Dagen



Hej, började vid 8 idag. Första lektion var Matte, vi fick våra grupper och jag kom i den jag ville :D Sen forstatte dagen väldigt bra, ganska roliga lektioner och så. Slutade vid 1, som att det inte var Elevens Val. Stack hem, gjorde matteläxan och sen handlade jag och mamma mat. Riktig storhandling.. ;) Nu ska jag väl gå ut och träna.. vill inte väcka syrran som kom hem idag från campingen med skolan. De paddlade 9 timmar.. så ska låta henne sova! Dagens outfit kommer senare, det går inte att ladda upp bilder just nu.. arkivbild..Puss och Kram
 

MYS

Har krypit ner i min varma mysiga säng. Gjorde en kopp te och tog en glass. Det förtjänar man när man sprungit drygt 5 km. Varje måndag SKA jag springa 5-6 km. Skola imorn, sovmorgon till 08.15. Puss

Sant eller Falskt?

Jag vet att de här grejerna nedanför ↓ är något som många brukar tycka olika om, och diskutera. Men nu har jag tagit reda på det (hoppas att det stämmer).. Haha nej men nu vet ni! 
 
 
 

Första daagen..

Hej Hej! Slutade halv 4 idag. Första dagen med vanliga lektioner. Matteprovet gick jättebra, eller det kändes bra. Dagen fortsatte med SO, Svenska, NO och musik. Det var faktiskt helt okej. Det känns som att det här kommer att bli ett bra år. Även fast det inte alltid är så kul att gå iskolan, så måste man och det blir inte bättre för att man klagar ;)

Skola nu!

Sticker till skolan nu, slutar halv 4/kvart i 4.. så bloggar då! ;)

26 Augusti

Blev en mysdag idag! Har gått runt i OnePiece hela dagen. Var och tittade på syrrans match som de vann, med 2-1 och hon gjorde ett mål, duktigt! :) Sen har jag pluggat lite matte och fixat på rummet. Lagade även mat till hela familjen. Nu ska jag ha "minispa" och fixa till imorgon.
Det här var den 29 maj.. solen sken och luften var varm. Titta ut nu.. grått och kallt.. Det är ju faktiskt AUGUSTI!?

I Will Always Love You ♥


Visste du?

När jag går och lägger mig känner jag med handen under sängen 2 gånger för att se om någon är där..
Jag brukar göra konstiga miner för mig själv.
I september tycker jag att det är nära till min födelsedag (5 mars)..
Jag har bestämt mig för att sluta äta goodis
Jag tycker att min blomma i mitt rum är cool, igår var den typ "död" och nu är den jättefin!
Jag älskar att läsa bloggar!
Jag gillar inte att min statistik sjunker.. det är därför jag ska bättra mig med uppdateringen :D
 
 
 
 
 

Fondue

Igår firade vi Nathalie och mamma som fyllt år. Så vi åkte till Fondueboden. Till huvudrätt tog alla köttfondue. Då fick man in olika kött och grönsaker som man doppade i fonduegrytan.. Jättegott! Sen till efterrätt tog vi tobleronefondue! Då fick man jordgubbar, melon, ananas, banan, marshmallows, maränger och glass som man doppade i smält toblerone (choklad). Det var så gooott!

YEEAH!

Hej. Gick upp halv 8 idag, fixade mig försökte få i mig frukost och sen packade jag ihop lite saker och fixade cykeln. För idag var det Triathlon, långsjön runt! Som tränarna/lagledarna hade fixat, för Älvsjö AIK f99, f98 och f97. Men det var bara 8 st från f99.. Men det var ju kul ändå! Först simmade vi 280 meter, sen sprang vi 3 km och tillsist cyklade vi 6 km. Det var såkllart jobbigt men ändå väldigt kul! Nu är jag helt slut, igår tränade jag med f97 och gick över 1 halv mil i skogen. Vi var ju och campade med alla 7:or, så i torsdags gick vi 1,3 mil. Med en väska som vägde 15 kg på ryggen. Men vi överlevde, och nu är allt över. Så ska bara ta det lugnt nu.

Grattis Storasyster!

Grattis på födelsedagen Nathalie. 15 år, tänk att du är så stor nu! Men för mig kommer du alltid att vara liten, min lillebrorsa ;) Jag älskar dig så mycket, och hoppas att du fick en bra dag! Dina tårtor var helt fantastiska, du är så duktig. (Tårtorna på bilden har Nathalie gjort helt själv! Det är små prinsesstårtor! :D)

22 Augusti

Hemma från skolan! Vi började 9 och slutade 1. Dagen var bra, ny klass och nya lärare. Fick schemat och allt.. såg rätt bra ut. En dag slutar vi 15.45.. men helt okej ändå. Imorn blir det kamping med alla 7or, och 12 km vandring, jäättekul..! :D Som att Natta fyller 15 idag så ska vi fira henne. Hon håller på att baka nu, som hon älskar! Nu måste jag packa till imorn. 
Dagens Outfit! Svarta jeans och linne :)

SISTA TIMMARNA PÅ SOMMARLOVET!

Gick på träningen ändå! Ville verkligen inte missa första träningen för säsongen och sen mådde jag lite bättre. Träningen gick bra, känns som att säsongen kommer att bli superbra! Allt klart inför skolan imorn, lite nervös.. Ny klaaass, men det blir nog bäst :)

Jag som var så taggad..

Hade bytt om och packat till träningen, första för säsongen. Men sen kände jag att det började dunka i huvudet.. och jag började må lite illa. Så ingen träning för mig idag, jag som var så taggad :(

10 smarta pluggtips.. eftersom att skolan börjar imorn!

  1. Skjut inte upp läxorna. Ta itu med dem på en gång.
  2. Lyssna på lektionerna! Då går det snabbare att fatta läxan på egen hand.
  3. Förstår du inte? Våga fråga på en gång!
  4. Hitta en pluggstil som passar dig. Ensam eller i grupp? Musiik eller tyst?
  5. Tänk positivt! Att tänka  "usch vad tråkigt det är" gör inte läxan lättare!
  6. Sov och ät ordentligt. Det gör dig piggare.
  7. Hitta på egna ramsor och rim som hjälper dig att minnas saker. 
  8. Testa dina kunskaper innan provet. Be någon förhöra dig! 
  9. Ha rent och snyggt omkring dig. Pappershögar kan stressa upp!
  10. Gör pluggstunden mysig. Varför inte koka te och tända ljus?

Sista dagen på sommarlovet

Vaknade 11 idag, inte det jag ville då.. Imorgon är det skola igen. Ny klass, nya lärare och högstadiet. På torsdag ska alla 7:or ut och kampa. Vi ska typ gå jättelångt med stora ryggsäckar, tält och allt! Så måste börja packa nu. Senare idag har jag träning, inne + fys! 
Lilla Fia, Maja och Sannas kaaatt :D

FIN FINT!

Har fixat ny design och så. Det är bara lite småsaker kvar att fixa, sen är det klart! Blev väldigt nöjd med headern. Nu ska jag gå och lägga mig, måste bli van inför skolan. Så går även upp tidigt imorgon. Har träning imorgon vid 4, först inomhusträning och sen fys ute. Godnatt alla!
Haha bild i bilen påväg till Djurö.. ;)

5 km

Hade ont i huvudet när jag vaknade. Så tog en dusch och gjorde ansiktsmask. Kändes lite bättre.. Sen fixade jag med datorn och tog en kopp te. Men kom på att jag faktiskt hade viktigare saker för mig. Behövde lämna tillbaka några böcker på biblioteket, 2 månader försent.. Efter det sprang jag 5 km och gjorde armhävningar. Nu ska jag packa upp från lägret och städa rummet. 

10 bloggtips!

UPPDATERA OFTA:
Uppdatera så ofta du kan! Något inlägg i månaden är inte okej. Då blir det inte roligt att läsa. Hellre en bild/någon rad text än ingenting alls.
 
VÄLJ ETT ÄMNE:
Träning, hästar, design, kändisar, innebandy? Skriv om ditt intresse, så är det lättare för andra som gillar samma sak att hitta din blogg.
 
SKRIV KORTA INLÄGG:
Hellre många korta inlägg än få jättelånga.
 
VAR PERSONLIG:
..men inte privat! Var dig själv och skriv vad du gillar, men inte precis allt. Inte address, telefonnummer m.m. Det ska du absolt inte göra..
 
HÄNG INTE UT ANDRA: Tänkt på att alla inte vill bli omskriva eller synas i din blogg. Lägg inte ut foton eller skriv taskiga saker om kompisar, familj eller lärare t.ex. Visa respekt!
 
BERÄTTA FÖR DINA FÖRÄLDRAR:
Berätta gärna för dina föräldrar om bloggen. Om du skriver så att du absolut inte vill att de ser, kanske du ska fundera på vad du skriver.. 
 
LÄNKBYTEN:
Gör länkbyten, väldigt bra!
 
KOMMENTERA:
Kommentera andras bloggar och skriv ner din bloggadress, så kikar de säkert in på din blogg sen.
 
TÄNK EFTER INNAN:
Tänk på vad du skiver! Inget taskigt om någon annan.. Och bilder som läggs upp kommer alltid att finnas kvar på  nätet.
 
BILDER:
Försök att alltid lägga upp en bild till inlägget, det blir mycket roligare att läsa då.
 
 

Borta bra, men hemma bäst!

Hej, kom hem runt 8 igår. Jag, Michelle och Moa åkte hem med Frida, i hennes båt! Först åkte vi till hennes land, vi badade och hade det kul och sen åkte vi vidare till Frida. Då satt vi längst fram på båten, så vi såg rätt ut över vattnet. Vi hoppade i vågorna och fick vatten över oss.. Det var så kul, helt underbart! När vi kom fram var vi hos Frida en stund och sen skjutsade Moas pappa hem oss. När jag kom hem var jag helt slut, hade värsta träningvärken och var så trött. Så somnade väldigt tidigt. Älskar er tjejer ♥ (Inlägg om lägret kommer så fort som bilder som togs där kommer upp..)
 
 

I always look up to heaven and think of you


Älvsjö AIK f99 Supergirls

Idag vid 3 skjutsar mamma mig, Michelle och Frida till Djurö. Där vi ska va på innebandyläger, med hela laget tills på söndag. Älvsjö AIK f99 Supergirls. Blir mycket träning och skratt. Vi sover i små stugor, äter på resturang vid stället där stugorna är och tränar i en hall i närheten. Finns strand där också. Kommer bli så sjukt kul, 3:e året nu! Allt packat nu, så nu är jag så taggad. Kommer inte att kunna uppdatera därifrån. Blir något tidsinställt! ♥

Ni kommer alltid att finnas i mitt liv :')

Tillbaka igen.. Blev någon dags bloggpaus, bara för att jag hade så mycket att göra. Idag har jag varit med mina älskade vänner. Michelle, Frida och Moa. Vi stack till Ung08, var faktiskt väldigt kul! Mycket skratt, som vanligt. Började regna på eftermiddagen, så det blev lunch på donken. Tog tunnelbanan hem med Michelle runt 5-6. Då blev det "födelsedagsmiddag" med familjen. Mamma fyller ju år idag (igår egentligen) 16 augusti. Graaattis mamma! ♥ Blev 3-rätters, supergott! Kram

Happy :D

Mötte upp Michelle vid 11 idag. Vi gick till Assist.. men där fanns ju inte skorna i rätt storlek. Så att Michelle köpte ett pannband och sen åkte vi till Kungens Kurva och gick runt där. Hittade ett par skor på Stadium, billigare och snyggare än de jag tänkte köpa :D Sen blev det shopping på City Gross.. haha.. ;) Efter det drog vi tillbaka till Assist, spelade inneabandy och köpte pannband till mig :D Som att det är läger på Fredag gjorde Michelle och jag en packlista när vi kom hem.. Runt 7 åkte jag hem, käkade och sen fick jag och Natta ett nytt wii-spel av mamma, haha så glad! Dagen har varit perfekt! Imorn ska jag va med Michelle och senare tror jag att jag ska fota med Sanna, puss!
 
 

Innebandy in my ♥

Om en timme möter jag upp Michelle och sen drar vi till Assist (innebandyaffär).. jag ska titta på skor, pannband + fixa min klubba. Michelle ska titta på nya målvaktskläder. På fredag är det ju läger på Djurö med laget. 3:e året nu, tror jag! Kommer bli så kul! Saknar er, Älvsjö AIK f99 Supergirls ♥

Toppendag!

Sov ju hos Michelle inatt! Vi vaknade runt 10, fixade oss och stack till Skärholmen. Köpte en tandbortshållare och ett par vanliga svarta taights + presenter till min kära mamma och syster. Som fyller år 16:e och 22:a Augusti. Michelle hittade inte heller så mycket, tandborshållare och en tvättsvamp som såg ut som en glass..  haha galna lilla unge ;) Dagen var i allafall jättebra! Sen åkte jag hem, packade upp allt från Turkiet och sen gick Natta och jag till Maja och Sanna och åt tårta, tittade på tv, tittade på gamla bilder+filmer, spelade Twister, lekte med deras lilla minikatt Fia och hade det kul! 
Bild tagen av Sanna! 

Turkiet

Den 30:e Juli åkte jag och familjen till Turkiet. Först bil till Arlanda, sen flygplan till Istanbul, sen flygplan till Antalya och till sist minibuss till Alanya. När vi kom fram, var det så vaarmt! Helt otroligt! De 12 dagarna vi var där var det 35-40 grader, vilken skillnad till Sverige.. Vi bodde i Håkans pappas lägenhet. På dagarna tränade vi, badade i pool och i havet, åkte vattenrutschbana, åt god mat, solade, shoppade och mer. Hade det så bra där, men såklart längtade jag hem. Till min säng.. kompisar, och det som finns här i Sverige. ♥Turkiet 2012 ♥
 

HEEMMA!

Hemma i Sverige igen! Sitter hemma hos Michelle nu. Kom hem inatt, runt 3. Imorse gick jag upp vid 8, ställde klockan.. Ville upp tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Först gick jag till Sanna, träffade henne och hennes kattunge. Så himla söt och liten! Sen duschade jag, gjorde ansiktsmask, smörjde in mig och hade hårinpackning. Runt 11 åkte jag till Michelle, har saknat henne så mycket! Vi har lagat mat, kött och bearnaisesås, suttit på en bänk och snackat, provat nya läsker och lite mer :D Snart åker vi hem till mig och hämtar lite saker och sen sover vi här hos Michelle. Kommer upp ett inlägg om Turkiet snart! :)
 

19. Ett kort på din data


17. Favorit land

MEXICO 

16. Bild på det du köpte senast

 

15. En vän som bor långt ifrån

Frida.. hon bor en kvart bort från mig.. med bil. Men det är alldeles för långt tycker jag.. Älskar dig ♥

14. Här handlar jag helst

 

Beautiful

Idag började vi dagen med att vara på stranden, sen vid lunchtid gick vi till en resturang. Det tog kanske 20 min, och det var väldigt varmt! Men det var så fint där, man såg rakt ut över vattnet! Jag tog en sallad, det är det enda jag vill ha när det är så varmt.. har ätit det till lunch varje dag. Sen tog vi glassefterrätter, som var riktigt fina och goda! När vi satt och åt kom det jättesmå söta katter! 
 

13. Hit vill jag åka innan jag dör

Till Mexico, för 3:e gången!

ALANYA ♥


Turkisk middag :)

Godmorgon! Blev ingen uppdatering igår kväll.. Vi var ute och åt med Håkans farbror, hans fru och några andra, Som kommer från Turkiet :) Så när vi kom stod det massor med mat på bordet, så vi började ju äta.. och sen säger de: ät inte för mycket, ni ska ju orka med maten sen.. det där var bara lite förrätt.. Haha..  men vi var ju mätta! ;) Sen kom i alla fall den riktiga maten och det var hur mycket som helst, och efter det blev det massor med frukt, sen någon kaka och sen kaffe.. Det var så mycket mat! Jag tror att det var 70 tallrikar sammanlagt! Man fick in ny tallrik hela tiden, även fast man inte rört den! Men det var jättekul, och jättegott! ♥ 
Den röda grejen i mitten längst ner, är en liten dammsugare, som de gjorde rent bordet med om det var smutsigt.. haha har aldrig sett det förut, har ni? :)

12. Detta gör jag på helgerna

Haha.. jag spelar oftast innebandy, är med familj och är med vänner.

DAGEN

Idag har vi varit på det stället bredvid oss, där det finns bowlingbanor, biograf, pool, vattenrutchbana, gym, spelhall och så. Riktigt häftigt! Har även solat mycket idag, jag måste ju bli brun. För att vinna tävlingen mot Moa.. haha ♥ Runt halv 8 gick vi upp till lägenheten och käkade lahmacun.Som är någon turkisk rätt.. typ som en tunn pizza med lite saker på ;) Ikväll ska vi bara vara här i lägenheten, och ta det lugnt och så. Kanske tar ett dopp i poolen lite senare. Puss ♥

11. Min högsta dröm

Jag har en dröm, men det är omöjligt att det händer. Så jag tar en som kan bli verklig. Att det går riktigt bra för mig i skolan så att jag kan bli läkare när jag blir stor. 

Träning i Turkiet :D

Mamma och jag gick upp ganska tidigt, käkade frukost och sen bytte om till träningskläder. Sen gick vi ner till det lilla gymmet nedanför och tränade styrka och sprang. Det var väldigt varmt.. att träna i 35 grader är inte det lättaste. Så att när vi var klara hoppade vi ner i poolen och simmade 1 km :) Idag ska vi antingen vara på stranden eller till ett ställe bredvid där det finns stor pool, vattenrutchbana, bowling, gym (större), spelhall m.m :D
Lilla poolen nedanför lägenheten :)

RSS 2.0