HEJDÅ TÄNDER!

Hej!
Nu är min syrra på träning så jag passade på att skriva lite som min data inte funkar. Idag när jag kom hem skulle jag åka till tandläkaren och dra ut 4 tänder! Jag var pirrig och det skulle bli jätteläskigt! Först fick jag någon äcklig "sås" i munnen, som smakade schampo! Sen tog dom massor med sprutor och grejer. Efter det skulle dom dra ut tänderna, det knakade och var obehagligt! Sen fick vi något slags papper/bumullstussar som jag skulle ha i munnen. För det kom blod hela tiden! Nu sitter jag här och ser tandlös ut, bedövningen har inte kort bort så jag kan inte lee eller röra min läpp. Det känns som om någon har tryckt upp ett bandage i munnen på mig! Det värker också!!!

DUMMA INTERNET!

Hej, den här veckan har jag inte skrivit något. För att mitt INTERNET funkar inte!!! Nu sitter jag vid Nathalies dator.
Idag har vi vart ute i trädgården, det var kul fast jag fick använda ena handen för i tisdags ramlade jag på träningen och stukade handledsen, så nu kan jag knappast röra den! Hoppas internet funkar snart igen på min data för annars kan jag inte skriva så mycket. Nu är Nathalie hos en kompis så jag satt mig här.Igår var vi ute och åkte båt, det var kul, kommer bilder på det. Nu är jag ledig, ända tills på tisdag. Idag och imorgon är man ledig för det är någon dag, typ kristihimmelsfärd och lördag söndag är det helg och på måndag är det studiedag!
Juste, igår fick vi tillbaka våra No-prov och det högsta man kunde få var 43, det var bara en i klassen som fick det och det var....................................JAG!!!!!!!!!!!!!! Blev jätteglad! Jag som bara tränade dagen innan!
Jag kör, se jättekonstig ut!
Någon stor båt jag tog kort på!
Solnedgången!
Emil och pappa och BÅTEN!
Puss och Kram!

SNART SOMMAR!

Hej!
Idag är det runt 10 grader ute, börjar bli sommar!
Förut var det ju 25 minus ute!
Bara 3 veckor kvar till skolavslutning! jippi!
I vintras!
På sommaren!

MÅNDAG OCH TORSDAG!

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering! Den här veckan har jag bara inte haft tid, som det har vart redovisning, är NO-prov och Musik-prov på tisdag... Jag har också tränat fotboll och innebandy hela veckan, fast idag är jag ledig från det fast då måste jag plugga! Nu har jag pluggat i 1 timme och jag skulle bara ta en paus, men sen får jag väl plugga i 2 timmar till för att hinna med allt! Nu kommer jag berätta om redovisningskvällen och om idag.
MÅNDAG:

17.40 gick mamma,pappa och jag till skolan för att det var redovisningskväll med våra landskapstexter. När vi kom dit delade vi på halva klassen för att föräldrarna inte behövde lyssna på 25 redovisningar, istället fick dom lyssna på 12 st. I min grupp var jag nästan sist. Medan dom andra redovisade satt jag och var supernervös, jag tänkte att jag skulle säga fel eller så.................. Efter en stund var det jag och då gick jag och ställde mig och började. Det gick faktiskt väldigt bra, jättebra!
IDAG:

Idag var det först glosprov och engelska, det gick rätt så bra. Sen var det rast, då spelade vi king. Efter det hade vi matte, det gick bra:D Sen var det lunch, det var typ bara äckliga grytor. Sen var det rast igen, då hm... kommer inte riktigt inte ihåg vad jag gjorde. Sen gick vi in och hade historia i 1 och en halv timme! Sen slutade vi, nu ska jag fortsätta PLUGGA, gud vad tråkigt!
Mina läxor idag!


MONDAY!

Hej!
Idag är det redovisning, är väldigt nervös! Sitter
här nu och måste träna lite! Alltså det är redovisning
i So, mitt landskapsarbete. Måste plugga nu,
hejdå!

LÖRDAG

Hej!!
Idag är det 1:a maj och det betyder att man får "luras". Imorse sa jag till mamma att det stod en älg här ute. Hon trodde att det var ett rådjur jag menade. Så hon gick på det fast ändå inte. Idag ska jag sova över hos Carolina. Det kommer bli jättekul för att Maja och Sanna kommer också<3<3 Snart ska jag städa lite på rummet, sen packa och vid 5 åker jag till Carolina!<3

Igår var det valborg, då brukar man gå till brasan men det gjorde inte vi. För det är alltid så stökigt,kallt och om man ska köpa en liten godis kostar den 30 kr. Så vi grillade fläskfile´, majskolv, champinioner (stavas?)! Till det gjorde mamma potatis i ugnen, jättestor sallad och vitlöksbröd. Maja och Sanna åt hemma hos oss också, vi hade jättekul!
HeJdÅ!


RSS 2.0