja men jag undrar bara vem som inte tycker min blogg är fin nu.
hejdå från jennifer!!PS Säg ditt namn på ett inläggDS!!!

SNABBIS

Säg ditt namn, den som skriver att den första.....


SNABBIS

Säg ditt namn, den som skriver att den första.....


LITE MER OM DAGEN

Jag ska berätta lite mer om idag för jag har städat klart nu. Idag på morgonen gick jag till skolan, i skolan hade vi som vanligt tyst läsning. På onsdagar åker vi på simskola, eller inte jag, jag klarade simprovet första gången men det är bara en kvar nu under dom här veckorna som gått. Så om ni förstog rätt så var vi på simprov för ganska många veckor, man skulle simma 25meter och göra bra bentag och armtag.Det är bara en kvar nu. Så nu  tror jag att man förstår, för innan var det lite otydligt. Efter tyst läsning hade vi samling, det var lite långtråkigt för vissa pratade så mycket. Men sen hade vi klassråd, då bestämmer vi saker, idag var det:1.högläsning, 2.klassens timme och 3.bibliotek. När kloclan var kvart i 10 sa jag att våran idrott började om 5minuter, alla började springa till idrotten. Men vi han dit, på idrotten hade vi lekar, det var kul. När vi kom tillbaka i klassrummet hade vi E.A (eget arbete), jag jobbade med räknestegen, Sanna och Nicoletta satt breve mig och gjorde också räknestegen. Jag ska bara fråga vem som har skrivigt: tycker den  förra var finare.. den här var ju inte ens fin!! Säg vem det är bara, jag blir inte arg. Jag tror det är någon i min klass, men säg bara vem det är.
Kram Jennifer!!!

HIT OCH DIT OCH IDAG

                                                                                   Hejsan svejsan!

Idag har det vart en rolig dag, jag har förberätt mig för mitt utväklingsamtal imorgon kl.13.30-14.00. När jag kom hem åt jag en skol glass, sen kom Emil och sa att min blogg var fixad. För den har ju han pajat, det har blivigt omgjort och sånt men nu är bloggen klar. Ja men Emil kom in och sa det, men jag trodde inte på han, men jag gick in och tittade och det var sant!! Tack tack tack tack tack tack Erica som har fixat min blogg!! Men nu ska jag stäga. Jag lägger in en bild.
det är till Erica för hon är så snäll!!
också till Erica!


Jag har fixat din blogg igen/Erica

Hejsan Jennifer, Maja berättade att din storebror hade tagigt bort din nya design som jag hade gjort. Men nu hade jag lite tid så att jag fixade den igen. Hoppas att det var ok att jag loggade in på din blogg och fixade den.
Jag la också till en klocka på sidan.
Jag hoppas att det var okej att jag fixade bloggen igen. Kika gärna in i min blogg http://eriwca.blogg.se
Kramar Erica

NEJ

MIN STOREBROR RÅKADE TA BORT MITT FINFINA TEMA, MEN DU SOM GJORDE DET BEHÖVER INTE GÖRA OM DET OM DU VILL. MEN DU FÅR!!

JAAAAAAAAAAAAAAA

Idag när jag kom hem sa Maja att en i hennes klass(Erica)kunde fixa min blogg. Jag blev jätte glad!! Blev den fin, skicka kommentarer hur ni tycker den ser ut. Måste gå. Hejdå

MÅNDAG 4/5-09

Idag på morgonen väcktes jag av att mamma sa:klockan är 7. Jag hoppade upp ur sängen, jag brukar gå upp 20 i 7 men jag hörde inte att mamma ropade på mig då. När jag kom ner frågade jag mamma farför hon inte väckte mig, hon sa att jag hörde inte att hon ropade så att jag gick inte upp. Men jag han till skolan. Vi hade slöjd, jag gjorde klart min smörkniv, vi får se om jag lägger in en bild på den. Efter slöjden hade vi rast, jag, Sanna och Nicoletta studsa en studsboll mot huset. När klockan var 10över 10 plingade det in, men vi skulle gått in 10 i 10 igentligen. I skolan läste jag för min fröken (Åsa) för att vi ska snart börja med utväklings samtal, der gör vi när dom Nationella proven är klara. På tal om nationella prov så gjorde jag det idag, det var ett spel, men jag får inte säga mer om det för dom som inte har gjort det. Man skulle jobba 2 och 2, jag fick jobba med Sanna. Klockan 2 slutade vi. När jag kom hem åt jag mellis. Hejsandå från jennifer<3
min smörkviv<3
PS HA EN BRA KLASSRESA NATHALIE DS<3<3

AJ!

                                                                                             HEJ!
Idag vaknade jag 10.05, då satt jag och chattade med Sanna. Då bestämde vi att vi skulle leka. Först hoppade vi stusmatta, och sen körde vi det spelet jag berättade om igår. När vi körde det spelet fick jag bollen rakt på läppen så jag började blöda. Jag sprang in och tittade på min läpp. Den hade blivigt en FLÄSKLÄPP!! Jag vill inte ha den imorgon i skolan i allafall. Men men det händer ibland.  När jag kom ut igen var inte Sanna där, jag sprang in. Efer 10minuter plinga det på dörren, det var Sanna, hon var bara på toa. Sen var vi ute och gjorde stenfigurer, jag kan ta kort på en och visa. Efer luch var jag inne på datorn och sorterade bilder i olika mappar.
mitt stenhjärta, det blev lite suddig bild. MEN MEN!

LITE SMÅTT OCH GOTT

Idag var jag på picknink med Maja, Sanna och Nathalie. Vi åkte efter min fotbollsmatch som jag inte skulle spela egentligen men det saknades en. Jag sycklade till långängen, där matchen var. Resultaten blev 4-3 till motståndarna, men jag gjorde ett mål. Nu går vi över till picknicken igen. Vi cycklade dit, till en brygga med sol och en liten gräsplätt. När vi kom dit var klockan cirka halv 1. Vi åt vår mat, alla åt pastasallad fast Nathalie och jag hade en egen och Maja och Sanna hade en egen. När vi hade ätigt upp bytte vi om till bikini, men det kom mäniskor hela tiden. Vi solade en stundoch sen skulle vi leka med en hatt som jag ska berätta om. Det är en hatt med pinnar som sticker ut (plast pinnar och plast hatt) man häler vatten i en liten burk längst upp och sen ska man dra ut pinnar tills man hittar rätt, när man hittar rätt får man vatten över sig. Jag och Sanna fick på oss vatten 4gånger, Nathalie och Maja fick bara vatten över sig en gång. Sen åt vi lite fika, det var jätte gått. Efter det spelade Nathalie och Sanna fotboll, Nathalie råkade skuta en gubbe i ryggen, han tittade på Nathalie och Sanna som bara satt och skratta. Maja fick säga förlåt och sen gick han. När vi kom hem var klocoan 20minuter över 3. Jag och Maja gjorde ett spel, det gick till så här:man ritar rutor små och stora, sen ritar man några rutor som är hel vita och några randiga. Dom randiga får man inte gå i och dom hel vita får man inte studsa eller gå i. Jag glömde att säga att man har en basketboll. Man får bara studsa en gång i varje ruta och så måste man gå innanför rutorna.så gick det till, nu spelar Nathalie och Maja det. Jag ska gå och ta lite bilder som jag ska lägga in i det här innlägget nu.
1.
2.
3.
4.
5.


1.spelet.
2.natta spelar.
3.natta och maja spelar.
4.maja spelar.
5.dom tittar åt olika håll.

FINA BLOMMOR OCH TRÄD

                                                                               HEJ






Jag skriver ett längre innlägg när jag har gjort någonting idag, för annars
blir det så kort. Kramar pussar och <3 från Jennifer!

GRÖNALUND

Idag kloclan 8 åkte vi till Grönlund, vi skulle åka lite grejer och ha kul. När vi kom dit åkte jag och Nathalie blå tåget, det var kul.  Sen  åkte vi någon gunga över havet, första gången skrek Nathalie och jag jätte mycket men sen gick det bra. Men båda vi är höjdrädda!!Det blir ett ganska kort innlägg nu för jag ska göra lite grejer nu.

PUSS PUSS JENNIFER<3<3<3<3<3<3<3<3<3

LANDET

Hej!

Jag har inte skrivigt på så länge för i torsdags åkte jag till landet. Men jag han inte skriva innan jag åkte<3<3.

                                                                      PÅ LANDET
Idag åkte jag till landet, det tog en timme och 40 minuter ungifär för det var mycket köer. På bilresan sov jag och tog kort på min sovande storasyster Nathalie. Efter 1 timme och 40 minuter var vi framme, då skulle vi äta. Det är min mormor och morfars land, det glömde jag säga. Men till middag åt vi grillad fläskfile och omelett, det var jätte gott. Sen fick jag två bullar och lite cider. MUMS! På kvällen tittade vi på en film som hätte ´´dansa med vargar´´men vi såg inte hela. Nästa dag vaknade jag sammtidigt som mamma. Mormor vaknade först så hon hade gjort i årdning  frukost. Sen tittade vi klart på ``dansa med vargar´´, den var bra.  


1.jag i skuggan!
2.en hund sonm var grannar till landet!
3.jag på berget!
4.hunden när den ligger ner!
5.jag på doms traktor!
6.firådet där man har krattor och sånt!

KRAM JENNIFER!!<3<3<3<3

RSS 2.0