ONSADAG 29/4-09

                                                                              HEJSAN BLOGGEN!
Idag gick jag till skolan, i skolan hade vi ett till nationellt prov eller två. På rasterna spelade jag king och bandy. Det var roligt!! När vi hade slutat var jag kvar för att hjälpa Isa (en fröken) att skriva in skrivstil till några, den skulle jag städa mitt ansvarsområde, det är en diskbänk jag städar. Sen gick jag hem, Sanna åt mellis hos mig, vi åt kakor.MUMS!!mEfetr det var vi inne och skrev på min blogg, men sen ville inte Sanna så hon gick hem.Idag ska jag på fotboll, 18.30-20.00. JIPPI FOTBOLL!! Men nu tror jag att jag ska gå ut. PUSS PUSS FRÅN JENNIFER<3<3<3<3<3


PÅ KVÄLLEN<3

Nu på kvällen ska  jag titta på fotbollsmatch, det är semefinal mellan Barcelona mot Chelsea. Det ska börja om några minuter, JIPPI! NU kommer alla spelare in. Jag hejar på Chelsea, HEJA CHELSEA!!!  Nu har det gott 45 sekunder och det står 0-0. Efter 1,48 kom bollen på Chelseas mållinje, OJOJ!  Lampard missade mål efer typ 3,48, NEJNEj!! HEJDÅ NU SKA JAG TITTA PÅ MATCHEN, EFTER DET GODNATT!! /JENNIFER!

IIDDAAGG!!

                                                                                            Hej!
Idag gick jag till skolan som vanligt, på morgonen hade vi musik, det var tråkigt. Efter musiken skulle vi ha Nationella prov, när man var klar skulle man läsa, men min väska gick inte att få upp. Jag fick inte upp den och min fröken klarade inte det häller. Sen var det rast, då spelade jag (king), det går till så här: Man har en baskerboll, sen ritar man upp en plan, den ska vara kvadratisk med sträck tvärs över(på båda sidorna). Nu är banan klar men man måste veta hur man spelar. Man har en liten fyrkant (kvadrat) i mitten, den första rutan heter:slav, den andra heter:bonde, den tredje heter:dam/drotning och den fjärde heter: kung/king. Spelet går ut på att man ska slå bollen på dom andras rutor och sen ska bollen åka ut, men man åker själv om man slår på egen ruta eller om man slår bollen utanför. Om man åker ut på: slav, bonde eller dam/drotning får man ställa sig i led, men om man åker från kung/king åker man till slav. Kungen ska slå den i mitten frånbörjan och sen drar spelet igång, om det blir sträck eller mitten går det om, men kungen ska slå den först i mitten men sen får den inte åka in i mitten. Så gick det spelet till. Efter rasten var det matte för min grupp(lejonen) det gick bra!! Sen var det lunch det blev ris med någon äklig gryta.BBLLÄÄ!!NU var det rast igen och nu körde jag king igen, men sen sköt jag bollen på ens ruta, men hon sa att det blev sträck, men bollen var på hennes ruta ut, (jag nämmner inget namn). Så hon gick och spelade bandy, och tittade på mig då och då.När vi kom in tränade vi till våran teater:Åsneprinsen, jag är ett kalasbarn. Sen var skoldagen slut! När jag kom hem lekte jag med Sanna. KRAM JENNIFER! PS HAR NÅGON I KLASSEN MSN!!!DS
                                                              Ingen bilg idag mi kamera kan inte lägga över bilder!!

HEJ

Jag ska snart gå men jag kan skriva lite, jag skrev förut att jag skulle på fotboll men det var inte då. Den börjar 18.30, så jag ska åka snart. Idag var det ganska kul i skolan, men jag ville inte gå i skolan, för jag vill vara hemma.


Hejdå/jennifer

SKA PÅ FOTBOLL

Hej nu ska jag på fotboll. hejdå jenniferden blev fel håll!

HAHA & NEJNEJ

                                                                         HEJ!!
Idag på kvällen hade Nathalie och jag vattenkrig, vi fyllde påsar och sprängde dom på varan. Innan det körde vi fotbollsmatch, vi sköt bollar på varan. Efter vattenkriget duchade vi, sen gjorde jag läxan för jag gjorde inte den i onsdags! Man skulle skriva en berättelse om ordspråk. Min  var så här:Nathalie ska på fotbollsmatch, hennes kompis Jennifer ska åka med. När dom kommer dit har laget uppvärmning. Nathalie drack ur sin vattenflaska, hon fick en tupp i halsen En i deras lag kom försent, tränaren säger: bättre sent en aldrig. Hon säger fårlåt att jag kom försent men ni behöver inte mig, övning ger färdighet säger Nathalie. Nu börjar matchen, tränaren säger lägg  bena på ryggen under matchen, men vi kan inte det. Spring bara! Jennifer frågar hela tiden: vilka leder, vilka leder, vilka leder. Du är värkligen nyfiken i en strut säger tränaren. SLUT!! Nu är jag klar med läxan!! Imorgon är det skola, jag vill inte det!! Men nu ska jag se på Wipeout! Hejdå från jennifer!! PUSS PUSS JENNIFER<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

IDAG, SÖNDAG

                                                                                   HEJ!!
Idag när carro hade gått hem lagade jag och Nathalie mat, vi lagade fläskfile med makaroner. Nathalie är rädd för att skära fläskfile, för det är BLOD! Så jag fick göra det, det var inte så kul. När maten var klar åt vi, det var faktiskt jätte gott. Nu ska jag gå ut och köra (burken) med Nathalie och hennes kompis frida. PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS FRÅN JENNIFER!! Jag tackar dom som skriver kommentarer på min blogg!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
PSimorgon skriver jag ett längre innlägg för då har jag tid DS<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<3
jag igen, jag gillar mig själv!!

LEKA

Hej idag kloclan typ 14.00 lekte jag med carro, nu måste jag gå!!

Kram jennifer!!så nu har jag skrivigt!!

SÖNDAG!

                                                                                      HEJ!!
Idag på morgonen gick jag in på min blogg och såg alla nya kommentarer, dom är väldigt många.Sedan spelade jag spel på spela.se men det fanns inte så roliga idag så jag spelade cs (conter strike) istället. Sen gick jag och åt frukost, jag och Nathalie skulle äta yogurt, med grön karamellfärg i men det fanns ingen karamellfärg så vi fick äta utan karamellfärg. När klockan var 09.54 loggade en i min klass in på msn tills , vi chattade klockan var 10.34 så gick jag och gjorde jag mig klar.Klockan 11.00 ska Nathalies kompis komma, jag hoppas att det blir varmt idag då kan jag sola!! Idag ska jag bara slappa, sola, hoppa studsmatta, hänga hängmatta eller så ringer en kompis och frågar:kan vi leka! Det är lite konstigt, vann killarna med 3-0 eller 3-1 ni har ju skrivigt olika!
                                                                                              Kram Jennifer!!
jag och min bästa vänn sanna!! men idag åker hon till landet. hejdå sanna!!

MITT FOTBOLLS LAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag står på den bakre raden till vänster och jag har inte lagt in mitt fotbllslag 2008-2009 för då var jag ful!!

MITT FOTBOLLSLAG 2007


FOTBOLLSMATCH!

Hej!!!
Idag på morgonen gjorde jag mig klar för att jag skulle på fotbollsmatch. Min morfar skulle vara med, när jag kom dit såg jag att killarna i min klass spelade match, carro och jag hejade på killarna. Jag vet inte vad resultatet blev men jag tror att dom vann!! JIPPI!!! Efter doms match hade vi uppvärmining, det var kul. Sen bestämmde vi vilka plattser vi skulle spela på. Jag spelade mitt-mitt. I förata halvlek stog det 1-0 till oss (segeltorp)men sen gjorde dom mål. Så matchen slutade 1-1. Men det var bra endå. Alla i segeltorp fick ett glas saft och en bulle eller nott sånt. Men Milina och jag satt och titta på en annan match så vi fick tre glas saft och massor med kakor och bullar.När jag kom hem tittade jag på min blogg och läste alla nya kommentarer<3<3<3<3. Fina kommentarer ni eller  du som skriver!!
                                                                Har någon msn i klassen, jag heter:[email protected]
                         
                               PUSS PUSS FRÅN JENNIFER!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

VEM?

Vem är det som skriver <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3skriv en kommentar om vem det är, jag vill att alla skriver kommentarer som läser min blogg!!

HIHI!

SKRIV KOMMENTARER, TILL DEN SOM HAR SKRIVIGT, JA JAG KOMMER IHÅG VEM SOM HAR SKRIVIGT KOMMENTARER MEN DET SÄGER JAG INTE.

VÅGA!

Hej!
Idag läste jag upp ett datumblad för klassen, jag sa min blogg och nu har bara en skrivigt. VÅGA!! alla andra som går i min klass, tryck bara på komentar!Skriv lite och skicka det.Dom som gör det får en applåd av mig.
KRAM JENNIFER!


PShar någon msn i klassen, lägg då till mig, [email protected]

FREDAGEN

Hej!

Idag när jag kom till skolan hade vi tyst läsning, sen skulle vi gå och titta på melodifestivalen i skolan. Min storasyster Nathalie var med. Första bidraget var jätte dåligt, andra bidraget var jättebra för det var natta. Sen var rästen typ lika bra förutom 4A!! jag gillar inte dom för att dom sköt i väg min basketboll.Sen hade vi rasten då spelade jag bandy, jag gjorde mål bakom målet, fast igentligen var det skälvmål  av målisen.Efter rasten gick vi in och skrev fredagsbrev och lite andra grejer. Sen var det dags att se vilka som vann, dom som kom 2:a vardom som hätte ABBA remix, dom som kom 1:a var dom som jag tyckte var sämst.Efter det var jag trött och arg för att dom som var JÄTTEDÅLIGA vann!!!! Men jag fick gå den långa vägen hem, det var jobbigt för det var så varmt.När jag kom hem satt jag mig framför datan och skrev ett innlägg. Imorgon har jag fotbollsmatch heja på mig då, kram jennifer!!


                                   PSom det är non i klssen som går in skriv en komentar då!!DS
                                                                                          


TISDAG

Idag på morgonen packade jag min skolväska och min badväska för jag ska åka och bada med halva ``granen`´ Men sen  skulle jag gå, när vi kom till skolan var det musik. Vi spelade my heart will go on och vem kan segla förutan vind på blockflöjt och spelade jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma på tamburin, klaves och trumma. Den går till så här: Jag vill ha blommig falukorv till luch mamma något annat vill jag inte ha, jag hatar spenaten fisken och tomater och plättarna med lingonsylt, fläsk har vi för ofta lamm smakar som kofta biff med lök är riktigt läbbigt, jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma något annat vill jag inte ha. Och sen finns en till vers men den skriver jag inte. Sen gick det bra hela dagen. kram jennifer!!

INNEBANDY

Hej!!
Idag på morgonen skulle jag på innebandytynering, den förata matchen började klockan 09.00. Den matchen blev det3-1 till motsdtåndarna, men jag blev matchens lirare, dom  som ropade upp Jennifer Gransten som gjorde 2 asister. Jag fick beröm och en vattenflaska, det var bra att jag fivk en vattenflask för jag hade glömt.Efter den matchen skulle vi spela en till, dom hade vunnit över några med 8-0 så vi skulle köra riktigt hårt. Men vi vann med 5-1. JA!! Efter den matchen var det  en timme och tjugo minuter kvar till sista matchen. Under tiden åt jag och lekte med alla dom andra i mitt lag. Vi tittade på dom andras svagheter om vi skulle göra höga eller låga bollar.  Sen var det dags för sista match då spelade jag högerfårvard, och gjorde 1mål och 2 till asister. Efter matcherna åkte jag hem, men jag kom på att jag hade jätte ont i foten och kan nästan inte gå.


                                kram jennifer

LITE BILDER

Här kommer lite bilder

jag i mauritius/tefabriken
Jag och natta som dricker te i mauritius

FREDAG

Idag vaknade jag klockan 06.43, då gick jag och åt frukost. Innan de klädde jag på mig. Sen kom Sanna då gick vi till skolan. I skolan tränade vi på våran teater, den heter:Åsneprinsen, jag är ett kalasbarn som säger:vika öron han har,vem är det? var kommer han ifrån?,vad är det som har hänt egentligen?,Åsnaprinsen?jaså ÅP! Efter det var det rast då körde jag king se var rasten slut. Då gick jag in, då fortsatte vi med Åsneprinsen.Sen var det luch det blev pankakor,MMMMMM!!! Efter luch var det gympa på gympan körde vi drakulla. Det går till så här:Man har en ring i mitten av sträck sen ställer man fram massa redskap sen väljer man 2drakulla och då ska alla dom andra springa runnt på alla redskap och om drakulla ser dom blir dom blodpåsar då ska dom andra rädda dom.


 KRAM JENNIFER

OJ JAG GLÖMDE:

Att det stog 1234567890 det stog för att förut när jag skrev j blev det en 1:a och när jag skrev andra bokstäver blev det 234567890 det var det. puss puss jennifer!!

SKOLAN OCH 1234567890

Hej!!

Idag på morgonen packade jag min skolväska sen åt jag frukost. Klockan 07.30 kom Sanna, då gick vi till skolan. När jag kom in i klassrummet såg jag att vi hade Berit, hon är mer en 60 år och hon har slutat jobba. Men hon var våran vikarie, för att vår fröken var på nott möte. Vi började med tyst läsning en halvtimme sen var klockan 08.30 då började v, i med samling, jag jade ett datumblad men jag läser det i morgon istället. Efter det läste Berit en bok som heter  Min mamma piraten. Den var ganska dålig!!! Sen var det dags att gå till gympan, på gympan lekte vi busungarna. Den går till så här: man delar upp 2lag sen väljer man en mamma och en pappa, sen tar man fram massa grejer som man kan gömma sig bakom, då räknar mamman och pappan 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 då ska alla barnen springa och ta band vid mamman och pappan och springa tillbaka, men om mamman eller pappan ser den som springer får den gå tillbaka men om mamman och pappan säger fel får dom gå ner under maddrassen och räkna, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, sen räknar man banden och ser vilket lag som hade mäst. Så gick den leken till. Efter det var det eget arbete=EA, då jobbade jag med matte. Sen skulle vi äta det blev ris och korvstrågafoff det var jätte äkligt. På rasten var det ganska tråkigt, men när vi kom in gick varan andra fröken som skulle komma efter luch genom våran läxa, det var att man skulle gissa vad olika ordspråk betydde den första var:Nyfiken i en strut, den andra var:Inte lägga näsan i blöt, den tredje var:Få en tupp i halsen, den fjärde var:Att ha fjärilar i magen, den femte var:Att tappa hakan, den slätte var: Ha en räv bakom örat, den sjätte var:Lägga bena på ryggen och den sista var: Små grytor har också öron. Om ni kan svaren skicka en komentar och skriv vad det betyder. Efter skolan gick jag hem och åt mellis, jag åt lite kakor. Klockan 18.30 ska jag på fotbollsträning, jag slutar 20.00. Kram Jennifer!! PS.Glöm inte att skicka en komentar annars kanske jag inte blir klar med läxan, den ska vara innlämmnad på fredag!!DS.PUSS PUSS JENNIFER!!

HOS MORMOR OCH MORFAR

 Hej!!
Jag har inte kunnat skriva så mycket för jag har varit hos mormor och morfar men nu är jag hemma. Men jag ska berätta om när jag var där. Jag kom dit på morgonen, då gick jag till min kusiner Pontus  och Rasmus. Vi lekte och hade jätte kul. Sedan på mondagen gick vi till fotbollsplan där spelade vi match mot några, det var jag, Emil, Nathalie, Pontus och Rasmus mot några andra. Men Nathalie dribbla av en kille 2 gånger och andra gången rammla han, då sa vi, så ägd av en tjej han blev arg och började sparka Pontus. Men Pontus gjorde inget så Nathalie gich och sparka den där killen men killen började jaga Nathalie och sa JAG SKA DÖDA DIG!! Men Pontus fällde han så att han inte gjorde illa Nathalie. Kllen gick på Pontus men han ramlade bara sen sköt han över vår boll över staketet så Pontus drog han i håret och fällde ned han på marken. Det var hans fel att han började gå på Nathalie så han fick skylla sig själv. Men på kvällen ringde hans pappa och sa det och Pontus bara berättade vad som hade hänt, men pappan blev inte arg.



kram jennifer

PÅSKKÄRRING.

Idag på morgonen städade jag rummet, sen gick jag påskkärring lite senare. Jag gick med Nathalie men när vi hade gått en bit mötte vi en annan påskkärring,hon hätte Majken. Hon frågade vad vi hätte och hur många år vi var. Hon var 8år.
Vi gick en bit och så hade vi jätte mycket godis så vi gick hem, där hemma åt vi mat och sedan körde jag cs. Men nu måste jag gå och lägga mig!!





                                 kram jennifer!!!!!!

IDAG!

                                                                             Hejsan i lilla stugan!!

Idag måste jag stäga rummet. jag vill inte städa!! Det ligger: KLÄDER, PAPPER: VÄSKOR,PENNOR, MM.......
Jag tror att du inte vill komma in i mitt rum faktiskt!!! Idag ska jag gå påskkärring med Nathalie vi ska få mycket godis!!
Men nu måste jag gå och städa.



                                                                       kram jennifer!!

IGÅR!!

Igår när jag vaknade ringde det, jag gick ner och svara. Det var farmor, hon sa att vi skulle åka och titta på en kossa. Hon sa också att min faster Sara skulle följa med. Jag har fått en ny kusin för några veckor sen, han heter Alfred. Han skulle också följa med. Då tänkte jag att jag skulle ta med min kamera ock ta kort på Alfred och kossan. Jag gjorde mig klar, sen kom dom. Vi åkte till bondgården där kossan fanns. När vi var framme gick vi genast till kossan men den stog så långt bort så vi frågade om det fanns något man kunde locka den med, men dom hade inte tid för dom hade påskcollo. Men dom sa att den hätte Sally så vi kunde ropa på hon. Då gick vi dit och ropade och lockade den med gräs, men den kom jag tog kort på den. Sen blev vi hungriga och började gå mot det stället vi skulle äta på. Det var jätte långt dit, men tillslut kom vi fram. Vi gick in och då kom jag på att jag hade varit där förut. Jag bästelde en köttbullsmacka, en chokladboll och en mer, det var äpple och blåber. MMMMMM, det var jätte gott. När jag satt och åt fick jag en prisent an Sara. för hon kunde inte komma på min kalas för Alfred var så liten.  Det en gul sommarklänning. Den var jättefin. Sen gick vi hem, på hemvägen drog jag Alfred i sin vagn. Det var jättekul!! Sen på kvällen skulle jag gå påskkärringmed Maja, Natta och Sanna, men Maja var förkyld och ville inte bli sämmre till dom skulle åka till Göteborg. Men det var endå fel dag, Så Nattta och jag gich på torsdagen i stället.   



                                                                       Kramar och pussar Jennifer!!

PÅ KVÄLLEN.

Idag på kvällen gick jag ut, Natta (Nathalie),Sanna, jag och Maja skulle gå ut och hoppa studsmatta. Men Natta frös för att hon hade vart på fotbollsträning. Jag och Maja var ute först för Sanna skrev ett inlägg på sin blogg. Men Maja lärde mig att göra frivollt på studsmattan. Jippi!!  Jag hade son mål att kunna göra en frivollt till nästa år men det är långt dit. Det här inlägget var väldigt kort men det kommer ett långt i morgon!!!!!!



                                                              KRAMAR OCH PUSSAR FRÅN JENNIFER!!!!!!!

OJ!! MISSA INTE OCH LÄS!!

OJ!! Jag råkade skriva två lika dana saker. Men det var så att jag skrev en grej och sen trodde jag att jag glömde att trycka på spara & publicera men jag hade gjort det. Så jag skren en till sak om det!!!



                                                               puss puss jennifer!!

                   PS OM DU INTE HAR LÄST DOM ANDRA GREJERNA PÅ MIN BLOGG SÅ GÖR DET!!!! DS


ROLIG DAG!

Idag på morgonen tittade jag på en film den hette  tur och retur.  Jag sov över hos min bästa kompis Sanna. Nathalie, min storasyster son också över för Sannas storasyster är Nathalies bästa kompis. Lite senare åkte vi till Skärholmen.
Jag köpte en väska, tre toppar, en kjol och ett par strumpor. Min väska var vit och jätte fin. När vi skulle åka tillbaka hade Nathalie tappat bort bussrämmsan. Så vi fick fråga om vi fick åka gratis, vi fick det (SUPERTUR) annars skulle vi fått gå!!
När jag kom hem visade jag mamma det jag hade köpt. Sedan gick jag in och skrev lite på min blogg.


                                                                   KRAM JENNIFER!!

EN BRA TISDAG!

Idag när jag vaknade tittade jag på en film hos min bästa kompis och hennes storasyster. Vi såg tur och retur, den var  bra. Sedan åt vi frukost, efter det gick vi ut och hoppade lite stuttsmatta. Vi bestämde oss för att åka till skärholmen, vi gjorde oss klara ock åkte. Vi åkte buss, dom som var med var Maja, Sanna, jag och Nathalie. Jag köpte en väska, tre toppar en kjol och ett par strumpor. När vi skulle åka hem hade Nathalie tappat bussremmsan så vi fick leta efter den men den var BORTA!! Så vi skulle fråga om vi kunde få åka gratis och det fick vi( SUPERTUR) ANNARS SKULLE VI HA FÅTT GÅ!!!!!     





                                              Kramar Jenniefer!!!!!!!!!!!!!!!


RESULTAT!

Nu har jag spelat alla matcher och nu har jag fått ett resultat. Första matchen
 förlorade vi med 1-2, men jag gjorde ett mål, från halva plan. Vi spelar på 7manna.
Andra matchen vann vi med 4-1, jippi!! sissta matchen förlorade vi med
5-1, jag gjorde mål men vänster fot och jag är högerfotad. Men på söndagen
kommer vi till slutspel och kanske final!! Jag fick 40kronor för att jag gjorde 2 mål, och 20 kronor föt 1mål.kramar från jennifer!!!

FOTBOLLSCUP

Idag har jag fotbollscup det ska bli kul.
Jag hör av mig vad det blir i resultat.

kram jennifermauritius

BILDER!






ENTLIGEN PÅSKLOV!!!

Nu är det äntligen påsklov, man kan vara ute och ha kul. Jag ska till mormor och morfar, det ska bli skoj!!

                                                                     kram jennifer!!

PIZZA

Hej!!!
Idag åt jag pizza!! Om jag åt upp hela fick jag 3kr, jag åt och åt och sedan hade jag ätit
upp den!!! Första gången jag åt en hel pizza jippi!!


INNEBANDYN

Hej!!!
När jag skulle på innebandy var jag ledsen, men när jag kom dit var det väldigt roligt!!!
Nu måste jag göra min läxa.

puss puss jennifer!!!Jag och mina syskon, Nathalie och Emil!!!

JOBBIG DAG!

Idag efter skolan har jag innebandytränig. Jag vill värkligen inte gå, men jag måste!!!! Sen har jag läxa också, jobbigtMin katt Dexter, världens gulligaste!!!


JAG OCH SANNA!

jag och min bästa kompis sanna<3

                                 jag och sanna<3

                    jag och sanna på gatan

                               Jennifer<3Sanna

MIN NYA BLOGG!

Hej nu har jag fått en blogg.

Idag var jag i skolan. Där hade vi nationela proven! Det var väldigt tråkigt! Efter skolan gick jag hem med sanna.
hemma gjorde maja en blogg till mig.

Puss och kram från jennifer!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0