Hejsan<3Hejsan<3



Hejdå<3 En av mina favolåtar!<3

MAJA GÄSTBLOGGAR!

Häjjsan det är Maja. Jag gästbloggar här utan att Jennifer vet.
Jag är 13 år gamma och är bästa kompis med Jennifers storasyster Nathalie.
Jag och Jennifer bor grannar och har kännt varandra jätte länge.
Hoppas du inte tar illa upp att jag är inne här på din blogg och snokar. Jag tänkte bara vara snäll och göra länkar till dig på din blogg. Hoppas det var ok.

Puss o Kram Maja!<3

Jag, Jennifer och Sanna fär 2 år sen.


<3




Hejdå!

KUL ATT BLOGGA!!<3

Hejsan hejsan!


Nu sitter jag här och blev väldigt sugen på att blogga, har tittat på alla andras bloggar som lägger in så bra saker på sina inlägg och jag bara skriver och skriver... Men jag tänkte att jag ska lägga in mer bilder och göra min blogg mer intresant.

Idag i skolan var det väl som vanligt, började med slöjd och slutade med gympa. På gympan körde vi handboll, det var så himmla tråkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det började med att jag inte fick det lag jag ville vara i, jag ville vara med Sanna, carro och Maja och jag blev inte med någon av dom. Vi körde killar försig och tjejer försig. Men det är dåligt tycker jag!! I första halvlek gjorde det andra laget 3 mål, dom hade  1 kille i deras lag för att vi var en mera. Det var bara han  som gjorde målen typ. Så vårt lag tyckte det var dåligt att som fick en kille. Vi frågade Stine(gympalärare) om vi kunde ha en abytare så att det bara var tjejer men det gick inte! När vi skulle börja andra halvlek sa vi att vi tyckte att det var fuskit att som hade en kille i deras lag och då sa Stine att en av våran bästa spelare skulle gå över till andra laget och vi skulle få ha en kille i vårt lag. Ja vi gjorde 1 mål då men det var nte så v ville att det skulle bli!!!
JA, det var inte så kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Efter gympan gick vi hem och då åt jag mellis, nu ska jag sitta framför datorn och ha det tråkit.Ska på fotbollstträning vid 6, skriver kanske mer då. Hejdå!



Alla mina fruktbilder jag har lagt in!<3


Bye bye<3

8.00-14.05

Hejsan!


Idag vakande jag vid 7, jag gjorde mig klar och vid halv 8 gick Sanna och jag till skolan. Vi började klockan 8 med musik. Det var kul på musiken, vi spelade olika instrument, jag spelade gurka som jag säger att det heter. Efter musiken hade vi en liten rast, det  ar typ 5 grade ute, så det var iskallt. När rasten var slut skulle vi lämna in No läxan, det var bara 13 stycken av 25 som lämnade in. Jag lämnade iallafall in läxan även fast jag har  vart sjuk i en hel vecka. Vid halv 10 var det rast igen, det var en lite roligare rast. SEdan hade vi No prov. Efter maten skulle vi läsa för våra fadderbarn. Mitt fadderbarn heter Isabell coh är jättesöt. Jag läste först en bok som hette den fantastiska snögubben och sen läste jag är du feg alfons åberg. Jag gillar inte alfons men Isabell ville att jag skulle läsa den så...

Nu ska jag snart på innebandyträning, det ska bli kul men jag är lite trött.
Hejdå!



mm, lite äpplen!

ETT TILL TEST, det var så kul!



Hejsan, nu ska jag göra ett till test för att det var så kul!



1.Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör likadant på varje fråga





1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Nä nu börjar filmen.


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Idag ska vi åka rullskridskor.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

VARNING!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?


Okej:)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Kärleken frågade vänskapen
- varför finns du?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Hej!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Ska vi leka?

8. Vad vill du höra mest av allt?

Hej, ska jag göra en frisyr på dig <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Hejdå!

10. Din romantiska replik?

Kvart över 6!<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Syns på matchen!:P


Hejdå alla som har läst det här.




TEST

Hejsan, nu ska jag göra ett liten test, jag tog det från en annan blogg, hoppas det är okej?



1.Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?


Hejdå:)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Ta med fotbads grejerna.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Ja!:) (vad dumt)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Vi kan väl säga 9.


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

okej:)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Okej, när ska vi ses?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Inte så mycket som ni har men om du vill ta med det så kan du göra det:)

8. Vad vill du höra mest av allt?

Kan vi nu?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Godmorgon!

10. Din romantiska replik?

Ja hejdå<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Självklart:D



Hejdå!

HEMMA

Hejsan svejsan!


Idag var jag hemma igen, jag fick vara hemma nästan hela veckan.  Men på måndag tror jag att jag har blivit frisk!  Idag har jag bara tittat på tv, spelat dator och spelat nintendo DS. Har inte vart så kul men nu ska jag gå och duscha.



Hejdå, jag skriver kanske ett inlägg ikväll!

ORIENTERINGSDAG

Hejsan!



Idag på morgonen hade jag jätteont i halsen fortförande. Mamma undarde om jag värkligen kunde gå till skolan som att vi bara ska springa och så idag. Men jag ville så gärna orientera idag. Så vi skulle vara vid en äng som vi kallar stjärnängen. Jag hade med mig en blomma till min lärare Åsa. Hon blev jätteglad! :)  En liten stund efter 9 skulle vi börja, som det var 4 olika klasser kunde inte alla orientera. Alla 4:or på hela skolan var där, 4A, 4B, 4C och 4D.




Det fanns 3 olika grupper, A, B och C. Jag blev i grupp c, med Sanna,Maja och carro. Det första vi gjorde var att göra ett kryss, sedan åt vi lunch och sen gjorde vi tipspromenad. Jag hade jätteont i halsen och var varm så att jag sa till Åsa att jag  jag var förkyld så att jag orienterade inte.


Medans jag väntade på Sanna för att vi skulle gå hem tillsammans hjälpte jag till med tipspromenaden. När Sanna kom gick vi hem och jag åt mellis. Efter det började det hagla, det kom jättestora hagelbitar så att jag gick ut och tittade. Det gjorde jätteont att få dom i huvudet. När vi var ute så träffade vi maja och sanna, vi bestämde att vi skulle bada i vårt badkar, det är ett bubbelbad. När vi var klara hade det gått några timmar, jag satte mig och tittade på tv med Sanna och sen ringe mamma. Hon frågade om jag kunde fixa lite med tårtan vi ska äta idag, för annars skulle hon inte hinna klart med den. Så nu sitter jag här och gör inte så mycket.










Hejdå från Jennifer Gransten!


HEMMA SISTA DAGEN

Hejsan hejsan hejsan hejsan!




Idag stannade jag hemma igen, jag var fortförande lite hostig så att jag var hemma och jag tror att  jag kan gå till skolan imorgon. Jag är nästan säker på det.  Idag vaknade jag klockan 7, då sov jag vidare till klockan 8 för att jag var så trött, sen åt jag frukost. Efter frukost så sov jag i några timmar till. Vid 12 åt vi lunch. Sedan har jag badat tills nu.


Hejdå!

HIHI

Hejsan!


Har ingenting att göra?  Något förslag, eller ingen är nästan hemma!




Har jag en bra blogg tycker ni?

SJUK IDAG MED!

Hejsan!


Nu har jag ätit frukost och vilat en stund och nu vet jag inte vad jag ska göra. Är sjuk fortförande så att jag fick vara hemma från skolan. jag kanske ska göra lite matte och så kan jag spela spel på spela.se. Ja, jag skriver mer nrä jag har gjort lite mer saker.














Hejdå från Jennifer!

Sjukdagen

Hejsan!



Japp idag har jag bara varit hemma och haft lite kul och lite tråkit. Först spelade jag lite dator och när jag blev trött på det. Då gick jag ner och frågade mamma vad jag skulle göra. Hon sa att jag kunde titta på en film, jag valde att jag skulle se på grease, om det stavas så. Jag tittade på halva filmen och sen sa mamma att jag skulle komma och äta lunch. Jag skulle äta en macka med stekt ägg,ost,skinka och tomat, mamma och jag kallar det äggmacka. Jag åt alltid det när jag var ledig på fredagar från dagis<3  





Efter maten så tittade jag klart på filmen. Då tittade jag på teve en stund och sen kom Sanna och gav mig alla läxor. I tankeboken skulle vi berätta om en sak i sverige...  Nu tittar jag på teve och jag kommer inte på något att skriva.




Hejdå!!




kattungar, det ser ut som möss för att dom är så små, hejdå!

Måndag sjuk!!!

Hejsan!


Jag läste precis att mina innebandykompisar har skrivit en kommentar. Hur viste ni om min blogg nora och bella??

Men idag är jag hemma från skolan och är sjuk!! Kan inte komma på min fotbollsträning idag klockan halv7.  Jag får se om jag kan komma på min innebandyträning imorgon, tror inte att jag kan komma, men jag vill komma. Just nu sitter jag framför datorn och har inte roligt alls. Men men... så är det att vara sjuk!



Hejdå!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hej igen!


Ja, som jag ska förut skulle jag titta på min storebrors fotbollsmatch. Så klockan 11 började matchen. Det var ganska jämt i början men sen gjorde dom andra ett mål så att det stog 1-0. Jag tror inte att det blev nåogt mer mål så att dom andra vann.



Jag vet att jag skulle lägga in bilderna på matchen men min kamera är nere och jag ska lägga in dom lite senare. Imorgon är det skola, vet inte om jag kan gå som jag är så förkyld. Japp jag får se...    





en liten nallebjörn!

MORGON<3

Hejsan!


Igår fixade jag en blogg till min kompis Ida, maja fixade designen och jag fixade med lösenord och så. Jag är fortförande förkyld så att jag kan inte gå på min innebandymatch. Men jag ska titta på min storebror när han spelar en viktig match mot tyresö tror jag. När jag kommer hem ska jag skriva ett inlägg och jag ska skriva mera saker och så ska jag lägga in bilder. Jag ska få en jättebra blogg och skriva många inlägg varje dag.  Jag ska ta kort på Emils match så att det kommer att bli lite bilder lite senare.



FLABBISAR

Nisse spelar fiol för sin lillebror, som föreslår
att han ska spela på radio.
-Vad kul, tyckte du att det lät
så bra?
-Nej men radion kan jag ju stänga av!



- Gå och ställ dig sist i kön!
-Det går inte, det står redan någon där! 



Måste åka nu, Hejdå!











LÖRDAG OCH SJUK :(

Hej♥


Nu sitter jag här hemma själv och gör inte så mycket. Jag fick frukost på sängen av Nathalie och mamma<3 Tack tack<3 Sedan tittade jag på teve, men sen kände jag mig lite bätre så att jag åkte och tittade på lag 2 när dom spelade match.  Dom förlorade med 3-0 tror jag. När jag kom hem städade jag mitt rum för att mormor och morfar kommer senare på kvällen och ska vara hos oss. Mamma ska på personalfest och då kommer hon hem sent så att då ska dom vara med oss så att vi får lite selskap.


Jag msåte gå nu!


Ses<3

FREDAG IGEN<3

Hejsan svejsan!



Nu är det enligen fredag igen, då har man hela helgen framför sig. I skolan hade vi livskunskap, då gjorde vi någon känslo loppa. Ja, det var en loppa som man färglägger och skriver i saker och så vidare. Skolan var inte så rolig idag, för att jag var förkyld och hostade ganska mycket. Men när jag kom hem läste jag 70 sidor ur min bok som jag läser så  nu har jag läst ut den. Japp, efter maten ska vi åka och titta på Cervera för att mamma hade hittat lite saker som hon ville köpa. Jag sitter på mammas dator nu men den funkar lika bra som min bara att den är lite segare. Nu ska jag äta! Hejdå och tack alla som skriver kommentarer på min blogg. Tack tack, mamma, mormor och rosalie.<3 Hejdå igen!

TORSDAG<3

Hejsan alla bloggläsare!




Idag klockan 7 ropade mamma att jag skulle gå upp och göra mig klar. Jag gick upp och satt på mig mina kläder. Sedan fixade jag mitt hår och idag hade jag utsläpt. Efter det gick jag och åt frukost, jag åt en macka och drack the. Vid halv 8 gick jag och Sanna som vanligt. Vi började dagen med tyst läsning och sedan var det samling. Efter det hade vi bild, man ska skriva sin favoritartist på ett papper och sen ska man måla dom i grundfärger och lite mer saker. Vid halv 10 var det rast, då körde jag king som vanligt.  sedan hade vi matte och planering tills dagen var slut.
Vi hade också lunch såklart. Efter skolan gick vi hem och då åt jag mellis och sen tittade jag på TV och skrev blogg. Jag har igentligen innebandyträning idag men jag är förkyld och har ont i halsen, så jag kan inte komma på träningen. 








Hejdå och ha en bra dag!

ONSDAG

Hejsan !!


Jag skrev inget igår, men jag hade inte tid. Jag kommer hem, äter meillis, gör läxor och sen ska jag på träning. Men jag kan faktiskt skriva när jag äter mellis. Okej, från och med nu ska jag skriva varje dag!<3 Idag har vi haft skolfoto, det gick ganska bra. Vi har inte gjort så mycket idag, vi hade No och gympa. På gympan spelade vi Amerikansk fotboll. Alla var inte med men jag och Sanna var med på det. Vi blev tacklade mycket. Det var lite kul. Hejdå från jennifer!



fotbollen!!!!!

MÅNDAG IGEN<3

Hejsan svejsan lingonskog!




Nu är det måndag igen, det betyder att det är första dagen i veckan och att det är skola. Jag vaknade halv 7 när jag hörde att min syrra Nathalie hostade jättemycket. Jag gick upp och gav henne mina 2 kuddar. När man är förkyld ska man ligga högt uppe och hon hade typ ingen kudde så jag lade mina kuddar under hennes huvud och så gick jag till min säng igen. Ja, det var bara att jag inte hade någon kudde?? hm... Jag tänkte en liten stund och sedan bestämde jag att jag skulle gå upp och göra mig klar. Jag satt på mig svarta taigts, svart och guldig tunika, svart och guldig kofta och smycket i guld. Sedan åt jag frukost. Vid halv 8 gick jag till skolan med sanna. Vi hade bild och matte idag. Det gick bra. På slutet av dagen fick vi gå till bibloteket om vi inte hade  någon bok. jag lånade 3 böcker från en serie. Den första boken heter: Elva år på jorden, den andra boken heter: tretton ynka veckor och den tredje heter: tolv dagar i mitt liv. Sedan slutade vi,  vi gick hem och åt mellis hemma hos mig. Efter det gjorde jag lite läxor och sen var det fotboll, det gick bra på fotbollen. Ha det gott igelkott!

Japp, det är Nathalie, hehe!  


haha katt lång, hiih jag döpte bilden till det!






Nathalie när hon går med kakor, med sin konstiga min:o  















Puss och kram från Jennifer och Nathalie!<3

FOTBOLL<3

Hejsan!

Idag klockan 10 åkte pappa och jag till västerängs fotbollsplan. Emil hade match och då ville jag titta. Jag stod också och sållde cafe, glass, dricka och godis. Det var kul. Jag tittade på emils match också, det gick faktiskt bra för emils lag. Dom vann med 1-0. Jppi!  Nu sitter jag och tittar på kändisdjungeln. Jag ska försöka att skriva minst 1 gång varje dag, det lovar jag. Men jag kanske kommer skriva mer än ett inlägg varje dag. Ha det gott igelkott!


Hejsan

Hejsan!

Idag vaknade jag kvart i 8. Jag ska nog titta på min storebror emils fotbollsmatch klockan 11. Nu ska jag göra en garnboll. Hejdå och ha det bra.

IDDDDDDDDDAG

Hejsan!

Jag har inte skrivit på 2 dagar nu för jag har haft storstädning i mitt rum och då har jag packat ner datorn. Men nu kan jag skriva och lägga in lite bilder. Idag har jag vart på fotbollsmatch. Det gick bra för vårt lag så vi vann med 5-2. Jag spelade back nästan hela tiden, det  var jätte tråkit. När jag entligen fick vara mittfält fick  jag ett skott i magen så jag tappade lufften och behövde springa och byta. Efter matchen åkte vi hem. Då fortsatte jag att städa rummet, så nu är det jätte fint i mitt rum. Nu tittar jag på TV och Nathalie dammsuger sitt rum. HEJDÅ!





2 hyllor med lite saker!




FÖRLÅT<3

Hejsan!

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men jag har inte haft tid.  Men nu ska jag iallafall skriva. Idag i skolan var det faktiskt kul. Vi började med tyst läsning. Jag hade ingen bok så Åsa hjälpte mig att hitta en. Jag tycker inte att den är så bra. Efter det hade vi engelska. Det gick också bra. När man var klar fick man gå ut på rast. Efter rasten hade vi matematik. Jag gjorde klar blå linje i matten och sedan började jag på röd linje. Sanna och jag jobbade till sammans. Sedan hade vi planering, det var kul. Efter skolan gick Sanna och jag till en godis affär. Vi väntade på Maja och Nathalie. För vi skulle åka och titta i affärer. Jag köpte bara en ansiktsmask. Sedan köpte Maja,Sanna och Nathalie lite andra saker. Nu har jag på mig min ansiktsmask. När vi kom hem åkte jag på innebandyträning. Hejdå från Jennifer!



<3

Bilder från när vi skulle åka och klippa oss.

Den blev fel hål, då lägger jag inte in fler!

TISDAG<3

Hej!

Råkade lägga in ett inlägg fast jag inte gade skrivit något på det.  Idag har vi haft musik,No och gympa. Musiken var kul och det gick bra. No:n var också rolig. Så det var en rolig dag. Nu ska jag se på TV och jag ska lägga in lite bilder från när vi väntade på bussen i ett nytt inlägg.

Hejdå från Jennifer!

Måndag<3

Hejsan!

Idag är det måndag och det betyder att det är första dagen i skolan på veckan.  Idag har vi haft lite engelska. Vi lyssnade bara på några band och hörde olika uttal. Sedan har vi haft matematik också. Jag gjorde 2 sidor men det är ganska många uppgifter faktiskt. Det var ingen tror jag som gjorde mer en 2 sidor. Vi  fick äta extra tidigt idag för att vi skulle åka och bada. Så klockan 11 gick vi till matsalen och åt mat. Det var ris och någon konstig brun lång sak som såg ut som en bajskorv och den smakade som en köttbulle med starka saker och andra saker som är ekliga. Vilken  lång mening det blev, hihi. Vid halv 12 gick bussen och vi åkte i väg. När vi var framme vid vårbybadet bytte vi om till badkläder. Vi skulle börja att simma 200 meter  som är 8 längder. Det gick faktiskt jättebra! Sedan var det dags för att simma 50 meter ryggsimm. Det gick också jättebra. Det var kul på badet, eller inte jätte men lite. Efter det åkte vi buss tillbaka. Sanna och jag hoppade av på mammas jobb. Där fikade vi. Det var jättegott. Sedan gick vi hem, det var ganska långt men kul. När jag kom hem skulle jag, Nathalie och Emil åka och klippa oss. Vi åkte buss dit och sen klippte vi oss. Jag blev jättefin, men jag ska lägga in en oufit imorgon för att nu har jag en liten toffs som är lite rolig ich jag sitter i piamas.


Ha det gott igelkott!

en rutten banan, jag råkade lägga en rutten banan i min papperskorg så nu när jag slängde en sak kom det flukor och så stiker det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!måste fixa det nuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!








06.45

Hej!

Nu sitter jag här framför datorn och har tråkit. Ingen i familjen är vaken så det är inte så kul att sitta själv. men snart är det skola och idag vet jag inte vad vi ska göra.

Hejdå från Jennifer!

MAT

Ska äta nu, hejdå!

IGÅR OCH IDAG

Hej!

Igår åkte jag på fotbollsmatch. Det tog 57 minuter att åka dit. Det var väldigt jobbigt att åka bil så lång tid. När vi var framme hade vi uppvärmning och halv 6 började matchen. Jag kände att jag inte var så bra så jag gjorde inget mål. Matchen slutade med att det stog 3-3. Men jag gjorde bra passar även fast jag inte gjorde mål. Efter matchen åkte vi hem, det tog lika lång tid att åka hem som det tog att åka dit.


Idag på morgonen skulle jag och pappa stå i kasan och sälja kakor och mer saker till Nathalies match. Först åkte vi och handlade kakor, muffins och saft och sedan åkte vi till matchen. När vi var framme såg jag att lag 2 hade match(inte mitt lag, jag spelar i lag 1) det fattades en i deras lag så dom frågade om jag ville spela med dom klockan 11. Jag ville det så vi åkte hem och jag fick skynda mig att byta om för att matchen började om 20 minuter. När jag kom dit frågade dom om jag kunde stå i mål 1 halvlek. jag sa att jag kunde det. I första halvlek stog det 1-0 till oss. Det var jag som gjorde målet. I andra halvlek var det jag som skulle stå i mål. Jag gör nog längst och högst utsparkar i mitt lag så att dom kom framför målet och så gjorde dom mål. Så jag gjorde 1 mål och 2 målpassar. Jag släppte inte in något mål, men jag räddade många mål. Matchen slutade med att vi vann med 3-0. WOHO!


Kram från Jennifer!

Fotboll!



FÖRLÅTTT

Hej!

Nu var det länge sen jag skrev, men jag ska skriva minst ett inlägg per dag nu. Idag ska jag stå och sälja bullar,kakor, sagt och cafe och lite mer. Sedan ska jag bara ha kul idag. HIHI! Jag skriver mer om dagen ikväll.


Bye bye från Jennifer!

IIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGG

Hej! Igår blev det inget inlägg för att jag hade inte tid igår. Men idag kan jag skriva iallafall. Idag har vi haft mycket matte och mycket engelska. På matten fick man välja gfön linje eller blå linje. Grön linje var den lättaste och sen var blå lite svårare. Jag valde blå linje för att grön var för lätt. Engelskan var också rolig, det var lätte och så. Men nu ska jag vara med Sanna.



Hejdå<3

♥MIN DAG♥

!Hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan hejsan!



Idag har vi  haft No och då pratade vi om karttecken. Det gick bra så att nästa  tisdag ska vi ha som ett liten miniprov om karttecken.  Jag tror att det kommer att gå bara för mig på miniminiprovet. Sedan har vi haft gympa, då orienterade vi i skogen. Det var också kul. det var kul idag i skolan. När vi kom hem åt vi mellis hos Sanna. Sedan lekte vi tillsammans och nu sitter jag och tittar på tv. Hejdå på er<3

RSS 2.0